Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche przerażona ona

czy powinnam sie go bać?

Polecane posty

tydzień temu na imprezie mocno popiłam i zaczęłam gadać z tzn nieciekawy towarzystwem. mój facet poszedł po piwo a jak wrócił i mnie zobaczył to złapał mnie mocno za ramiona i siłą zaprowadził do pokoju a potem powiedział " zostań tu kurwa" poprowadził mnie na łóżko, pchnał i zamnął pokoj. Twierdził rano że sie bał o mnie i chciał wygonić to towarzystwo. Boje sie go od tego czasu, myslicie że przesadził?

Gość u lalala
jakby moj cos takiego zrobil to by mnie wiecej nie zobaczyl.... szanuj sie ....

Gość njimko123
raczej dobrze, ze odciagnal cie od nieciekawego towarzystwa. martwil sie o ciebie i zdenerwowal sie ze rozmawiasz z nieznajomymi mezczyznami. nie uderzyl cie, nie wyzywal wiec czego sie obawiasz.

uderzyć mnie nie uderzył, ale strasznie sie zdenerowował, wiem że był zazdrosny i [rzestraszony że z nimi gadam. To były takie dresy które przylazły do znajomej, chciałam nawe z nimi na impreze jechac :o a on mnie zabrał do pokoju. Nie wiem co o tym myśleć :o

Gość u lalala
a mode dobra artystka kiedys byla z ciebie... i tak zareagowal..

Gość masakra żenada
Nie wdawajcie się w zbędne dyskusje z tą dziwką. Lubi prowokować. Masz chłopaka, a z innymi imprezujesz? Przecież oni i tak chcą cię tylko przelecieć. MYŚL. Chłopak niedługo przejrzy na oczy i kopnie cię w dupę. Zasrana alkoholiczka.

Gość najebana, chciałąś jechać z
chuj wie kim na inną impreze i masz fochy, że Twój facet się troszczy? jakbyś miała klase i nie wypiła tyle, to by być może w ogóle do tego nie doszło albo Twój partner mógłby Ci spokojnie wszystko wytłumaczyć

Gość Zinnka
Jestes zalosna...jak mozna sie tak upic, zeby stracic kontrole nad wlasnym zachowaniem? Masakra.....facet cie powinien kopnac w zad i poszukac porzadnej dxziewczyny. Przeciez on nie ma zadnej pewnosci, ze nie poszlabys do lozka z tymi dresami, gdyby go tam nie bylo i gdyby cie od nich nie odciagnal. Nie mozna miec zaufania do kogos takiego jak ty.

Gość nie widzisz zwiazku
przyczyna- skutek. Zatroszczyl sie o ciebie, cobys nie zostala wydymana we wszystie otwory.

Gość dokładnie.,,,
zostałabyś wydymana przez podejrzany element