Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminkaaminkaaminka..

Jaka jest szansa, ze chlopak zdradzi mnie na 18nastce u kolegow?

Polecane posty

PaupinaP, kurcze znasz mnie? ;p Jest dokladnie tak jak mowisz! :| Niestety. jakbym slyszala swoja siostre, rodzicow. maja takie samo zdanie na ten temat. kropka w kropke normalnie. :| I najgorsze jest to, ze jestem tego swiadoma, a nic z tym nie zrobie. nawet nie weim co mialabym z tym zrobic? Pewnie dzis, albo jutro sie odezwie jak to zwykle bywa. Moze przyjedzie, zakreci mna, czule slowka, czule gesty a ja znow polece w jego ramiona :( dziewczyny, ale ja jestem glupia! :'(

pikoloko, wlasnie nie ma sensu sie tymi rzeczami przejmować, ale jak koleś pozniej ciche dni robi itp. jak powiem mu prawde co mysle o danej sytuacji - foch, nie odzywanie sie przez 3/4 dni. Jak spokojnie bede chciala cos mu wytlumaczyc, a on bedzie mial odmienne zdanie - foch, nie odzywanie sie przez 3/4 dni... No i jak sie tym nie przejmowac, skoro, kocham go, potrzebuje, chce zeby ten nasz zwiazek byl szczesliwy. Pokazuje mu co mi nie odpowiada.. a On jak dziecko, nawet nie, bo dziecku jesczze cos da sie wytlumaczyc.

DZIEWCZYNY SLUCHAJCIE!! Dostalam wlasnie sms'a od niego : " Chcialabys jutro jechać na zamek ze mna" Kur*a po 3 dniach jak sie do mnie nie odzywal! Nie odpisywal na sms'y. Zaraz sie wściekne normalnie! Nie wiem co robic :'( Kompletna porazka :|

Koles jest chyba jeszcze niedojrzaly emocjonalnie. Dobrze, ze sie odezwal. No i czemu masz z nim nie jechac?

no ale po tym jak sie nie odzywal przez kilka dni, nie odpisywal na sms'y ani nic.. :| Kidy mu jestem potrezbna, kiedy ma czas, kiedy sie nudzi, to wowczas ma mnie. Przypomnial sobie wielce nagle :(

Gość oj joj joj
zaraz a ile wy jestescie razem? Chociaz nie zle zapytalam, ile czasu on traktuje Cie jak zapchajdziure na wypadek gdyby nic lepszego sie nie trafilo?

Gość Odpierdol sie raz na zawsze
Chyba ciebie pustostanie - juz mialas powiedziane - odpierdol sie ode mnie i moich najblizszych. Ciebie ten twoj ruchacz zdradza, co mnie to obchodzi? Wlasnie pomyslalam - NIC. Co dla ciebie zrobil? Gowno.

Gość Jak sie slucha glupawych
kolegow to pewnie tak ;)