Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaSpodDrzewa

proszę o poradę

Polecane posty

Gość karolkaSpodDrzewa

Dziewczyny, mam pytanie do Was. Co zrobilybyscie na moim miejscu? Czy weszlybyscie w zwiazek/relacje z byłym wykladowca? jest tylko kilka lat starszy ode mnie (ja mam 25), i niby jest ok, ale nie balybyscie sie ze zdradzalby Was ze studentkami? Tym bardziej ze pamietam go ze studiów-strzelał oczami za wszystkimi. Ale nigdy z zadna romansu nie miał mimo wszystko. Czy byłby to zbyt ryzykowny krok wiązac sie z nim? Co zrobilybyscie na moim miejscu? Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość niczkaaaa20
a po co ci on teraz, skoro były wykładowca to stopni Ci nie podniesie, olej dziada

związek z facetem, którego podejrzewasz o to że bdize cie zdradzał? :O odpusć sobei zakompleksiona dziewuszko

Gość karolkaSpodDrzewa
nie podejrzewam nikogo, rozwazam opcję. Myslicie ze jest taka mozliwosc?

Gość karolkaSpodDrzewa
Czyli moje obawy są słuszne? Chodzi mi o to, ze podoba sie mu 90 procent dziewczyn w zasiegu jego wzroku, troche z nimi jakby flirtuje, ale z zadna nie wszedl w romans. Moze w przyszlosci zdradzac i romansowac ze studentkami?

Gość karolkaSpodDrzewa
A to flirtowanie nie jest oznaką, że po prostu leci na wszystko co się rusza? i nie jest to zadnym zagrozeniem?

Gość karolkaSpodDrzewa
Czyli nie musze sie ponadprzecietnie obawiac zdrad?

Gość karolkaSpodDrzewa
Przedstawiłam swoje obawy, uzasadniłam skad sie biorą i zwyczajnie pytam o poradę, ocenę sytuacji "z boku"

Gość karolkaSpodDrzewa
czy ktos sie jeszcze moze wypowiedziec?

Gość karolkaSpodDrzewa
up

Gość karolkaSpodDrzewa
podbijam

Gość otzipiały kotełe
Chodzi mi o to, ze podoba sie mu 90 procent dziewczyn w zasiegu jego wzroku, troche z nimi jakby flirtuje, ale z zadna nie wszedl w romans. Hmm, już myślałam, że chodzi o takiego mgr .. , ale jednak zły trop. Tamten nie leci na wszystko co się rusza (90% niestety na to wskazuje, także nic dziwnego, że się obawiasz), oł noł :) Żeby wpaść w jego radar musisz mieć BMI co najwyżej 18,5 - tak najlepiej 48 kg +/- 2 kg w razie zatwardzenia - w stosunku do 172 cm. 50 cm obwodu w udach łącznie. Do tego dochodziły obwody, długości, rozstawy, szerokości, ciasnota - wszystkie proporcje musiały się zgadzać z jego tajemną super tabelą. Do tego musiałabyś osiągnąć wysoki wynik w jego słynnym rankingu w excellu :D Taki to już ścisły umysł kochający NUMERKI :) Do tego tak słodko się czerwienił, no nie powiem, że przy każdej, ale coś w ten deseń :) Aha, co tam było jeszcze.. dzianinowe pończochy, bułka z masełkiem, moherowe brzoskwinie, burza ZDROWYCH loków na czubie, tupot małych nóżek, szpilka w poślad i takie tam :) Co tu dużo gadać, musiałabyś być zaprojektowana cała jak Beskid 106-ka :D Ale to był ciężki przypadek. Nawet nie wiem po co się tak rozpisałam. Żeby nie było, sam był mega, super przystojnym samtzem, więc wymogi uzasadnione :) Pomyślnego rozmyślania. Buziaczki :*

Gość karolkaSpodDrzewa
podbijam