Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gala93

Mam 19 lati nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość gala93
Dlaczego nie ufać takim? Hm, myślę, że to nie ma reguły czy "ufać" czy też "nie", po prostu do faceta trzeba podchodzić z dystansem, tak myślę. Ja już mam nauczkę na przyszłość, o ile ktokolwiek zwróci na mnie uwagę, pozdrawiam! Decyduję się raczej na Poznań, chyba lepsza opcja, a pochodzę z Kalisza.

Gość ddddddddddddddddddddddddd
Nie wiem, to ja mam złe doświadczenia już 2 razy trafiłam zle,a pięknie mówili naprawdę aż chciało się wierzyć że to prawda,a czas pokazał swoje.Teraz nauczyłam się wszystko traktować z rezerwą, słowa to jedno, ale czyny pokażą czy to prawda no i czas.

Gość gala93
Widzisz, ja równiez miałam jednego faceta, który się mną interesował, ale zniknąl jak osiągnął swój cel, też był jedynym facetem, któremu nie przeszkadzał moj mlody wygląd, który mnie w pełni akceptował i dowartościowywał, myślę, że nie poznam już nikogo, wyprowadziłam się, staram się wychodzić, uśmiechać, rezultatów nie ma.

Gość moniczka :P
Facet który się zwierza mówi to co chcesz usłyszeć przynajmniej było tak w moim przypadku a potem wyszło szydło z worka mówił ze nie piję piwa bo miał problemy rodzinne przez to a chleje dzień w dzień lepiej postać i popatrzec z boku jak sie zachowuje i słuchajcie zaufanych przyjaciól oni wam prawde powiedza stoja z boku i widza wiecej

Gość gala93
Czyny są najważniejsze, slowa często, niemalże zawsze bywają puste. Myślę, że większość kobiet już to wie, bo przekonalo się na wlasnej skorze...

U mnie chyba trochę inaczej.Nie narzekam na brak powodzenia..ale no wlasnie widzę jak ranie tych wszystkich ktorzy probuja cos u mnie, ale za mną chodzi przeszłosc i teraz jestem zamknieta na coklowiek

Gość gala93
Własnie, święta racja, mówią to co chcemy usłyszeć, po to by mieć dobry seks, by omamić, zawładnąć, czuć tą przewagę, podbudować ego.

i wiecie co jeszcze jest dobijające że ciągnie nas zawsze do tego samego typu faceta :(

Noo ale wszysycy? naprawdę wszysycy? to jaki sens ma to wszystko? zadnego

Gość gala93
Ludzie mówią "przestań żyć przeszłością, będzie Ci łatwiej, lepiej", jednakże ciężko jest zapomieć o kimś "wyjątkowym", być może dlatego nikt nie zwraca na mnie uwagi, bo moja slepa miłość do tego dupka, aż promieniuje

Gość Pomaranczowa Wariatka
gala- młody wygląd? tzn na ile twoim zdaniem wyglądasz? :) Bo wiesz, ja mam 21 lat a dają mi... lat 15-16.. :o Poważnie.

Gość gala93
Dokładnie, do tego samego... Michał, jakie miasto? Ile lat?

- Moniczka moja mama kiedys powiedziala "wiesz co ".." wszysyc twoi chlopcy wygladają podobnie :P

Gość gala93
Mnie mówią 14-16, raz tylko usłyszałam 17 - ale raczej dla podbudowania mojego ego

Gość gala93
Ciągnie nad do nic niewartych dupków, wygląd zewnętrzny, hm, wiadomo, każda ma jakiś tam swój typ i w takim kręgu szuka

Ja juz kiedys o tym myslalam, nie da sie nie myslec, ja np. łacze ludzi z muzyką, uslysze w radio piosenke, zobacze jakis przedmiot i od razu kojarzę, kiedys probowalam zapomniec, teraz wiem ze nie potrafie

Gość gala93
To skąd jesteś Michale?

Gość gala93
Zapomnieć - moje marzenie, chyba nierealne do realizacji :P

Łódź, ale porozmawiać chyba można, Internet łączy ludzi w jakimś sensie jak chcesz :) widzisz mnie masz przewagę decyduj :)

Gość To The End
Ja mam 22 i tez nigdy nie miałam nie licząc chłopaka, którego miałam w wieku 10 lat :o

michał,wybacz ale czemu szukasz kobiet na forum? i to dla kobiet

Gość gala93
Porozmawiac, ok, ale chyba nie tu, publicznie na forum :)

kiedyś zapomnisz jak poznasz tego jedynego -jeżeli poznasz ja mam wrażenie że oni są tylko w filmach romantycznych i telenowelach

Gość Pomaranczowa Wariatka
Mi w porywach dają 18, jak zaloze wyższe buty i ubiore sie powazniej. Mało co jest mnie w stanie postarzyć- jestem niska, jestem drobna, do tego mam okrąglejszą twarz. Po prostu kwintesencja dzieciowatości :). Michał- mój chłop też z łodzi! Fajne miasto :P

Gość gala93
W sumie zastanawiające, ale, hm, skoro chcę porozmawiac, to czemu nie?

mieszkam na obrzeżach w Lodzi to co widzę to tylko banda zbirów, szantażysta, rozsierdzony mąż, konkubent gej :P

wszyscy z okolicy :P