Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Test 50 cio latka

Mam 50 lat i chce wiedziec

Polecane posty

Aj, nie żartuj, niewiele osób na kafe ma ochote ze mną gadac. Uchodze za zarozumialca, może dlatego, że nijak nie da sie mnie sprowokowac :)

Aj, nie żartuj, niewiele osób na kafe ma ochote ze mną gadac. Uchodze za zarozumialca, może dlatego, że nijak nie da sie mnie sprowokowac :)

Tego, to nie wiem, masz zbyt wiele nicków, żebym była w stanie stwierdzic, czy sie z Toba ścięlam, czy nie :) Nawet jesli, to starcie prawdopodobnie było krótkie. Wiesz, mało kto toleruje ludzi, którzy powiedza co maja do powiedzenia i wychodza, nie dając możliwości upuszczenia nadmiaru jadu :)

Idż zobacz na taką miernote jukena co kreuje się na chma cafe a nie wychodzi mu to.Inwektywami kazdy potrafi operować:D

Hmm, no nie wiem, skoro ze mna gadasz, to może źle nie było. Jednak zdarza mi sie źle zaczynać, ale odpukać, lepiej kończę :)

Nie, absolutnie nie wojować :) Wydaje mi się, że trudniejszą sztuka jest uniknąć wojny, ale tak, żeby przeciwnik zachował respekt, nie uznając Cie za tchórza.

No nie wiem, może jestem jakaś inna, nie sprawia mi frajdy wielowiekowa dyskusja o pietruszkę z miernotą tylko po to, żeby udowodnic, że moje na wierzchu. A nawet, jeśli idiota uzna mnie za tchórza, to cóż mnie obchodzi zdanie kretyna? Nic a nic.

I proszę Naczelna Diva zateskniła za cafe i już sobie prowokuje:D Skocz mi vero na gnyk oślico :D

Nie miałam przyjemności z nickiem stukniety apostata. Duchu, czy to jedna z twoich postaci?

o buszku widzę że zgrywasz gangstera jak niewidzę co piszesz :D chyba będzie prztyczek w kartoflany nos i odesłanie do kąta :classic_cool:

odpowiedz na nurtujące mnie pytania odnośnie tych stworzonek na fotce , co Januszku ? :D czy mam się sam dowiedzieć ? :P

Juki, nie boisz się, że zostaniesz zjedzony przez ogra. :D Foxy - oczywiście, ze to on. A te "zdania" były kierowane do Zeta.

Była tylko nie zrobiłem ę i ktoś podszył się.Tak z innymi nickami też bywało,gdzie L zastepowano mi I.I chryja gotowa była :D

Vera - nie wiem czy wiesz ale u niskich ludzi pojawia się mieszanie się gówna z mózgiem z racji niewielkiej ich odległości od siebie , spowodowanej nikczemnym wzrostem :classic_cool:

Albo było ę i zrobiono e .Jak uważała ta osoba ze śmieszne. to się bawi dalej na tym nicku w moim imieniu :D

Jassssne. :D:D:D Nawet brak ci odwagi i honoru, żeby się przyznać. Ale to typowe u ciebie akurat. 💤

boje się tylko że jego odech przebije się przez serwery proxy i pokara nas wszystkich :classic_cool:

No dobra, kilka zasad dla Was od naumianej Foxy: 1) nie zgasi sie ognia dolewając do niego oliwy, wysokoprocentowego alkoholu, nafty, czy innych, łatwopalnych materiałów :) Czasem zadziała wrzucenie ładunku o znacznie wyższej sile wybuchu... ale straty okolicznego majątku wywalonego w powietrze moga przewyższyć zysk z ugaszenia ognia :)

Januszku, no, powiedz kim są te rozkoszne trollątka na fotce :classic_cool:

Do spółki brakuje irona majdana vel Doktora drejfusa.Takiego samego fiżnietego jak naczelny i diva cafe :D