Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gala93

Mam 19 lati nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość gala93

Cześć, jak już wspomniałam w temacie powyżej, nidgy nie mialam chlopaka. Jestem normalną, zgrabną, uśmiechniętą dziewczyną, jednak nie przyciągam w żaden sposób do siebie męzczyzn, jedyni, którym sie podobam, to Ci mieszkający na drugim końcu świata, bądź moi przyjaciele. Nie wiem dlaczego tak jest, być może chodzi o mój mlody wygląd, ale to nie zmienia faktu, bo nawet gimnazjalistów nie przyciągam! Nie jestem desperatką, ale męczą mnie ciągle pytania ze strony rodziny, "kiedy w końcu sobie kogoś znajdę, przecież jestem ładna, inteligentna, z poczuciem humoru" - sama chcialabym znac odpowiedz na to pytanie. Przez cale swoje zycie przyciagnęłam do siebie AŻ jednego faceta, oczywiście okazal sie byc ostatnim dupkiem, omamil mnie i po 4 latach znajomosci wyladowalam z nim w lozku, potem nagle sie ulotnil, tak po prostu. Czuje sie z tym okropnie. Naprawde na nikogo nie zasluguje? Co ze mna nie tak?

19 lat to jeszcze nie tragedia. Ja mam 25 i nie miałam nikogo, nawet do łóżka. Także wyluzuj i daj sobie czas. Skoro jesteś ładna, miła i zabawna, to na pewno znajdziesz kogoś, może na studiach Ci się poszczęści.

Gość wheidfhw
ja mam 23 i też nie mam i nie miałam ale nikt z mojej rodziny nie zadaje tak nietaktownych pytań. moja babcia czasem pyta czy mam "sympatię" :O ale nie drąży tematu

Gość ddddddddddddddddddddddddd
ja mam 19 i 3 za sobą nie polecam teraz upijam sie w nieszczesciu i spalałm jointy mam dosyc i koncze związki na pare dobrych miesiecy/lat. nic nie straciłaś, no moze po za dobrym lizaniem i macankiem nigdy nie daj sie zawładnac zadnemu! a bron boze nie wierz jesli ktorym ci sie zwierza, mowi ze kocha i inne pierdoły niech czas pokaże..a nie słowa. pozderki,\

- zazdroszczę rodziny ja ostatnio poszłam sama na wesele.Teraz wszysyc myślą że nikt mnie nie chce, bo to nie normalne zebym nikogo nie miała,wiec na pewno cos ze mną nie tak..a ja po prostu jeste podziurwiona tymi wszystkimi związkami ktore przezyłam, czuje sie okropnie..az szkoda słów...

Gość ula titi
i dobrze :) poznasz kogos na pewno

Gość ruda spod sklepu
Ja też mam 19 lat i nie miałam chłopaka. Myślę, że ten stan przez dłuższy czas się nie zmieni;/

Gość goingdownforher
a mnie mama meczy ze sie starzeje i jako ze mam juz 26 lat to mowi, ze powinienem dawno sobie kogos znalezc, bo wszystko co lepsze kobiety wybiora :D i zostana te gorsze :o

Gość Valentyn
Ja z chęcią mogę nawiązać kontakt :) ale tylko woj. lubelskie :)

mam ochotę napisac komus co mi leży na serduchu, ale boje sie ze to przez Carlsberga .;P nie wiem co robic...mam mętlik w glowie..

Gość gala93
Moje Drogie, być może wiele nie straciłam, aczkolwiek męczy mnie obecny stan rzeczy... Wszystkie znajome są zajęte swoimi facetami, a ja nawet na imprezy nie wychodze, no, bo sama? Stać w kącie, zapić się? Chcialabym mieć w kimś oparcie, bo wyprowadziłam się od rodziny i tu jestem kompletnie sama, myslałam, że duże miasto to zmieni.

dziewczyny napisac? mam do niego żal, ufałam mu, długo by opowiadac...poradzccie

Gość gala93
Napisz, z chęcią wysłucham, poradzę!

Ale do niego, napisac co mi leży...nie wiem czy warto baby sie przejmują, rozmyslają a oni i tak...wiadomo.

Gość Gangbang Miszczu
Wszystkie dziewice chętnie przerucham :)

Gość gala93
Nie wiem czy jest sens, ja też pisałam do tego faceta, niestety kompletnie olał, nawet obiecywał oddać mi moje rzeczy - czego oczywiście nie zrobil i zniknął, olał. Zwłaszcza, że pijeszc teraz alkohol, przemyśl to, nie podejmuj pochopnie decyzji.

Miszczu Ja i wszystkie dziewica na czele chętnie wsadzimy Ci metrowego bolca w tyłek aż cię rozszadzi na wylog.pozdereczki

Gość Gangbang Miszczu
Spoxik, lubię ostre jazdy :)

Gość gala93
Jak wyżej, zgadzam się.

Gość gala93
Miszczu - to nie wątke o seksie, wypad stąd

Gość Czerwony ołówek z gumką
Znam większe tragedie :) Uspokoj sie znajdziesz kogos. Na kazdego przyjdzie pora.

To długa historia, ale nie bede sie zwierzac na forum ale moze masz rację..

Gość wesolek 69
poznamy się?

Gość gala93
Tylko okolice Kalisza, ewentualnie Poznania ;)

wiesz nawet nie chodzi o pochopne decyzje, mnie ciekawi jak oni to robią tak sobie odchodzą bez niczego, ja pamiętam kazda chwile z każdym jakkolwiek to zabrzmi, a oni? napradwde sa tak beznadziejni?

Co ja słyszę Kalisz? poznań? chyba jesteśmy sąsiadkami :P

Gość gala93
Skoro myślą jedną cześcia ciała, to raczej nie zapamiętują, za mało krwi. Tak, Poznań bardziej w sumie ostatnim czasem, chyba jednak zdecyduje sie na studia w Poznaniu.

decyduj się :P ja też od paz.wyjezdzam tam...moze w koncu zacznę nowe życie.Nie napisałam i nie bede odpisywać,w ogole mam ochote odciac sie od tych wszystkich fb itd. Idę spac Dobrej nocy.

Gość do dddddd
dlaczego nie ufac tym ktorzy sie zwierzaja??rozwin prosze

Gość Pomaranczowa Wariatka
Pozostaje ci czekać az jakis zwróci na ciebie uwage, albo samej przejąć inicjatywe i podrywać tych co ci się podobają. Kurcze to jest ciężkie... Ja narazie ciągnę mój 5 letni związek, przy czym.. Jest to mój 1 facet i do tego w sumie jedyny, który kiedykolwiek chciał się ze mną umawiać. Który na mnie zwrócił uwage W TEN sposób. Reszta traktuje i traktowała mnie zawsze jak kolezanke, dobrą kumpele do rozmów i wygłupów, ale żeby zaprosić do kina, czy coś, to zapomnij. Nie uwazam, zebym byla brzydka czy glupia, czy naburmuszona. Taka tam zwykla dziewczyna, ale jakos tez nigdy nikt mnie nie podrywał i nadal tego nie robi :o Ktoś powie, ze fajnie mi, bo teraz mam chlopaka- no mam, tylko ze to bedzie nadal zwiazek na odległość, dopóki nie ukonczymy studiów, bo on nie jest z mojego miasta a poznalismy się przez neta i tak się widujemy, jak mamy czas, co 2 tygodnie. Rozumiemy sie doskonale, ale wiem, ze jestem z nim tylko przypadkiem. To jakiś fart, że akurat go poznałam, że jest przystojny, ze mi się spodobał i do tego chce ze mną być. Gdyby nie on nie miałabym nikogo do tej pory...