Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romberto legion

mam 196 cm, jestem za wysoki, dziewczyny mnie nie chcą

Polecane posty

Gość gość
zawsze marzylam o wysokim mam 172 cm i 38 lat ,do tej pory tylko tacy mojego wzrostu sie trafiali albo i nizsi,teraz mam naprawde wysokiego w butach ok ale bez zeby go pocalowac staje na palcach a i tak jest jeszcze wyzszy z pol glowy,troche mnie to juz meczy i zaczynam teskin do tych "normalniejszych" ze rozmawiajac nie trzeba patrzec sie w niebo,co jeszcze zauwarzylam ze ci przecietni sa chyba bardziej mescy pod wzgledem charakteru,ten wyglad moze i meski ale tak to taki plaster :) bez przerwy musze go zapewniac o swoich uczuciach jak nie to zaczyna opowiadac o innych zeby wzbudzic zazdrosc,bez przerwy przypomina mi ze jestm jego i jak mamy przerwe kila dni to przypomina zebym na nikogo nie patrzyla tylko na niego "niby zartem" znosi rzeczy zeby mi go ciagle przypomialy,prosilam wczesniej zeby nie uzywal wod zap[achowych bo mnie pozniej leb rozsadza jak czuje caly dzien na sobie jego zapach a on ,przynajmniej czujesz mnie nawet jak jestem daleko......niby to slodkie ale czasem mam juz dosc,ostatnio kupil reczniki fajne mieciutkie fakt i powiedzial jak sie opatulisz to bedziesz czula mnie na sobie a wczesniej rozmawialismy ze bez zadnych prezencikow,tak samo z koldra,kupil bo niby ciepla i okazyjnie a pozniej jak sie nia przykryjesz to bedzie ci mnie przypominala??? ......czasmi mysle ze on ma cos nie rowno pod sufitem czy przesadzam???

Gość gość
ty chyba tez masz cos z glowa:D

Gość gość
dlaczego??? :)

Gość gość
facet stracil glowe a ta jeszcze wybrzydza.....puknij sie w leb

Gość gość
a chociazbt dlatego,( bo nie chce mi sie wglebiac za bardzo i czytac wczesniejsze wpisy), ze przeszkadzaja ci jego perfumy czy tam woda:D wolisz smiedziela?

Gość gość
ok moze przesadzam,dodam jeszcze ze jest bardzo przystojny i zawsze gdzie sie nie znajdzie musial opedzac sie od bab ,moze dlatego ze ja go nie traktuje jak osmy cud swiata tylko jak normalnego faceta,nieraz opie.rdol dostanie jak zasluzy ,moze mu sie to podoba nie wiem,ok z tym przypominaniem o sobie to naprawde przesadza i serio mysle ze jest co0s nie tak na jego umysle,bez przerwy cos przynosil i sie nieraz wygadal ze kupuje to zebym o nim myslala,byl moment ze wyrzucalam po kryjomu bo mam nie za wielkie mieszkanie i nie lubie gratow po kontach,opieprzylam kilka razy i byl spokuj......zaczelo sie znow z ta koldra ze niby dla nas,ok przymknelam oko moze facet lubi miec cos swojego ucieszyl sie ze przyjelam ale zastrzeglam ze to inna sytuacja bo jest dla NAS ,to nastepnym razem przylecial z tymi recznikami ze tez niby dla nAS tylko dlaczego kupil az 20-scia??? nieee ,to nie jest normalne,zobaczyl moja mine i od razu ok to juz ostatni raz......aha zobaczymy na jak dlugo,

Gość gość
nie przeszkadza ,lubie jak facet dba o siebie ale pozniej mnie glowa boli od tego zapachu ,nie moja wina ze jestem taka "delikatna" nigdy cie glowa nie bolala od perfum?? ja np nie moge uzywac......dobrze ze z tym juz chociaz sie dogadalismy,na poczatku uzywal minimalnie ,bylo ok,no ale bez przesady ze pozniej tak pachnial ze czulam go na sobie w pracy caly dzien i wracalam z pekajaca czaszka ......

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
wniosek z tego taki że marudna kobieta nigdy nie będzie zadowlona bo ona chce zawsze to czego nie ma :D jednej przeszkadza jak perfum nie używa a drugiej jak uzywa w zaleznosci od tego co ktora ma :D

Gość gość
nie, nie przeszkadzaja mi perfumy,moze dlatego,ze sama uzywam i lubie, a nie cierpie smierdzieli:D

o tym pisze jedna nie lubi jak nie uzywa, a druga jak uzywa - kobiecie nigdy niee dogodzi. ty nie lubisz smierdzieli a gosc wyzej lubi :D pewnie jak wymienici sie facetami to jedna zacznie lubic a druga przestanie aby miec na co narzekac :D

Gość gość
pisalam ogolnie co lubie.nie mam sie kim wymieniac,bo mi ani pachnacy ani smierdziel nie jest do niczego potrzebny:D

w takim razie sorry nie wiedzialem ze jestes gosciu facetem bo kobiecie facet jest niezbedny kto bedzie wysluchiwal jej narzekan i dasow.bylem przekonany ze gadaja dwie kobiety z ktorych kazda narzeka na to co ma.

Gość gość
mam gdzies co kto mysli.

Gość gość
Haha...;D a ja mam 175cm a mój nie ma nawet 170 i co Zd****o? Mam UNIKAT bo ktoś wcześniej pisał że nie ma takich facetów.:D W ogóle to dziwi mnie wasze durne patrzenie na wzrost. Co wy ustalacie granicę i tylko w takich sie zakoc***ecie? Znam wielu niskich facetów ale ze świetnym charakterem i ciałem i maja powodzenie tak jak wysocy. Chyba od ktoś jest jakimś lamusem.:P Mam kuzyna 2,05m i jakoś na niego również panny lecą. Jak gdzieś między dziewczynami jest a mnie nie znają to tak dziwnie na mnie patrzą gdy sie Przytulamy na powitanie. Haha. No ale dla mnie jest za wysoki. Tak dziwnie mi sie na niego patrzy przy rozmowie choć pewnie gdybym sie w takim zakochala to bym sie przyzwyczaiła. Śmieszy mnie wasze podejście do wzrostu jakby to było najważniejsze a nie charakter. Ludzie, powinniście sie wszyscy leczyć.:D

Gość gość
Umów się z żyrafą,mało takich dziewczyn???

196 cm faceta... ja mam 165 cm, i nie mam nic przeciwko dużo wyższym facetom... może jest jakiś inny powód, czemu dziewczyny "cię nie chcą"...

Gość gość
Popierem mojego poprzednika. Mam 236 cm. I niemoge sie od dziewczyn odpedzić, popierwsze jakiejs sie spodobasz. Wzrost może tylko utrudnić zwiazek Bez obrazy ale może jesteś brzydki. PS. Jak cos to nie jestem polakiem tylko tata gdy przyjecjalismy jakieś 20 lat temu, dostał posade prezesa firmy.

Gość gość
Przrstancie pieprzyc! Autor ma racje, jest za wysoki.Byly mial 2 m i wygladal jak wybujale drzewo.najlepszy wzrost u faceta 180-188.

Gość gość
To super wzrost. Podobają mi się mężczyźni od 190 w górę.

Gość gość
Boże ideał

Gość ptysieklodz
E tam stary ja mam 207 wzrostu jak mialem 16-22 lata to w dziewczynach mogłem przebierać jak tylko chciałem Chodzi bardziej się bałem tego że wpadam w oko chłopakom Dziś jestem szczęśliwy małżonkiem dziewczyny która jest ode mnie mniejsza o jakieś 37 cm fakt dom Podzieliliśmy na dwie strefy Wszystkie szafy szuflady półki do 150 cm należą do niej wszystko powyżej to moje królestwo największy problem to było zamontowanie lustra w łazience Tak żebym ja się mógł spokojnie przed pracą sie ogolić i żeby moja żona mogła się spokojnie wyszykować do pracy i musieliśmy po prostu wybrać jedno duże lustro i zdecydowanie mogę powiedzieć że łatwiej znaleźć fajną dziewczynę niż spodnie na mnie bo jak potrzebuję się ubrać do cała rodzina szuka ogłaszając akcję w rodzinie szukamy spodni dla Patryka i nikt mi nie powie że wysoki chłopak może mieć problem ze znalezieniem dziewczyny

Gość gość
No sory bardzo ja mam 157 i kocham <3 wysokich facetów od 180 w górę :p

Gość gość
Najlepsza roznica we wzroscie pomiedzy partnerami to 40-50 cm. Wtedy mozna spokojnie zalozyc szpilki... 🖐️

Gość gość
Kurde mam 198 i 50 na karku

Gość gość
Masz ładny wzrost :)

Gość gość
193/47lat:) Kobiety ciągnie do mnie, a moja "połówka" ma jakieś 165 cm. I jest szczęśliwa, że może bez problemu chodzić w każdych szpilkach:)

Gość gość
no i jesteś za wysoki , nie dziwię się , dla mnie też mam 159 cm i nie wyobrażam sobie siebie z tak wysokim parterem powody: złe to wygląda, idąc, tańcząc , źle się czuje zadzierając głowę , pozycja seksualna nie każda ,37 cm różnicy szok ! , musisz mieć kobietę wysoką 180 cm

Gość gość
Ja mam chłopak który ma 194 a ja mam 160 cm i mi to nie przeszkadza.