Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexowna92

Może ktoś ze mną poświntuszy??????

Polecane posty

Ty mnie oceniasz, więc czemu ja nie mogę ocenić ciebie? Zresztą czy nie mam prawdy? Jesteś zakłamanym ścierwem. :) Żonie współczujemy. :)

Gość sexowna92
kochanek 92 jestem moze na gg poswintuszymy bo tu sie podszywaja

Gość sexowna92
jestem, ale już mi przeszła ochota

Gość Dominika 36
Vera Vera Vera jest to normalne jeżeli chodzi o zdradę. Jesteś młoda i obyś nigdy nie musiała tego doznawać. Życzę Tobie byś ze swojego przyszłego męża jak i jego kutasa była zadowolona. Jak nie spełnia Twoich oczekiwań w łużku a jest we wszystkim dobry to go nie zostawisz. To tak jak bym zapytała Ciebie jak to jest masturbować się bez męża? Odpowiedź prosta... normalnie i tyle. Bawisz się swoim dzyndzlem bo jest Ci dobrze, i tak samo jest ze zdradą. Czyli zdradzam męża i patrzę mu w oczy i mówę do niego że go kocham po czym namiętnie się całujemy.

vera to Ty pierwsza zaczelas.Chcialas zwrocic na siebie uwage?O droge pytasz?Nie bede Cie wyzywal,bo nie umiem sie znizyc do twojego poziomu ktory juz siegnal dna.

Zboczony - jakiego dna? Błagam cię. Jesteś idiotą do potęgi nieskończonej. Nawet nie potrafisz korzystać z shiftu... a o interpunkcji to chyba nigdy nie słyszałeś. :)

vera wez sie ogarnij frustratko.Wbijasz tu do mnie po co?myslisz ze sie Toba zainteresuje?Pobozne zyczenia!Jeszcze jedno skad taki wniosek ze kogos zdradzam imbecylko?

Dominiko - ale jest różnica między masturbacją, a zdradą z kimś innym. Nie porównuj tych dwóch diametralnie różnych spraw. :) Oczywiście zboczony mąż to jakiś nieudany burak szukający szczęścia na forum kobiecym a jedyny pozamałżeński seks jaki może mieć to ze ssakiem leśnym. :) Osoba, która zdradza to dno. Zresztą on to dno pokazuje na każdym kroku. Podejrzewam, że wyniósł z domu takie traktowanie kobiet - tatko pewnie zdradzał i bił matkę, co? Aj waj - ta śląska patologia. :) Niektórzy nie powinni zakładać rodzin. Ja na przykład jestem pewna swojego wyboru (ze wzajemnością), a jeżeli kiedyś coś się zmieni, to będę miała na tyle odwagi, żeby odejść a nie walić go po rogach, bo to kurrewstwo. :)

Zboczony - twój ociec tak mówił do twojej starej? :D Podobno jesteś synem kurrwy i sołdata. i japa, buraku. To jest forum kobiecie a ty nie masz nic do powiedzenia, więc wyjazd. :) 🖐️

zamknij sie tlusta locho,bo nawet knur by cie nie chcial. Jestes glupsza od mojego chuja,choc on ma dziure w glowie.Nara!

Tłusta locha ewentualnie mogła cię urodzić. Ale to pan tata knur wykarmił ukochanego syna nektarem bogów z jąder transportowanym przez śmieszną rurkę - prąciem zwaną. :D Gdybym nie miała racji to byś się nie unosił. Odsyłam do filmu "Wykidajło" z Patrickiem Swayze - warto dla jednej, doskonałej sceny. ;)

Gość Deka ma 17 lat a jest
" 17:27 [zgłoś do usunięcia]vera lynn Tłusta locha ewentualnie mogła cię urodzić. Ale to pan tata knur wykarmił ukochanego syna nektarem bogów z jąder transportowanym przez śmieszną rurkę - prąciem zwaną. " ha ha ha ha ha aha ha ha :D

Gość azazel pazuzu
Vera w swojej najlepszej kafeteryjnej formie.

Gość Nimfik_pl
sexowana jesteś jeszcze?

Gość sexowna92
nimfik jestem

Gość Nimfik_pl
ochota ci już przeszła czy nadal masz ochota się pobawić?

Gość sexowna92
Już ' on normalny ' doprowadzil mnie do szalenstwa : *

Gość Nimfik_pl
spóźniłem się :(

Gość sexowna92
No spozniles sie o jakies 3 orgazmy...

Gość Nimfik_pl
To może kiedyś nam się razem uda

Gość Nimfik_pl
sexowna zostawić ci gg ?

Gość sexowna92
Hej Nimfik możesz mi zostawic gg :*

Gość żelik
a ja bym Cie na lozko rzucil i od tylu zaczal lizac z szyjki przez plecki do dupci tam chwile bym ...........polizal dupcie i paluszkiem pomasowal odycik zeby sie rozluznil :-* zszedldo cipeczki tez calujac ja ..............:-* potem 69 dupcie i cipeczke wysmarowal zelikem durexa i lizac Ci ja ...... Wszedl w Twoja dupcie wibratorem i molestowal az padniesz.......

Gość mocno zainteresowany
Tu na ogólnym nie da się normalnie poświntuszyć bo od razu pełno podszywaczy. Jeżeli któraś ma chęć i odwagę to.. smski 724 240 755.