Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKFKF88dffgfg

JESTEM BLADA I NIE OPALAM SIE!!CZY NAPRAWDE MY BIALI MUSIMY SIE CHOWAC ??

Polecane posty

Gość KKFKF88dffgfg

dzis poszlam do rodziny faceta na chwile odwiedzic i dostalam kazanie ze jestem biala tragicznie i powinnam sie opalAC BO JAK MOZNA BYC TAK BIALYM JAK MĄKA?? KRYTYKOWALI MNIE PRZY MOIM FACECIE A JA POWIEDZIALAM ZE BIALA SKORA TERAZ JEST MODNA.. ALE PEWNO SIE MYLE CZEMU NAPIETNOWANA JESTEM PRZEZ BRAK OPALENIZNY SKORO NIE CHCE SIE OPALAC I MNIE TO PASUJE?LUDZIE CIAGLE CZEPIAJA SIE MNIE ZE NIEOPALONA JESTEM I ZEBYM COS Z TYM ZROBILA \ \CZY NAPRAWDE BIALA SKORA JEST DEMODE?

Gość panna anna 24,
powtorze sie, bo juz kiedys to pisalam damy mają białą skore, kiedys szlachcianki specjanlnie nosily dlugie rekawiczki, kapelusz.... opalone to sa wiesniaczki i robole opalanie przyspiesza starzenie skory ja jestem biala, unikam slonca i jestem dumna z mojego pieknego koloru skory

Gość Zalamananatala:(
ja jestem biala na tfarzy ale to co wieczor po ostrym lodziku :D

Gość panna anna 24,
i wkoorwia mnie stwierdzenie "bo to jest teraz modne" jak ktos nie mózgu, klasy i gustu to niestety rano musi wejsc na blog tuskownej zeby wiedziec, w co mozna sie dzis ubrac ja kupuje ubrania, ktore dobrze na mnie leza i sa gustowne a czy ten kolor jest modny w tym sezonie, to akurat mnie yebie :p

Gość panna anna 24,
tak wiec autorko jak ktos zwraca Ci uwage na Twoj bialy kolor skory to masz mowic "a Ty biedna taka opalona chyba codziennie chodzisz w pole pielic buraki... :("

Ja zawsze mówię, że gdybym się urodziła z białej kobiety i Murzyna, to byłabym mulatką, a że oboje rodzice biali to i ja biała. Nie mam potrzeby się opalać, nie lubię tego. Pielęgnuję swoją skórę tak, żeby była jak najjaśniejsza.

Gość branża nieruchomości
o boziu jak mnie też to wkurwia :O ja mam mleczną skórę i bardzo mi z tym dobrze, mogłabym się opalić na skwarkę ale według mnie to wygląda brzydko, zauważyłam że opalenizna to wręcz jakiś przymus społeczny :O

Gość muka-buka
Mam jasną, typowo "porcelanową" cerę, a do tego ciemne włosy i oczy. Ciężko się opalam, prędzej się spalam, dlatego ze słońcem bardzo uważam. Nie opalam się celowo, nie kręci mnie ciemna opalona skóra (to też przyspiesza starzenie). Nie chowam się przed słońcem, jak mnie lekko latem muśnie to nie mam nic przeciwko, ale ja swoją, prawie białą skórę zupełnie akceptuję.

Gość whedif
ja się łatwo opalam ale nie lubię tego. mi opalona laska przypomina a) brudną b) solarę c) wynik mieszania rasowego a multi kulti nie dla mnie