Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jola_Lojalna87

Jak wyglądał Wasz śluz płodny w cyklu w którym udało się Wam zajść w ciążę?

Polecane posty

Martwi mnie fakt, że u mnie takiego typowego sluzu - białko kurze, rozciągliwy - nie dostrzegam, wydaje mi się, że go nie ma. Jednak ok. od 12 do 14 dnia cyklu mam odczucie wilgotności i na majtkach bądź wkładce zawsze mam trochę mokrego, wodnistego śluzu z domieszką białego, grudkowego i lepkiego. Czy ten śluz mozna uznać za płodny?? Bardzo mnie to martwi bo staramy się o dziecko:( Poradźcie

Gość taka jedna niedobra
jak nie masz sluzu to zacznij łykać magnez. Można jeszcze wiesiołek ale tylko do owulacji. Można jeszcze siemię lniane w całym cyklu bo przyczyną braku śluzu jest najczęściej niedobór tłuszczu w organizmie albo w diecie. Oczywiście najlepiej tłuszcze pochodzenia rybnego i roślinnego.

ja tez sie martwiłam ze nie mam tego sluzu a w ciąże zaszłam w miesiacu którym myslałam ze nie mam owulacji sluzu wogole nie było sluz moze tez byc w środku poprostu i nie wyplywa na zewnątrz

a gdzie kupię to siemię lniane? w aptece? i to naprawde skuteczne? łykam magnez ale jakoś poprawy nie widzę. może faktycznie on jest ale go nie widać na zewnątrz...

Gość taka jedna niedobra
siemię można kupić w sklepach ze zdrową żywnością albo na stoiskach ze zdrową żywnością w supermarketach. Lepiej wiesiołek, ale nie powiem ci do którego dnia cyklu bo termin owulacji to jest pojęcie względne.

Gość bialamasajka
Ja szczerze mówiąc nigdy nie zwracałam na to uwagi...Był raczej taki sam. Używałam testera płodności na ślinę i kiedy mi pokazał dni płodne to się staraliśmy