Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AleksX

Szukam osób chętnych na wyjazd do Niemiec:)

Polecane posty

Hej. Szukam osób w podobnym wieku 19-21lat, (2-3 osoby najlepiej z woj Mazowieckiego ) chętnych na wyjazd za granice do pracy do Niemiec najlepiej na Bawarię, razem jest zawsze raźniej;) mam tam rodzinę, która ewentualnie może Nam pomóc w znalezieniu pracy. Jestem z woj. Mazowieckiego. Jeżeli jest ktoś taki, niech się odezwie na mail aleks_ala@wp.pl Pozdrawiam! :)

Gość Wielki Elektronik
do jakiej pracy i co z językiem?

Praca- tam gdzie przyjmą bez znajomości języka Niemieckiego. Angielski chociaż podstawy, tak żeby się tam jakoś dogadać ;) Tylko Bawaria. ;)

Ja jadę tam żeby nauczyć się języka niem. trochę zarobić i dlatego, że uwielbiam ten kraj ;)

Gość Ewelinkaaaaaaaaaa
Jak znajdziesz kogos to pewnie jakiś pojebusów albo napaleńca który mysli ze bedziesz mu robila loda i dawała dupy za free. Heil Hitler!!!

Gość Ewelinkaaaaaaaaaa
Tutaj nie masz co szukać ;)

Gość krystian
witam poszukuje dziewczyny do pracy w holandii wyjazd do pracy jest na umowie moje rodzenstwo pracuje w holandii juz poltora miesiaca i sa bardzo zadowoleni z pracy poszukuje tylko i wyłacznie dziewczyny wyjazd jest przewidywany 2 tygodnie po podpisaniu umowy prosze o kontakt tylko i wylącznie dziewczyny zainteresowane nr 691084653 lub gg 45004934