Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu

Chłopak mi właśnie napisał po prawie rocznym związku...Przeczytajcie !

Polecane posty

Gość Otrzeźwiacz
Jak dla mnie to zareagowała Pani trochę za nerwowo. Ale tego można się było spodziewać, wiadomo - emocje. Moja rada: spokój i opanowanie, uważnie przyglądać się sprawie, jeżeli jest inna kobieta - wtedy zdecydowane cięcie znajomości, i pa, pa. Żadnych powrotów i takich tam "Żyć bez Ciebie nie mogę". W przeciwnym razie może być jeszcze pięknie. Najważniejsze: żadnych nerwów, nerwowych ruchów, wyrzutów czy scen. Tyko pogorszą sprawę. (Wiem, że nie będzie łatwo.)

Gość zbita z tropu
właśnie napisałam mu, że to koniec i chce zostać sama i to jest koniec nie chce żeby sie ze mna męczył. A on - "Ze zaraz się popłacze. Ze jestem ta wspaniałą osobą i zawsze można na mnie liczyć a ja co ... ;((( Tak napisał. to koniec. Jezu jestem zdruzgotana ! o ja mam dalej zrobić ze sobą? ;(

Gość zbita z tropu
Napisał. Jesteś wspaniałą i piękno dziewczyną. Zawsze można na ciebie liczyć. Zawsze pomożesz a ja co... ;( i dodał - Ja to chyba zawsze bede sam. Oooo mój Boże załamałam się myślałam że on mnie kocha...

Gość zbita z tropu
Jestem w szoku idę się upić ! Byliśmy razem pięknych 8 miesięcy byliśmy przecież tacy szczęśliwi... ;( Błagam popiszcie ze mną, podnieście mnie na duchu... ;((((((

etam, tego "kwiatu" jest pół światu :D nie tragizuj

Gość zbita z tropu
łatwo ci mówić jeszcze wczoraj byłam u niego i kochaliśmy się a potem jak zawsze oglądaliśmy fil i poszliśmy spać a teraz czuję się jak jedno wielki odtrącone gówno ;(

Gość mylisz sie
gówno czeka w stajni do wyrzucenia! :)

Gość zbita z tropu
Nie rozumiem go. Chłopaki pomocy !!! Nie potrafię go zrozumieć, to był taki udany związek. Byliśmy naprawdę szczęśliwi a teraz nie wiem co mu odjebało... ;(

Gość otzipiały kotełe
Spieprzaj spać dziecko!

Gość on normalnyy
chodz cie przytule jak chcesz.. faceta nie zrozumiesz.. jeszcze bedzie tego zalowal kiedys

Gość zbita z tropu
Mam 23 lata i nie jestem żadne dziecko ! Ostatnio fakt zachowywał się jakoś dziwnie ale myślałam, że to przez stres spowodowany natłokiem pracy i obowiązków. Teraz jestem po prostu zszokowana tym całym zajściem ;(

Gość on normalnyy
uspokuj sie.. i usmiechnij

Gość zbita z tropu
To ja zerwałam niby ale przecież gdyby nie chciał tego samego to walczyłby o mnie, prawda?! A nie pisał takie rzeczy on po prostu zgodził się na to. Nigdy wcześniej tak się nie zachowywał. Nawet gdy czasem się posprzeczaliśmy i na niego krzyczałam on wszystko załagodził i starał się o to, żeby było dobrze. Teraz... nie mam pojęcia co się stało był taki czuły, kochany, troskliwy... ;(((((

Gość on normalnyy
widocznie o to mu chodzilo zeby sie rozstac

Gość zbita z tropu
Chyba widocznie tak bo przecież zawsze przepraszał nawet jak nie był winny i zawsze się godziliśmy bo wie że ja mam wybuchowy charakter i czasem jestem ciężka w przekazie. Teraz wygląda na to, ze wszystko sprowokował?

Gość on normalnyy
no chyba tak.. zmienmy temat.. moge sie postarac zebys nie myslala o nim.. bo poco mamy o nim gadac

Gość otzipiały kotełe
widać za dużo jara i mu się styki przepaliły. idź się przewietrz :D

Gość pojebbanaaa
sama zerwala i placze

Gość autorko
oj dziwna jestes zostalas podpuszczona przez obcych ludzi na forum ze on chce zerwac bo napisal "nie zasluguje na ciebie" a ty juz uwierzylas i sama zerwalas.... uwierzylas ludziom ktorych nie znasz zamiast sama wiedziec o co chodzi twojemu facetowi ( chyba troche go znasz .... a moze nie) a wiec napisalas ze zrywasz i teraz jeczysz!!!

Gość autorko
napisalas ze zrywasz i czekalas na jego reakcje to teraz napisz mu ze jestes w ciazy i tez czekaj na reakcje a co jak sie bawic to sie bawic nie

Gość taki losssss
on powinien wrócić do swojej byłej a Ty do swojego byłego - pocieszyliście się nawzajem po byłych a teraz oni chcą Was z powrotem, więc nie widze problemu :)

chce żebym była szczęśliwa i zrobi wszystko żebym była typowy powod zerwania faceta bez jaj:) bez klasy i honoru:)

Gość zbita z tropu
Nie odezwał się do tej pory. Zaczynam rozumieć, że chyba macie rację... ;(

Gość olalalallaa
oj, podejdź do tego z innej strony jak się odezwie, to wtedy się dopiero będziesz zastanawiać, czy warto jeszcze inwestować w tę znajomość

Gość zbita z tropu
Dziewczyny, zastanawiam się czy za tym nie stoi jakaś inna dziewczyna lub jego była. Do tej pory zawsze byliśmy układną, zgodną wprost idealna parą. Nie mogę uwierzyć, że z dnia na dzień po prostu mu się odwidziało. Dziwne, pisał, że mu zależy a potem sam tym co pisał zachowywał się jakby chciał mnie sprowokować żebym to ja zerwała. I tak się stało bo ja nie jestem głupia i zauważyłam, że coś w tym wszystkim nie gra i zachowuje się wręcz odtrącająco ;( Najdziwniejsze jest to, że zawsze kiedy strzelałam mega focha z konkretnego powodu , zawsze dzownił, przepraszał, prosił o wybaczenie, a teraz nic... Zupełnie jakby właśnie przestało mu zależeć. Zupełnie jakby to było mu na rękę. nie jestem w stanie tego ogarnąć... ;( Chociaż powiem Wam, że kilka dni temu dostrzegłam, że jeste jakiś trochę inny, tzn. nie patrzy na mnie już z takim ciepłym uczuciem, przestał odpisywać na moje wiadomości np. Tęsknie lub Kocham, a kiedy zaproponował mi, żebym jechała do niego do domu i się zgodziłam zaczął wymyślać, że to chyba zły pomysł i nic z tego nie będzie bo on ma bardzo dużo pracy i cały czas bedzie w rozjazdach i nie chciałby, żebym siedziała sama a wiem dokładnie, że siedział z kolegą w firmie u taty i obijali się jak zwykle... Wesprzyjcie !

Gość FWESDAFSDF
zbita z tropu NAPISAŁ!!!! CI ZE POWINNISCIE SIE ROZSTAC CZY NORMALNI LUDZIE ZRYWAJA PRZEZ SMS W TAKIM WIEKU!!?? NIE WIEM NAD CZYM TY SIE JESZCZE ZASTANAWIASZ