Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karonowana

doradźcie mi proszę

Polecane posty

Gość karonowana

czy mogę zaprosić na wesele zajętego faceta ale mojego dobrego kolege jeszcze z liceum, wiem, że dobrze będę się znim bawić i nie narobi mi wstydu przed moja rodzina??????????? Troche sie boje go zaprosic, nie wiem jak zareguje na to, kiedys mu w jakiejs rozmowie obiecalam , ze go zaprosze na to wesele, ateraz jest w zwiazku i nie wiem czy sie nie skompromituje zapraszajac go i jak mi odmowi... poradźcie coś?

Gość Zaproponowac nie zaszkodzi
najwyzej odmowi, tylko musisz zrobic to delikatnie

Gość karonowana
dodam, że on zawsze miał do mnie słabość, kiedyś wyznawał mi miłość ale się "minelismy"

Gość karonowana
w ogole czuje, że ta akcja sprawdzilaby czy rzeczywiscie jest nam dane cokolwiek wiecej, oczywiscie ja mam swoje zasady i nie bede mu rozwalac zwiazku, pytanie jak on by na to zareagowal w ogole, daloby mu to do myslenia, bo teraz mysli, ze ja nie jestem totalnie nim zainteresowana, wiec generalnie ma ta dziewczyne, a ja nie wiem jak miedyz nimi jest chyba ok, nie chce wplywac na to, tylko sie przekonac

Gość karonowana
jak delikatnie? mysle, ze mega by sie zdziwil tym zaproszeniem.

jak na neigo lecisz, to zaproś go an kawę, a nie na wesele od razu, bo jak da ci kosza na weselu (a przeciez jest zajęty, a to ty na neigo lecisz) to dopiero bedize lipa

Gość karonowana
ja go znam kupe czasu, zaprosilabym go jako kolege zeby isc bez spiny ale nie sama, zreszta on pol mojej rodziny juz zna.

jak sie pijana będizesz do enigo kleić (pamiętaj on jest zajęty i lduzie to wiedzą), to wyjdzi\esz na idiotkę

Gość karonowana
przeciez to zaproszenie nie jest rownowazne z tym, ze go kocham, bo to nie jest prawda, mam do niego jakas slabosc ale przeciez nigdy z nim nie bylam, nasze zycia jakso toczyly sie rownolegle ale w innych miejscach, raz go odrzucilam ale mialam wtedy swoje powody, on ma mnie za zimna kobiete dodam i to by moze mu otworzylo oczy

Gość karonowana
fiku miku nie bede sie do niego kleila :) po prostu pojdziemy razem na wesele, tak jak na inna impreze kolega i kolezanka, pytanie czy on nie stwierdzi po tym jak go zaprosze, ze jestem jakas dziwna i chce mu rozwalic zwiazek, albo ze cos do niego czuje i sobie cos ubzdura

Gość weqwweewe
pomyśl ,a czy Ty puściłabyś swego faceta z jego koleżanką na wesele? Po co chcesz durnym zaproszeniem się wpieprzać w czyjś związek?

Gość karonowana
Nie wiem, w ogole mam jakis opor w sobie, z drugiej strony wiem, ze to z nim chcialabym pojsc nawet z czysto prozaicznych powodow, zna tam troche ludzi, poawilibysmy sie pogadali i to wszystko, a jesli on kocha swoja dziewczyne zachowa sie przyzwoicie ja na pewno nie mam zamiaru go prowokowac do niczego

Gość karonowana
do tego odbywa sie to w naszym miescie rodzinnym

Gość karonowana
jestem teraz sama, nie mam faceta i mysle z kim mam isc na wesele, gdzie moja cala rodzina bedzie, z jakims obcym ?

Gość karonowana
wiec co mam zrobic?

Gość weqwweewe
przytrzymuj kredens idż sama albo poszukaj wolnego faceta

Gość karonowana
kiedys w luznej rozmowie wspomnialam przy nim io tym weselu i on zeebym go zabrala i mu obiecalam to i chodzilo mi o to wlasnie

Gość karonowana
wydaje mi sie ze juz wtedy mial ta dziewczyne wiec nie wiem co zrobic

Gość karonowana
???????????

Gość weqwweewe
Ty chyba jakaś tępa jesteś, już pisali Ci,że masz sobie dać spokój z tym zajętym facetem ,a Ty nadal drążysz temat ,bo chcesz go zaprosić ,a na forum szukasz potwierdzenia i akceptacji swej decyzji.

Gość karonowana
nie, nie jestem tępa :) po prostu myslicie, ze jak chce go zaprosic, to pragne przezywac tego dnia z nim rozlegla orgię seksualną i odbić go tej dziewczynce, z ktora jest bo ja go nie chcialam :)

Gość zaproś
zapytaj go w luźnej rozmowie czy by nie poszedł z Tobą tak dla rozrywki, jak odmówi, to trudno, skoro się kumplujecie to potraktuj to na wesoło i tyle