Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila z lubanianauczycielka

CZY JEST TU JAKIS NAUCZYCIEL ALBO KTOS KTO SIE ZNA NA SZKOLNICTWIE??

Polecane posty

Gość kamila z lubanianauczycielka

czy moge teraz powiedziec dyrektorowi ze nie bede jednak mogla juz uczyc i nie wracam od wrzesnia do szkoly mimo ze mysla ze wracam bo przez wakacjami mialam chorobowe i potem na wakacje znow wzielam od lekarki medycyny pracy papier ze nadaje sie do nauczania w szkole i zanioslam do dyrekcji ale jednak nie chce juz uczyc bo nie mam sily na to.. czy nic sie nie stanie ze teraz go poinformuje o tym dopiero ? czy on bedzie mogl tak szybko za mnie zorganizowac inna nauczycielke? bo wiem ze ma pelno podan o prace i na urlopie zdrowowtnym przed wakacjami i tak zastepowala mnie inna nowa nauczycielka

Gość ejzeee
massakra jaka nieodpowiedzialnosc

Gość hhhhh
no pewnie, że tak Ty już tam nie chcesz przecież pracować to czym się przejmujesz poza tym jak sama zauważyłaś jak tam ktoś był na zastępstwie to nie jest to kwestia godzin ani planu tylko wymiany osoby

Gość whedif
ale referencji od niego nie ujrzysz czy tam opinii pozdro zmarnowałaś doświadczenie zawodowe

Gość ejzeee
jak nie ujrzy referencji>?? jak go grzecznie poprosi o nie to jej da

Gość eeeyt6tyty
ej tam

Gość masakra co zrobilas
to perfidne z twej strony moglas od razu powiedziec ze nie wracasz do szkoly jak bylas na chorobowym i mialas zASTEPSTWO A NIE JESZCZE ZWODZIC DYREKCJE W WAKACJE I DAC IM PAPIER ZE MOZESZ JUZ NAUCZAC // ZROBILAS TO PO TO BY WYCIAGNAC KASE WAKACYJNA I PENSJE..ALE PERFIDNE..SZOK

Gość masakra co zrobilas
TYLKO KASE CHCIALAS WYCIAGNAC