Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość less
No właśnie, nikt hetero nie przekona żeby stał sie homo, ani nikt homo nie zostanie hetero. Musimy to zaakceptować.

Gość pingwinka
jasna sprawa ;)

Gość less
Ejże no! Dziękuję za ciepłe słowa. Masz rację na brak przyjaciół nie narzekam. Życzę Ci żebyś znalazł godną siebie miłość i był szczęśliwy.

Gość less
Nie liczyłam, ale spokojnie jakbym się głęboko zastanowiła to bym ich policzyła więc kwestia 200 osób. Woj. Wielkopolskie.

Gość Ejże no !
Nie no muszę dopisać Dziewczyno czym Ty się przejmujesz Tym że są tacy którzy krytykują ? Zawsze tacy będą bez względu kim byś była Tutaj większość jest takich którzy celowo Ciebie chcą zdolowac To tylko jakieś forum Moja rada żyj swoim życiem i nie próbuj na pije wywierać na ludziach by zaakceptowali kim jesteś Nie przekonasz wszystkich ludzi do siebie Co niektórzy będą celowo próbować zrobić z Ciebie wariatkę Mniej to gdzies Żyj po swojemu i nic nikomu nie mów Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie Ciesz się tym co masz Ciesz się miłością

Ludzie potrafia sie smiac z kogos kto ma zeza albo kogos, kto ma odstajace uszy, a co dopiero z czegos takiego. Nie staraj sie zmieniac ludzi na sile, bo wpadniesz w jakas obsesje. Zyj po swojemu, dla siebie i swojej dziewczyny.

Gość less
Ejże no! Proszę spać, jutro do pracy idziesz. Dołuje mnie to, że ludzie są tacy, że czasy są takie. Ale nie położę się spać smutna. Ani mniej szczęśliwa. Chciałam tylko pokazać ludziom że jestem normalna, a zrobili faktycznie ze mnie wariatkę, ale tak to jest, chcesz dobrze, a wychodzi źle. Nie przejmuję się tym spokojnie. Badałam teren tym postem.

Gość pingwinka
najmądrzejszy...u nas nienawdzi się także za grubych i za chudych,niektorzy nie cierpią niskich,inni wysokich,ludzie mają alergię na kolor włosów (słyszałam,ze rude to fałszywe hehe),nie lubią gejów,lesibijek,Afroamerykanów,Żydów,urzędników,tym,ktorzy się się powiodło,udało,którzy są atrakcyjniejsi itd.po co się tym przejmować?

Gość less
Młodość rządzi się swoimi prawami a ja za niecałe 3miesiące skończę dopiero 20lat. Musiałam dorzucić swój grosik do tego tematu.

Gość less
Ale dobrze, że są tacy ludzie, którzy mówią: "nie przejmuj się, kochaj!" Bo to jest piękne i o to w życiu chodzi, żeby kochać. Tak jak się potrafi.

Gość Ejże no !
Ok już śpię Ludzie zawsze tacy byli są i będą i nikt tego nie zmieni Im bardziet będziesz się starać by było lepiej tym gorzej na tym będziesz wychodzić Masz rację nie poddawaj się i kładz się z podniesiona głową Nic nikomu nie jesteś winna nie ulepuep inna gorsza Mogę powiedzieć nawet że jesteś mądrzejsza od niektórych tutaj wcześniej goszczących Cóż taki mamy świat Może kiedyś się to zmieni Może PA

Gość less
Tak samo jak ja twierdziłam, że osoby, które mają przerwę pomiędzy jedynkami są fałszywe i przejechałam się kilka razy to fakt, a wiecie co? Moja dziewczyna ma też przerwę pomiędzy zębami, także, rude-nie musi być fałszywe, a blond głupie. PS a ta przerwa stała się dla mnie po prostu seksowna;))

Gość less
A ja jestem blondynką. :D

Gość pingwinka
dobranocRobaczki :)

Gość less
Dobranoc Pingwinka;)

Gość less
A ja wolę ciemne blondynki ;))

Gość less
Ja też uciekam spać dziękuję za rozmowę. Dobranoc.

Gość pingwinka
a ja kocham mojego łysiejącego męża :D a teraz juz naprawdę idę spać,do miłego...pa

Gość mam koleżanki less
Less ,zapytam z czystej ciekawości,nie mam nic do innej orientacji seksualnej,jestem nawet zaprzyjażniona z parą less.Nie rozmawiamy na "te" tematy,ale ogólnie bardzo je lubię,są po prostu dobrymi ludżmi i wiem,że zawsze mogę liczyć na ich pomoć. Mam pytanie w kwestii związku pary les-jak ja obserwuję moje znajome,to wyrażnie jedna z nich pełni rolę silniejszej,"męskiej",wykonuje te wszystkie "męskie" zajęcia,typu cięcie piłą,rąbanie drewna do kominka czy cięższa praca w ogrodzie-na "oko" też jest mniej kobieca-chodzi wyłącznie w spodniach,nie maluje się ,nie farbuje włosów,choć ma już siwe ;) Na oko wcale nie sprawia wrażenia silniejszej. Ty piszesz,że w twoim związku obydwie czujecie się normalnymi kobietami,jednak czytając Twoje posty mam wrażenie,że właśnie ty w waszym związku przejęłaś rolę taką trochę "męską".Pisałaś wcześniej,że chciałabyś,aby twoja dziewczyna została twoją żoną,oraz -cytat- "Miłością się brzydzicie? Tym, że przytulam moją kobietę, która czuje się w moich ramionach bezpiecznie i razem zasypiamy. Że włączam romantyczną muzykę i proszę Ją do tańca mówię, że jest piękna kupuję jej kwiaty. " Czy nie wydaje Ci się,ze to są właśnie klasyczne męskie zachowania? Nie piszę tego,żeby ci "przywalić" ,ale po prostu myślę,że sama nie masz świadomości,że tak to się w związku dwóch kobiet układa,że jedna ,może podświadomie ,przejmuje rolę faceta,nawet nie zdając sobie do końca z tego sprawy.. Pytam tylko z czystej ciekawości,bo lubię wgryzać się w ludzka psychikę :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich homo i hetero piszących w tym wątku :)

Gość ja też less
Tylko Miłość!:) życzę jej wszystkim, bo ona sprawia ze człowiek jest radosny i cieszy sie życiem .Less -mam nadzieje ze sie odezwiesz :)

Gość less
Ja wiem, że tak jest, że jedna strona będzie zawsze dominująca. ALe wydaje mi się, że u Nas to jest najdziwniejsze, najpiękniejsze z drugiej strony:) Drzwi u mnie w domu otwieram ja, u niej w domu ona. Kwiaty kupujemy różnie. Zdarzyło się, że kilka razy kupiłam je ja, kilka razy ona, za tańcem, to ja naciskam, bo po prostu lubię tańczyć. I uwielbiam jak to ona mnie przytula i zasypiamy, ale ja też to robię i sprawia mi to przyjemność. Czuję się bardzo bezpieczna przy niej. Wiem, że nic mi nie grozi i mnie zawsze obroni. Ale daje jej zupełnie to samo. Poczucie bezpieczeństwa. Także męskości jako takiej dominującej w Nas nie ma. Bo jakby, któraś z Nas tego chciała to byłaby z facetem. Nie bójcie się pytajcie. Będę odpowiadała szczerze. Zapraszam do rozmów.

"Także męskości jako takiej dominującej w Nas nie ma. Bo jakby, któraś z Nas tego chciała to byłaby z facetem. " Albo jesteś bardzo młodziutka albo niedoświadczona :)