Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romberto legion

mam 196 cm, jestem za wysoki, dziewczyny mnie nie chcą

Polecane posty

Gość sdfdsfdsfdsfsdfsdfdsfsdfdsfdsf
Ja mam 185cm i nie ma laski która by na mnie nie spojrzała, zmieniam je jak rękawiczki i jest zajebiście

Gość hyfhjhjhjfhfh
Ja mam 175 i dobra gebe i odkad pamietam mialem powodzenie i w liceum i na studiach i nawet teraz po studiach mam nadal. No teraz nie mam bo od pol roku lecze się po wypadku. I powiem wam że nie zamienilbym ani swojej geby ani ciala na żaden wzrost typu 190 195 itp.. Po prostu mialem kilku takich kumpli ktorzy raczej rozpieszczani przez kobiety nie byli wiec nie uwazam żeby to było jakies halo.

Gość przystojny to okreslenie
Odnoszace się do twarzy nie wzrsotu. Dlatego mowi się wysoki I PRZYSTOJNY, inaczej nie byloby okreslenia przystojny tylko mowiloby się po prostu wysoki. Pomyslcie troche

Gość rttesres
musisz byc albo nudny i przymulony albo brzydki bo sory ale 196 to jest zjebisty wzrost

Gość Odvldfm vv
Porąbało Cię? To najlepszy wzrost jaki może facet mieć!

Najgorszy wzrost jaki facet może mieć to 169 cm i niższy!! Dlatego jak jakaś laska mnie chce, to od razu patrzę na nią jako na osobę o zrąbanym guście, taka jest prawda :(

Gość do autora posta
ja mam 177cm wzrostu i dla mnie facet 196cm to marzenie :)

Gość lolajhuyg
dla mnie 185 to za malo , facet musi miec minimum 190, jestes jak marzenie

Gość laska z dużego miasta
Ogólnie polscy mężczyźni to kurduple :)

Gość przynajmniej wyszlo
jakie tutaj na tym forum same puste kobiety... moze miec 0 w glowie, bic, bluzgac, zachowywac sie jak skurwiel, ale ma 190cm+ wiec kochacie i heja. podziekowal dobranoc.

Gość julka19x
jestes troche za wysoki,ale minimalnie, ideał ma 190cm dodam tez ze kolesie ponizej 180cm to kurduple i zjeeby

Gość dolores z opery
Nieczesto widzi sie facetow powyzej 190. Na ogol to sa tacy 170-180. Troche jest takich powyzej 180, a ci 190 to rzadkosc. ja mam niestety ten problem, zze sama mierze 173cm i w kregu moich zainteresowan sa faceci od 180cm.

Ja mam 178cm.i zazwyczaj spotykam niższych mężczyzn od siebie. U człowieka ważny jest charakter i inne cechy, ale raczej ja i parter czulibyśmy się dziwnie gdyby to on musiał brać stołek aby dać mi całusa:) Raz już takie coś przeżyłam i wiem że faceci mają kompleksy jeśli mają dziewczynę wyższą od siebie. Ale wiadomo są wyjątki. Pozdrawiam.

Gość Laska 180 cm
Dal mnie to twój wzrost jest idealny, po prostu szukaj na swoim poziomie.

Gość gość
A ja szukam takiego wielkiego niedźwiadka. Sama mam 170 cm wzrostu i jestem słusznej budowy. Chyba upodobanie do wysokich zostało mi wpojone na skutek mojego przyszywanego ojca, który miał 195 cm wzrostu. Po prostu przy niższych mężczyznach nie czuję tego czegoś...

Gość gość
wysoki do bram nieba, tylko nie ma tego czego potrzeba ;-) no cóż w przyrodzie równowaga jest wskazana czasem bywa niemożliwa ty rośniesz w podczerwieni i wirtualnie od lat liczysz na rosę o poranku ;-) ogólnie azjatki nie są złe to taki trick z dzieciństwa ;-) w końcu Master Ard robi swoje i otwiera tylne podwoje ;-)

Gość gość
Wiesz wzrost to nie wszystko. Nie pomoze na glupote lub brzydote. ;) Panny o wzroscie ok. 150cm moze i cie in chca, szukaj wsrod tych wyzszych.

Gość gość
*moze i cie nie chca

Gość gość
ale dwie pasje od lat niezaspokojone to musi męczyć ;-) i pomyśleć że czeguś w życiu nie zrobiłeś... chyba że do bagażu dos wiadczeń dołączyć mozna nekr ofilię ehehhe bo rzondza piniondza ...oj kulczę

Gość wierza eiffla
Sama mam 175 cm i taki chlopak to mazenie, moglabym przy takim nawet jakis obcasik zalozyc <3 moi znaajomi maja przecietnie 165 cm wiec kicha jestes moim idealem <3;*

Gość gość
Bez urazy, ale mam nadzieję, że żadnej z was nie spotkam. Pustak pustakiem pustaka pogania.

Gość malinka756756
Mam 172, i również marze o takim facecie, no marzenie! ale chyba nie do spełnienia;( pozatym świetnie wygląda parka jak jest dziewczyna 170+ i taki chłopak, no i można swobodnie szpilki założyć przy takim menie;) więc głowa do góry masz cudny wzrost! ;)

Gość gość
Mam 178cm z chęcią bym chciała mieć takiego faceta.

Gość gość
ja mam 154cm mój 186 i jest idealnie!!!

Gość gość
autorze cos w tym jest bo mój mąż ma 194 cm i ja byłam jego pierwszą kobietą a miał 34 lata jak mnie poznał.moja szefowa powiedziała "ale on wybujały".

Gość gość
Szpilki zawsze wygrywają. Chuʝ z facetem, i tak przecież w życiu chodzi, żeby się pokazać innym w szpilkach. A już zwłaszcza psiapsiółom. Mają się gotować z zazdrości... ...Te wypowiedzi są tak prymitywne, że naprawdę jestem zaskoczony, że ich posterzy są w stanie z pamięci odtworzyć kształt liter i używać poprawnie klawiatury. I zanim napiszecie o moich kompleksach na tle wzrostu sam o nich napisze, żebyście nie poczuły się za mądre. Bo przecież mam tylko 1,80 m. "Vanitas vanitatum, et omnia vanitas".... "Mogę ubrać szpilki przy nim, wuhuhuhu". Tak mi wstyd za tą ludzkość, taki wstyd...