Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Zastanawiam się tylko czy pójdziemy do przodu tak jak Holandia, Dania i inne państwa, w których prawnie jest to legalne, ale zależy to też od całego społeczeństwa, czy hetero będą Nas popierać czy potępiać. Tylko i wyłącznie chodzi mi o to.' caly czas do tego zmierzam - skoro wiesz ze robisz co czujesz, szanujesz siebie i swoje potrzeby, dlaczego wazna jest dla ciebie ocena innych? poza tym legalnie prawne nie jest wiele rzeczy a ludzie i tak to robia. O ile sie z czyms nie obnosisz i nie wychylasz nikt nie musi wiedziec o tym co robisz, a i tak watpie czy kogos to interesuje.

Gość zostwa mój pseudonim
za kilka lat homoseksualizm będzie chorobą neurologiczną o przyczynach hormonalnych

Wypociny internetowe jakigoś czubka który nie wie oczym pisze do mnie nie przemawiają. I nie będę z Tobą polemizować dopóki nie przedstawisz rzetelnych argumentów.

Gość ziutasss
A dlaczego interesuje cie az tak opinia innych ludzi? Wiadomo, ze dla wiekszosci bedzie to nieakceptowalne. Nie szukaj akceptacji na sile tylko zyj po swojemu i tyle.

Gość less
Może z tą zmysłowością u mnie to nie tak do końca. Jestem zwyczajną dziewczyną na co dzień nie paraduję w makijażu mieszkam na wsi. Ale jak trzeba wyglądam kobieco i pięknie. Moja dziewczyna. Jest piękna sama w sobie. Używa podkładu, maluje oczy. Tez nie codziennie. Wtedy jak sytuacja "wymaga" lub po prostu ma na to chęć. Tak mamy w szafach luźniejsze koszulki, kupione w dziale męskim. Ale tylko z racji tego, że w damskich ciuchach była totalna żenada a często potrzebujemy czegoś luźniejszego z racji trybu życia jakie prowadzimy. Jeśli chciałabym, mieć męską dziewczynę, to po prostu byłabym z facetem. Nie zachowujemy się jak mężczyźni. Jesteśmy kobiece.

Gość skakankaaa
Dziękuję za odpowiedź :) Bo panuje taki stereotyp, w sumie media też taki kreują, że jedna z kobiet w związku homoseksualnym, jest zawsze męska.

Gość trzymaj sie!
A co do religii kontra homoseksualizm - dylematy zostawmy ludziom, ktorzy faktycznie dana religie wyznaja. Nowoczesne laickie prawo nie powinno sie sugerowac zadna religia, bo powinno chronic wszystkich obywateli, od ateistow po wyznawcow pedow bambusa. Jesli ktos chce ograniczac prawo ze wzgledow religijnych to nie rozumie pojecia wolnosci wyboru religii.

To jest totalna bzdura z tym że kobiety dobierają się męska+kobieca :) A ja już pisałam muilion razy że te badania zostały odrzucone porzez towarzystwo naukowe :)

Gość zostaw to
jak badania rezonansem magnetycznym przeprowadzone w sztokholmie mogą być odrzucone przez lobby pedałów ? kiedy i gdzie to było ?

Gość less
Pisałam już dlaczego to mnie interesuje. A chcę tylko niektórych niedoświadczonych ludzi nie znających sprawy po prostu uświadomić, że jesteśmy normalni. Nie robię tego dla siebie i z własnych potrzeb tylko dla NAS homoseksualistów. Nie szukam akceptacji nie potrzebuję jej. Chcę wiedzieć jak daleko zajdziemy z tym tematem. Czy jak zwykle zostanie ta sprawa wsunięta pod dywan czy w końcu dadzą nam prawo. Legalnie. Chcę żeby moja dziewczyna została moją żoną. Badam społeczeństwo tym postem.

Gość zostaw to
jesli nie na religii to na czym ? Uprzedzajac odpowiedz -nie do konca jasny koncept 'wartosci' i 'tolerancji' na czym sie opera lub na czym pownien sie opierac? - BADANIAMI mózgu rezonansem magnetycznym. macie zaburzony hormonalnie mózg i spustoszony neurologicznie :D macie męskie kawałki mózgu

Teoria o różnicach w móżgu została odrzucona, bo badania jej nie potwierdziły. Zajrzyj do publikacji naukowych, a nie do internetu. Tu możesz przeczytać o gadającym psie, krowie cgodzącej po linie czy człowieku który jest stonogą...

Gość zostaw to
A chcę tylko niektórych niedoświadczonych ludzi nie znających sprawy po prostu uświadomić, że jesteśmy normalni.- nie jesteśnie normalni i nie myślicie logicznie. macie męską orientację seksualną z męskiego kawałka mózgu który jest w waszych głowach. to jest choroba neorologiczno-hormonalna i trzeba was leczyć. rezonansu magnetycznego nie oszukasz

Gość less
Jeśli mogłabym prosić nie mieszajmy w to religii. Bóg się ze mną sam rozprawi. I z każdym z Nas z osobna.

Gość zostaw to
Teoria o różnicach w móżgu została odrzucona, bo badania jej nie potwierdziły. - krestynko badania rezonansem magnetycznym je POTWIERDZIŁY. w sztokholmie zostały przeprowadzone jedne z najwiarygodniejszych badań http://www.rp.pl/artykul/9141,149541_Mozg_geja_przypomina_kobiecy.html

Gość trzymaj sie!
Prawo powinno sie opierac na normach etycznych. I na debacie. Dawno minely czasy kiedy Biblia mogla odpowiedziec na wszystkie pytania. Chocby in vitro. Nie mozna uogolniac 'nie zabijaj' (brata, siostry) na 'nie zabijaj' kilku komorek. Nowe technologie, nowe czasy, nowe pytania.

Gość trzymaj sie!
Bog sie na razie najskuteczniej rozprawil ze zwiazkami partnerskimi w Polsce...........

Gość less
Zostaw to/jestes chora -nie zmieniaj nicku bądź szczery do końca i nie walcz z nami, bo to jak walka z wiatrakami. I uwierz, że jeśli mój mózg mógłby to zrobić to wyszedłby z mojej głowy i skopał Ci dupę. -Panu już dziękujemy. Nie musisz się męczyć mnie nie zmienisz, czy tam nie wyleczysz (tak Ci się łatwiej czyta pewnie)

Gość ziutasss
less Nie jestescie normalni i tak tez jestescie traktowani przez wiekszosc. A im bardziej nachalnie staracie sie wmawiac ludziom, ze jest inaczej, tym odwrotny skutek to przynosi. Ludzie nie sa glupi.

Gość zostaw to
Prawo powinno sie opierac na normach etycznych. I na debacie. - prawo powinno się operać na BADANIACH. badania rezonansem magnetycznym są niepodważalne. homoseksualizm jest chorobą neurologiczno - hormonalnom którą trzeba leczyć

Pisałam już dlaczego to mnie interesuje. A chcę tylko niektórych niedoświadczonych ludzi nie znających sprawy po prostu uświadomić, że jesteśmy normalni.' takich Mesjaszy jak ty jest wielu, za duzo sobie przypisujesz i za duzo chcesz zmieniac. Niech kazdy zacznie naprawnianie swiata od siebie, a co normalne i naturalne przedej czy pozniej wyjdzie, nie martw sie. Nie robię tego dla siebie i z własnych potrzeb tylko dla NAS homoseksualistów. Nie szukam akceptacji nie potrzebuję jej. Chcę wiedzieć jak daleko zajdziemy z tym tematem.' nigdzie nie zajdziemy, bo nikt nie nagnie swoich pogladow. I slusznie, kazdy powinien kultywowac swoje przekonania niezaleznie od opinii innych. ' Czy jak zwykle zostanie ta sprawa wsunięta pod dywan czy w końcu dadzą nam prawo.' Natura zweryfikuje, to jedyne prawo ktoremu nalezy podlegac.

"Można być kobietą i mieć pewne męskie cechy umysłu, a zależy to po prostu od obecności lub nieobecności hormonów męskich w określonych stadiach ciąży. " Kretynie poczytaj o budowie mózgu u heteroseksualnych kobiet i mężczyzn. Ty pewnie też masz część kobiecego mózgu, jak niemal każdy facet :)

Gość zostaw to
im więcej badań się prowadzi tym więcej teorii lobbystów upada i za kilka lat homoseksualizm będzie musiał być uznany za chorobę. badań nie oszukasz :D

Gość trzymaj sie!
Jesli prawo ma opierac sie na badaniach zacznijmy od przebadania naszych politykow :)

Gość less
Ziutasss-daję sobie rękę uciąć, że w gronie Twoich znajomych jest przynajmniej 2 homoseksualistów, a Ty nie masz o tym pojęcia i nigdy się nie dowiesz. I mogą to być najlepsi Twoi ziomale a Ty niczego nie zauważysz. A wiesz dlaczego? Bo to nie jest choroba. Ludzie!

Gość ziutasss
less Mylisz pojecia. Mam w swoim gronie osoby homoseksualne tak sie sklada, ale szanuje ich jako ludzi. Co nie zmienia faktu, ze nie akceptuje homoseksualizmu i nie uznaje go za cos normalnego. Popadasz w skrajnosci. Nie skreslam ludzi z tego powodu.