Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość medikopterr9

Jak poprawić sobie nastrój w ciąży?

Polecane posty

Gość medikopterr9

Jestem w 21 tygodniu ciąży. Znoszę ją dobrze. Od początku ciąży jestem na zwolnieniu, ae powiem że jest to błąd że zostałam w domu. Na początku mi to pasowało, bo miałam czas na wszystko ale od jakiś paru tygodni czuję że dopada mnie jakaś depresja. Moja figura się zmienila, ciuchy które kiedyś nosiłam są za male na buzi także widac sporo zmian. Wygladam na zapuchniętą, w makijazu wygladam tragicznie... Starałam się dbać o siebie ale z kazdym dniem jak nie widzę poprawy w swoim wyglądzie nic mi sie nie chce. Jeszcze żeby mój mąz dawał mi otuchy w tym wszystkim a on przychodzi z pracy prawie ze mną nie rozmawia, a jak ma wolny dzień zajmuję się swoimi sprawami. Przez całą ciąże nie usłyszałam od niego milego slowa. Nie mam w nim oparcia i bardzo mi tego brakuje... Chciałabym jakoś poprawić sobie nastroj, myślalam o zakupach o nowych rzeczach ale we wszystkim wygladam nie ciekawie. Jestem niskiego wzrostu zaokragliłam się już sporo i w każdej blusce wyglądam jak kuleczka. Wiem ze to etap przejsciowy ale nie wiem co bym mogła kupić by czuc się dobrze, atrakcyjnie. Napiszcie jak wy sobie radzicie w ciąży?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować