Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość less
Ja nie chcę wymieniać się argumentami. Chodziło mi o wasze zdania nie chciałam przeprowadzać debaty, ale jeśli jesteście tacy doświadczeni i wiecie wszystko w tym temacie to ja jestem mistrzem wiedzy o homoseksualistach. Bo jestem jednym z nich. Chcecie rozmawiać, dobrze, pytajcie. Pytajcie u źródła a nie czytajcie bredni po stronach internetowych, przysięgam, że odpowiadam szczerze. Tak jak czuję. Nie wciskam na siłę wyczytanych regułek mówię prawdę i prawdy oczekuję a nie na siłę wywyższających się osób, które myślą, że jak będą prowadzić polemikę na wysokim poziomie to wieśniak nie zrozumie? To nie Wesele. Konflikt chłopi inteligencja dawno nie istnieje. Starły się dwie racje, nie chodziło mi o to. Chciałam, żebyście nas lepiej poznali, a nie szykanowali. Tym nie dojdziemy do niczego.

Gość ja tez les
Zyj własnym życiem.Ja życze Tobie szczescia :) pamietaj nie zmarnuj szansy na bycie z kobietą którą kochasz .JA mam swoją kobiete, ale na odległość.Czuje wyraznie ze jestesmy stworzone dla siebie.

Gość ja tez les
Ciemnogród zawsze bedzie nas potępiał.Gbybym urodzila sie kilka lat pozniej, moje życie wyglądałoby inaczej-ja byłabym szczesliwa z moją kobietą.

Gość less
Na ogól jest tak, że jak w Ciebie rzucają to Ty też rzucasz, bo tego nauczyło Cię społeczeństwo. Ale rzucę kamieniem tylko wtedy jeśli ktoś robi drugiej osobie krzywdę. Jeśli pedofil gwałci dzieci-rzucę kamieniem, jeśli morderca zabije człowieka-rzucę kamieniem. Ale nie rzucę jeśli ktoś po prostu kocha inaczej. Daje z siebie to co ma najlepsze drugiej osobie uszczęśliwia ją opiekuje się nią. Dlaczego mam krzyczeć że to jest zboczeniec? Dlaczego mam wyśmiewać? Mówić że się brzydzę? Miłością się brzydzicie? Tym, że przytulam moją kobietę, która czuje się w moich ramionach bezpiecznie i razem zasypiamy. Że włączam romantyczną muzykę i proszę Ją do tańca mówię, że jest piękna kupuję jej kwiaty. Aż tak ranię tym innych?

Gość less lecz się
dobrze ci radzą dewiantko i oszustko z porytm mózgiem.zrób coś "opiekunko" ze swoim zboczonym pociągiem psychoseksualnym

Gość trzymaj sie!
Jesli zdania sa rozne to debata wynika sama z siebie. Osobiscie w te cale teorie rezonansowe nie wierze. Oczywiscie, ze homoseksualizm jest tak samo naturalny jak kolor oczu i wlosow:)

Gość less
ja też les-również życzę szczęścia, powodzenia. Dbaj o swoją miłość!

Gość less lecz się
Gbybym urodzila sie kilka lat pozniej, moje życie wyglądałoby inaczej - oczywiście że byłabyś wyleczona z choroby. świat idzie do przodu a wy tkwicie w homoseksualnym ciemnogrodzie greckim

Gość less lecz się
odróżniasz teorie od badań ?

Gość less
Ludzie kurczę, czemu nie rzucacie obelg pod kierunkiem pedofilii, zoofilii, gwałcicieli, uczepiliście się ludzi, którzy kochają inaczej. Ale kochają i przy tym nie krzywdzą nikogo dookoła.

Gość less lecz się
Ludzie kurczę, czemu nie rzucacie obelg pod kierunkiem pedofilii, zoofilii, gwałcicieli, uczepiliście się ludzi, którzy kochają inaczej - pedofile, zoofile kochają inaczej jak homoseksualiści i potępiamy wszystkie zboczenia a teraz gadamy o jednym z nich

Gość ja tez les
Jeśli jesteś chora-to sie lecz :) JA czuje sie całkiem zdrowa i szczęsliwa ze Kocham moją kobiete.Ludzie co wy widzicie w tym złego? Przeciez nie robie nikomu krzywdy , ja kocham i jestem szczęsliwa z tego tylko powodu.Ta miłość daje mi radość:)

Gość less
Ośmieszacie się tylko pisząc że to my jesteśmy zacofani, każdy głupi wie, że teraz coraz więcej jest coming outów to co to oznacza? Że to dopiero początek. Nadchodzi nowa era. Naprawdę nie rozumiecie, że to Wy jesteście zacofani? Serio?

Gość ja tez les
Gdybym sie urodziła kilka lat pozniej byłoby mi łatwiej o kontakt z kobietą.Od zawsze wiedziałam ze pociągają mnie kobiety.

Gość trzymaj sie!
Badania zawsze robi sie na potrzeby teorii. Badania tylko odpowiadaja na zadane pytanie. Poprosze o jakis artykul z journalu, w ktorych sie ukazaly to sie o nich wypowiem. I tyle. Fakt, ze ktos zrobil gdzies jakies badania to troche za malo aby obrazac wszystkich w kolo. Zwlaszcza, ze za 5 lat ktos moze zrobic identyczne badania, ktore obala wyniki poprzednich. Na prawde nie klekalabym tak przed badaniami ;)

Gość less
Ja pierdole, Ty na serio jesteś tak walnięty, że porównujesz pedofila do homoseksualisty? Życzę Ci, zebyś w tej chwili została małą dziewczynką. Kogo byś sie wystraszyła pedofila który podaje Ci cukierka i wkłada swoje łapska pod Twoją sukienkę czy homoseksualistę, który podaje Ci cukierka, który upadł Ci na ziemię i odchodzi z uśmiechem dalej? Nie chcę nikogo obrażać, ale totalny debilizm!

Gość ja tez les
less nie musimy sie przejmować ich opiniami.Jesteśmy szczęśliwe, choc ja kocham na odległość-też jestem.Nasze społeczeństwo jest takie zacofane ale to sie zmieni.Wiara tez nam wmawia ze zle postepujemy (jestem wierząca i chodze do kościoła), to sie stąd bierze ze Bóg nas potępia i wtrąci do piekła.

Gość less lecz się
ty na prawdę jesteś chora psychicznie. doczego doprowadza ta choroba :o zrozum że wszystkie zboczenia to niewłaściwy pociąg psychoseksualny i dodatkowo są obrzydliwe. ilość publicznych ujawnień zboczeń oznacza że ze zboczeńców ukrytych stajecie się zboczeńcami jawnymi. jakmi trzeba być ciemnogrodem żeby nie zrozumieć że choroba jest chorobą. zmień swój pociąg psychoseksualny na normalny. najlepiej to cały mózg sobie zmień i zacznij myśleć logicznie

Gość ja tez les
less sama widzisz ze nie potrafią odróżnic ha ha .To jest godne pożałowania.To jest typowy "ciemnogród" i takim nie przegadasz.Ja wiem ze Bóg mnie kocha i chce zebym była szczesliwa-w końcu to on mnie stworzył :)

Gość less lecz się
Ja pie**ole, Ty na serio jesteś tak walnięty, że porównujesz pedofila do homoseksualisty? - pod pewnym względem wszystkie zboczenia są podobne - wszystkie są zaburzeniami psychoseksualnymi i to jest punkt wspólny

Gość ziutasss
less Ja nie akceptuje homoseksualizmu i nie uwazam go za cos normalnego, ale toleruje takich ludzi w moim otoczeniu i nie skreslam ich z powodu ich przypadlosci.

Gość ja tez les
lecz sie less widze ze jestes nieszczesliwa:( pewnie masz faceta który traktuje Cie jak służącą?

Gość less
Możesz tu pisać do upadłego ja też mogę tu pisać do upadłego i i tak nie wyprostuję Twojej krzywej mordy. Z ciemnogrodem nie wygram widzę, to doskonale, ale Ty też tego muru nie przebijesz, dopiero potem opadną Ci klapki z oczu jak za jakiś czas wszystko to co mówisz o Twoich zboczonych homoseksualistach będzie legalne. Małżeństwa, adopcje i wtedy dopiero jak Ci w internecie napiszą, to uwierzysz, że to jest normalne, a to co pisałeś tutaj to zwykła strata czasu.

Gość less lecz się
wszyscy zboczeńcy będą leczeni. jest duża grupa osób która do tego dąży i zamierza to osiągnąć

Gość ja tez les
prawda jest taka , ze nic nie mozecie.Bo jesli tak to zabrońcie mi kochac ...ha ha . Wasze poglądy na temat les są podzielone , jednak nikt nie słuzy i nie bedzie słuzył mi za materac .Sypialnia to moja sprawa .

Gość ziutasss
Dokladnie, sypialnia to twoja sprawa i nikogo to nie interesuje z kim sypiasz.

Gość ja tez les
lecz sie les ja sądze że ty nam zazdroscisz, bo sama nie jestes kochana :(

Gość less lecz się
less, chora ciemnogrodzianko wymagasz zamknięcia w szpitalu psychiatrycznym. zrzuć te klapki z oczu i zobaczysz że homoseksualizm jest zboczeniem. w przyszłości będziemy was leczyć na siłę

Gość less
Hm, nie akceptujesz... ale tolerujesz? -Bezsensu:D:D:D:D:D Twój przyjaciel jest gejem dowiadujesz się po 10latach przyjaźni i tolerujesz to, tak? Ale nie akceptujesz wyzywasz go od zboczeńca i przestajecie się przyjaźnić? To do dupy tą tolerancję swoją włóż. Tak będzie lepiej.

Gość trzymaj sie!
Szkoda, ze sypialnia to tylko jeden z elementow zwiazku i poza sypialnia do swojej dziewczyny nie masz zadnych formalnych (i spolecznych) praw...