Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałimbałe

Prawdy absolutne wyniesione z Kafe

Polecane posty

Gość Ja=nessss
Kolejna prawda: Na Kafeterii nie zakłada się kurtki, tylko się ją ubiera :p Nie wiem w co się ją ubiera, ale się ubiera.

Gość Ja=nessss
Nie, ja jestem w 5%, więc się nie podsumowałem.

Gość didżełe ełe ełe
dreblinka kiedys umieralam ze smiechu jak czytalam temat o szczlinie odbytu :D wiem ze temat sam w sobie niesmieszny ale jak ludzie opisywali swoje odbyty to poezja :D

Gość didżełe ełe ełe
Ja=nessss ach wybacz, wyszedl moj matematyczny debilizm, zapomnialam ze liczyc nie umiem i myslalam ze 95% to to samo co 100 :classic_cool:

Gość hahahhahh :D
dreblinka z treblinki Najgenialniejszym tematem z kafeb jest ten> Poczytajcie, warto, umrzecie ze smiechu. No i ile się mozna dowiedzieć. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5316116 --> hahah jakie dywagacje o wycieraniu kibla OMG OMG haha xD

wogole kafeteria to taka smieszna bardzo przewidywalna spolecznosc, mam wrazenie ze pare osob z bardzo skrajnymi pogladami opanowalo kafe i pisze pod rownymi nikami, no chyba, ze mamy az tak konserwatywne spoleczenstwo, które w realu udaje liberalne. Juz sama nie wiem

Gość kdhdggdfk
Ja dowiedziałam się że absolutnie każda osoba na kafe zarabia przynajmniej po 5000 ale to tylko w najgorszych miesiącach(wstyd) a tak średnio to od 8000-20000 :D No tylko wpadam stale w kompleksy wchodząc tu. Dowiedziałam się kiedyś również że to bardzo istotne jaką kto ma budowę anatomiczną narządów rodnych ponieważ tak zwane "motylki" są tak naprawdę wywalonymi wnętrznościami itp... Nic tylko sobie w łeb strzelić... Aha i wszelkiego rodzaju choroby psychiczne to tylko nie zrozumiane przez ogół odmienne stany świadomości ludzi utalenowanych i oryginalnych osobowości artystycznych.To chyba na tyle:)

Gość kjkjkj
Uśmiałam się ,że hoho. A teraz idę lulu. papatki..(co to ma być w ogóle ..papatki:D)

sedno istoty uchwycone w jednym temacie...nic dodać, nic ująć...można zgłosić moderacji żeby skasowała wszystkie inne tematy :)

Gość kjkjkj
Ja jeszcze na chwilkę. Dzisiaj zadalam mężowi pytanie...kochany co ja mam motylka,czy bułeczkę?

Moje obserwacje; -Ładne dziewczyny wyzywane są od najgorszych pokrak i wynajdowane są u nich wszelkie detale mające pokazać, jakie to są brzydkie. Z kolei tym grubym i nieurodziwym sypią komplementy, że mają ekstra figury i wszyscy krytykujący im zazdroszczą urody :p, -absolutnie wszyscy studenci i absolwenci wyższych uczelni to debile, statystyczny kafeterianin wie dużo więcej od nich, -kobiety mające kilku partnerów seks. to dziwki i szmaty, -osoby, które mieszkają z rodzicami lub mają od nich pomoc finansową to debile i nieudacznicy.

Gość żal suchać
A tak a propos motylków, dowiedziałam się, że to wynaturzenie i uwaga, cytuję: ,,Patologia''. Pozostawię to bez komentarza:D

Frankie_Stein dokladnie :D

Gość największy prawiczy klasyk
- wyjdź do ludzi :classic_cool: - na disco to każda obciąga za drina - znajdź hobby - nie szukaj miłości bo sama cię znajdzie

Kolejna mądrość: Jeśli nie ma się swojego mieszkania/domu, 2 samochodów, super pracy i pensji w wysokosci 10 tys. to nie ma co sie brać za dzieci, w końcu dzieci to przywilej szlachty :D

A I DZIECI KAFETERIUSZEK umieja czytac, pisac, tanczyc, recytpwac, grac na skrzypcach od chwili urodzenia. Wszystkie sa geniuszami.

Gość kdhdggdfk
aha i przypomniałam sobie-każdy absolutnie każdy chłopak/mężczyzna tutaj który ma czelność wykazać sie jakąś wrażliwością lub wyrazić swoje uczucia jest gejem-właściwie 99% facetów tutaj to geje lub kryptogeje lub z całą pewnością jeszcze nie wiedzą że są gejami a są;D reszta to nieudacznicy,mamisynusiowie lub ewentualnie patologiczni gwałciciele/mordercy see ya ;D

Gość perły uczuciowego
- facet zaczyna się od 185 cm, niżsi to śmiecie - jak ktoś nie uprawiał sexu do 20 to jest śmieciem i dziwakiem - dziewica po 20 to pasztet, niedziewica przed 20 to kurwa

aha wszyscy faceci maja tu maczugi zamaist penisów 18cm to zalosne minimum

Jeśli mąż raz zdradził, okłamał, sprawił przykrość itp to instrukcja postępowania opracowana przez kafeteryjnych mędrców jest następująca: zrobić piekielną awanturę, nastawić pół miasta przeciwko niemu, spakować manatki, wystawić za drzwi, założyć sprawę w sądzie i mieć na wszystko wyjebane :D

Gość kdhdggdfk
do hahhahahah-TEŻ TO ZAUWAŻYŁAŚ heheh no właśnie porażające jest to jakie zdolne te małe dzieciaczki kafeteriuszek są...same chodzące ideały-oczytane w wieku 2 lat,wychowane i elokwentne aż oczy zachodzą mglą ze wzruszenia... że też moje takie dziecię takie nie może być;)

wszyscy tu czytaja duzo, ucza sie, maja wlasne firmy, ogolem zycie na full, pelno znajomych a to, ze tu niektore osoby siedza non stop to .. ?

No ja myslac o sobie to musze przyznac, ze bylam uposledzonym dzieckiem w takim razie ;)

Gość genialni są jeszcze
ci wszyscy mistrzowie podrywu PUA co się czasami objawiaja. Facet niby cool mastahi i wypisuje jak to dzięki ksiązeczką o NLP przebiera w dupach... a w sobotę wieczorem siedzi na kafe i się napina. Ciekawe czemu właśnie nie siedzi w cieplutkim łózeczku nowej zdobyczy? :classic_cool:

Gość ta co nie wygolona na zero
to mamucica to kolejna prawda:)

Gość kdhdggdfk
Frankie_Stein-zapomniałaś jeszcze dodać w instrukcji że wskazane jest również dowiedzieć się kim jest wywłoka z którą nas zdradził i koniecznie poinformować jej męża/rodzinę/matkę/zrobić plakat w miejscu pracy itd...a niech się szmacisko w piekle smaży na pohybel;) Boże broń nigdy łajdakowi nie wybaczyć ani nie popuścić bo jak raz zdradził to juz 100% gwarancji że zawsze już tak będzie robił a kobita która ratować chce cokolwiek to frajerka pierwszej wody i basta!!:D

Nauczyciele to darmozjady i nieudacznicy, każdy głupek może zostać nauczycielem, biorą za darmo pieniądze, a dzieci jak były głupie tak są :D

kdhdggdfk Frankie_Stein-zapomniałaś jeszcze dodać w instrukcji że wskazane jest również dowiedzieć się kim jest wywłoka z którą nas zdradził i koniecznie poinformować jej męża/rodzinę/matkę/zrobić plakat w miejscu pracy itd...a niech się szmacisko w piekle smaży na pohybel Boże broń nigdy łajdakowi nie wybaczyć ani nie popuścić bo jak raz zdradził to juz 100% gwarancji że zawsze już tak będzie robił a kobita która ratować chce cokolwiek to frajerka pierwszej wody i basta!! No racja, świetnie to ujęłaś :D

xD racja racja, wszystkie kafeteriuszki to silne, pewnej swojej wartopsci babki. Nie wazne jaki masz problem w ziazku, ze moze nie umiesz sie zdystasowac i gadasz bzdety rzuc go w chuj!

-rodziny wielodzietne to bida z nędzą, wódka, przemoc i zacofanie, powinni ich wysterylizować, bo to sama patologia, -księża to złodzieje, łajdacy i pedofile, -kobieta zajmująca się domem, będąca na utrzymaniu męża to bezmyślny wór na spermę, który prędzej czy później pan i władca kopnie w dupę :D