Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość jesteś chora
wy homoseksualiści nie potraficie myśleć logicznie. badania to jedno a teorie to drugie. żadna teoria nie podważy badań rezonansem magnetycznym które zostały wykonane w sztokholmie. homoseksualizm jest uszkodzeniem mózgu i przyjmij to badanie do wiadomości. masz dużą część mózgu (w uproszczeniu napisałem 1% ale może być więcej) mężczyzny. co robi mózg mężczyzny ? leci na kobiety tak jak ty

Gość less
Mieszkam na wsi. Dlatego nie chcę rozgłosu. Niedługo wyprowadzam się na studia do miasta. Daleko od domu. Bardzo daleko.

Akurat nie jestem "lesbą". Co do tych badań o których mówisz - niech poddadzą im osoby hetero - wyniki będą takie same jak u osób homo. Tego już w artykule nie było? Może trzeba było w książkach doczytać? Teoria o innej budowie mózgów została dawno obalona. Poza tym jak wytłumaczysz np dziewczynę hetero która nigdy nie czuła żadnego pociągu do kobiet i nagle poznaje "ją" - kobietę w której się zakochuje i jest w stanie rzucić dla niej wszystko.

Gość skakankaaa
A mogę cię o coś zapytać autorko ?

Gość jesteś chora
Zrozum, że są trzy rodzaje orientacji hetero, homo, bi. I to jest naturalne. - wszystkie są naturalne ale tylko hetero jest normalna. hetero to 100% jednolity mózg (męski lub kobiecy) Jakbyś latem założył czapkę szalik i rękawiczki ludzie tacy jak Ty powiedzieliby jest nienormalny. - jest nienormalny albo normalny tak jak ty :D A mózg nie ma z tym nic wspólnego. - jesteś tępa i nie myślisz logicznie jeżeli nie widzisz oczywistego związku twojego pociągu do kobiet a mózgiem :D masz męską orientację (z męskiego kawałka mózgu w twojej głowie) więc podnieca i pociąga ciebie to samo co mężczyzm

Gość jesteś chora
Co do tych badań o których mówisz - niech poddadzą im osoby hetero - wyniki będą takie same jak u osób homo. - co ty debilko bredzisz ? badania były prowadzone na homoseksualistach i heteroseksualistach

Gość less
Interesuje mnie opinia innych osób nie tylko moich znajomych, którzy mnie szanują i gdyby nie ja możliwe, że myśleli by tak samo jak ten chłopak z teorią o 1%mózgu. Chcę wiedzieć czy posuwamy się z tym tematem dalej. Czy jesteśmy bardziej tolerancyjni czy jednak uważamy, że to choroba, upośledzenie. Akceptujemy to? Tolerujemy? Czy nadal nie.

Gość less
Skakankaa bardzo proszę pytaj, od tego tutaj jestem, żeby szczerze odpowiadać.

Gość jesteś chora
badania jednoznacznie wskazują że jest to choroba. za kilka lat posuną się w tej tematyce dalej i zaczną jej zapobiegać i leczy

A czy Ty rozumiesz że ta teoria została obalona? Jak Ci ktoś powie że badania wykazały iż homosekualiści mają ogony to też uwierzysz?

Dziesiąt lat temu homoseksualizm został oficjalnie wykreślony z listy chorób. Może najpierw poczytaj trochę literatury tematycznej, a potem coś mów?

Gość trzymaj sie!
Super, Polska bardzo potrzebuje coming out'ow, ludzi takich jak Ty! Jesli dwoje ludzi sie kocha i polega na sobie to tej milosci nalezy sie szacunek nie oszczerstwa:) Nie przejmoj sie haterami, psy szczekaja, karawana jedzie dalej ;)

Gość less
Jeśli chcesz sobie kogoś obrażać, to idź gdzieś indziej ja nie ustąpię. I jeszcze raz proszę nie pisz o sprawach w których jesteś kompletnie zielony jak widać z każdą kolejną Twoją wypowiedzią.

hcę wiedzieć czy posuwamy się z tym tematem dalej. Czy jesteśmy bardziej tolerancyjni czy jednak uważamy, że to choroba, upośledzenie. Akceptujemy to? Tolerujemy? Czy nadal nie.' Ale dlaczego ciebie obchodzi co mysla inni? Jestes czym jestes, szanuj to. Opinia innych ludzi nie jest do niczego potrzebna, chyba ze potrzebujesz caly czas utwierdzac sie w przekonaniu ze robisz dobrze , przy okazji czujac sie troche bardziej 'swiatowa' i 'tolerancyjna' czytajac opinie zacofanych katolickich polaczkow.

Gość jesteś chora
10 lat temu lobbyści wykreślili go z politycznej przybudówki ona - who. nie miało to nic wspólnego z medycyną

Gość jesteś chora
migotka tylek jak szczotka -kolejna która ma problem z logicznym myśleniem. twój zacofany mózg nie przyjmuje do wiadomości że badania rezonansem magnetycznym są niepodważalne

Gość less
"Trzymaj się" -właśnie tak, za to cenię takich ludzi!! Psy szczekają, karawana jedzie dalej!!! Od dziś moje motto! :D

Człowieku... Ty nie masz pojęcia o czym piszesz - nie dziesięć lat temu tylko w 73...

Gość jesteś chora
teoretka zajrzyj na badania naukowe rezonansem magnetycznym. za kilka lat przeczytasz o nich w książkach

kolejna która ma problem z logicznym myśleniem. twój zacofany mózg nie przyjmuje do wiadomości że badania rezonansem magnetycznym są niepodważalne' to ty nie pojmujesz ironii. do tego przedstawiasz swoje poglady w tragiczny sposob, wiec nie oczekuj ze ktos bedzie bral twoje wypociny powaznie.

W książkach pisali o tym lata temu - jak również o tym że są totalną bzdurą. Wyobraź sobie że siedzę w temacie dosyć mocno.

Gość less
Migotka(..) Jakby mi ktoś powiedział "jesteś głupią lesbą" Mam to gdzieś, uwierz mi. Zastanawiam się tylko czy pójdziemy do przodu tak jak Holandia, Dania i inne państwa, w których prawnie jest to legalne, ale zależy to też od całego społeczeństwa, czy hetero będą Nas popierać czy potępiać. Tylko i wyłącznie chodzi mi o to.

Gość skakankaaa
Może to takie trochę wścibskie pytanie ... z resztą jak nie zechcesz to nie odpowiesz. Jak jest twoja dziewczyna? Zmysłowa, subtelna i kobieca jak ty, czy może zupełnie odmienny styl bycia ? Tj brak makijażu itd

Gość trzymaj sie!
:) Mieszkam w Irlandii, tutaj jeszcze kilkanascie lat temu bylo podobnie jak w Polsce, ale dzieki ludziom takim jak Ty dzisiaj mozesz tu spacerowac trzymajac sie za rece:) Nie jestem homo, ale wsrod moich najlepszych przyjaciol sa geje wiec naturalnie zycze srodowisku homo jak najlepiej. Znam taka pare gejow, ktorych zwiazek ... powinien byc WZOREM do nasladowania :)

Jestem pieprzonym, zacofanym kretynem, który ma inteligencję zepsutej mikrofalówki, wybaczcie... do tego jestem zwykłym, zakompleksionym chujem, bo nikt normalny nie wyżywa się na innych - ja niestety nie taki nie jestem, jestem zwyczajnym nolifem :O Przepraszam za o co pisałem

Trzeba mieć w dupie tych co są na nie. Ja np chodzę po ulicah z moją kobietą za rękę, całujemy się na przystanku i nie mam zamiaru się przejmować co myślą ludzie wkoło. To jedyny sposób żeby coś się ruszyło - mówić i pokazywać!

Gość nie przejmuj sie opiniami
odnoesze wrazenie ze te zawistne , podle komentarze zostawiaja osoby bardzo nieszczesliwe i samotne, nie sadze zeby ktos usatysfakcjonowany wlasnym zyciem tak zial ogniem i jadem. To tylko powinno Cie umocnic w swoim podejsciu do sprawy. Sraj na to co gadaja.