Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

Przemyślenia, które powinny poruszyć miliony

Polecane posty

Tak sobie siedzę sama tutaj czytam i się zastanawiam nad sensem istnienia i nad tym czy jest tutaj ktoś kto mnie lubi? :classic_cool:🖐️ Ja siebie kocham ale jak wiadomo z tego dzieci nie ma i nigdy nie będzie. Może jestem forumowym zerem, może pochodzę z patologicznej rodziny, może nawet sikam do wanny pełnej wody następnie połykając "niechcący " wodę , ale przecież nie za to się lubi kogoś tylko za to jakim jest człowiekiem prawda? A ja jestem naprawdę fajna. Czasami tylko rozsyłam fotki koleżanek/kolegów z forum innym użytkownikom, czasami też wklejam je na fotka.pl w celu czytania niekiedy okrutnych komentarzy, nierzadko pokazuje maile znajomym i śmiejemy się jak głupi do sera....ale mimo wszystko warto się ze mną kolegować 🖐️:classic_cool:

Gość tfu!
Już cię nie lubię 🖐️

Gość ludzki przedmiot
Nie dopisałem jeszcze. I chciałbym posmakować Twój narząd rozrodczy.😘

Gość ludzki przedmiot
Zbanowana jeżeli dałbym radę głowę wsunąć między wargi sromowe to całą macice wylizałbym Ci. 😘

Musiałbyś walczyć nie tylko z brakiem światła ale i z ciągłym niedotlenieniem. To spore wyzwanie. :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
Vieviór :D Dwie rurki do nosa bym wetknął. Jak taka rurka co jest dla płetwonurka. A z brakiem światła to nie powinno być problemu. Językiem bym wyczuwał i się poruszał. I czołgałbym się przed siebie. Oczywiście jeżeli Zbanowana nie miałabyś nic przeciwko.:( Chyba muszę pójść w celu onanizacji.:(

Czasem tak bywa, że rezygnacja z ekstremalnie ambitnych planów na rzecz zwykłej masturbacji może nawet uratować nam życie :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
Vieviór:D:D:DZbanowana:D:D:D No ja nie mogę z Wami pisać bo mnie tak rozmieszacie.:D Ale te "maciczne bączki" to niegłupi pomysł.:D

To dlatego, że zupełnie nie panuję nad swoimi feromonami. Trochę to trwało ale w końcu pogodziłem się z reakcjami kafeterianek ;)

Bo chyba nie chodzi o tę moją zwierzęco dziką męskość samca alfa. :classic_cool: Tak. Lubię twoje teksty. Ale po długim namyśle postanowiłem na razie nie wysyłać Ci jotpega :classic_cool:

Nie wiem czy alfa czy beta :classic_cool: Weź co Ci zależy...jestem bicz rozsyłam zdjęcia jako SPAM każdemu z forum, ale wiedz, ze w zamian dostaniesz jakąś forumową laskę albo tzipkę :classic_cool:

A wiesz, że tego się właśnie obawiam. Jestem w wieku, w którym powinno się unikać nadmiernych wzruszeń ;)

Gość HGHGDDJHGKU
SORRKI ;AL ENIE ZNALAZLEM SIE W TYM MILIONIE PORUSZONYCH FUROMICZOW ::::

Gość wertyhgsdasyes
tobie to już się całkiem rzuciło na łepetynę :O

Gość dkfsifoj
spierdalaj stary kutasie

Już się tak nie rozczulaj zbanowana, czy jak Tobie naprawdę. Takie łzawe serenady to puszczaj na ogólny. Tutaj już się dorobiłaś conajmiej jednego samca, który może nie będzie nastawał na Twoją niewinność ale odpędzi przypadkowych intruzów. Oczywiście nie myślałem o sobie, Ja podam Ci tylko chusteczkę byś otarła łzy. ❤️ I wszystko było by :classic_cool: gdyby nie okazało się że w promocji te same chusteczki higieniczne, były tańsze o dwadzieścia groszy. :P