Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolata basenowa

dziś na kąpielisku otwartym podchodzi do mnie facet

Polecane posty

Gość małolata basenowa

położyłam się na kocyku, słuchawki w uszy i książka do ręki - wyebane na świat cały :classic_cool: opalanko doopska i te sprawy :) w pewnym momencie podchodzi do mnie facet, na oko lat 30 lub wiecej, typek z brzuszkiem, tatuaż na łapie, delikatnie przeżedzone włosy.. i gada coś do mnie, a ja suchafony w uszach i nie ogarniam co do mnie mówi, pierwsza reakcja, że może chce pytac gdzie kibel, albo czy pożycze olejek do opalanka, wiec wyjmuje dźwiękograjki i pytam, czy mógłby powtórzyc, bo nic nie slyszalam, a facet do mnie, że bardzo mu sie podobam, czy zgodziłabym sie spędzić z nim jakiś dzień, chętnie zaprosiłby mnie gdzieś na obiad, kawe, impreze, spacer itd. .... zatkało mnie :o mam 21 lat. yyyyyy... nie wiedziałam co powiedzieć :D jak idiotka przez dobre kilkadziesiąt sekund tak trwałam z otwartą buzią oraz miną niesugerującą zadowolenia z propozycji :P kurva, czułam się podle, wstrętnie i obrzydliwie, ale powiedziałam mu, że niestety muszę odmówić propozycji, na co on, że nie da mi spokoju, dopóki nie dam mu swojego numeru, a ja jak jakaś psycholka popieprzona powiedziałam, że jeśli spróbuje, to będzie miał do czynienia z policją. :o :o :o zero flirtu z mojej strony, kompletny brak poczucia humoru... zyebalam go jak psa, jego męskie ego poszlo zbierac kwiaty, a ja od rana do teraz czuje takie dziwne.. wyrzuty sumienia.. :o

Gość ja nigdzie nie byłam
bardzo dobrze zrobiłas, niech sobie dzidy nie myslą, że mogą mieć każdą. I do tego bardzo młodą, mimo że sami lata świetności mają za sobą.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Duzo starszy facet do takiej mlodej dziewczyny to na pewno nie najlepszy pomysl. Jak on zareagowal na te Tqwoja ostra reprymende?

Gość 30 latek.. . .
małolata - przecież ty już jesteś starucha... ;) :classic_cool:

Gość to na czym [polegalo wasze
widocznie Ci sie nie spodobal. to flirtu nie bylo. ale nie ma co tak od razu gasic:)

Gość bardzo db zrobilas
przyszwedal sie starawy i panoszy sie, jeszcze nie chce sie odczepic:o

Gość nddsdsdsds
typowa Polka z ciebie, nie od dzis wiadomo ze Polki nie potrafia flirtowac, dlatego Polacy za flirtem musza wyjezdzac zagranice

Gość o;ompiczyk
Tez to zauwazylem, ze polskie kobiety w ogole nie maja poczucia humoru, sa sztywne i nie potrafia flirtowac

Gość małolata basenowa
phi :D flirciara ze mnie i uwodzicielka właśnie :classic_cool: dlatego sama bylam trochę zszokowana swoją reakcją, chociaż całkiem słuszną chyba w tym wypadku. :D koleś oddalił się w pokłonach po moim uprzedzeniu o możliwości wykonania szybkiego numerku na 997...

Gość chyba tutaj jakieś stare
babska siedza, wlaśnie dla takiego po 30 to idealna 20 będzie ;)

Gość nddsdsdsds
Wszystkie Polki mowia jakie to sa flirciary i uwodzicielki, tylko jak przychodzi co do czego to siue zachowuja tak jak autorka a polscy, inteligentni mezczyzni musza wyjezdzac zagranice by moc poflirtowac na poziomie

Gość nddsdsdsds
ja na flirty jeżdże do bangladeszu

Gość nddsdsdsds
juz jakas zakompleksiona polka sie pode mnie podszyla

Gość małolata basenowa
kuuurva, tępaku :D flirt mam zayebisty, odwage do facetów też :) kurviki w oczach, uśmiech taki, że japierdole i samo moje zalotne spojrzenie i szczery uśmiech sprawia, że facetowi staje na mój widok. :classic_cool: taka prawda :D patrząc komuś długo w oczy nawiązuję swego rodzaju "więź" :) ta osoba jakoś podświadomie próbuje się zbliżyć, jest ciekawa dlaczego na nią patrze, czemu się uśmiecham - takie zachowanie wzbudza zainteresowanie, a ponieważ nie jestem bazylem, chłopaki często brną w tą usłaną drobnymi niedopowiedzeniami znajomość. :D z tym facetem z basenu tak nie bylo - byłam zajęta sobą, nie w głowie mi jakieś flirty były, ale i tak sie dowalił :o

Gość nddsdsdsds
mój tatełe też często jeździł na flirty po różnych krajach teraz nie wiem z jakiego pochodzi moja mamełe

Gość małolata basenowa
zawsze podczas opalania przyklejam sobie do czoła kartkę z napisem "daje za darmo"

Gość nddsdsdsds
małolata basenowa Wy wszystkie tak piszecie, tylko jak przychodzi do flirtu, to nie potrafcie tego robic, nie robicie tego, tak ze polscy faceci musza wyjezdzac zagranice bo Polki sa takie sztywne

Gość małolata basenowa
chooy mnie obchodzi co polscy frajerzy i desperaci robią i co im tam hula w tych pustych łbach :D spotkałam na swojej drodze wielu zayebistych mężczyzn, z którymi nawiązałam niezapomniane relacje :D a to, że Ciebie żadna nie wyrywa oznacza tylko tyle, że jesteś nieudacznikiem, brzyadlem albo frajerem, bo.. ŻADNA CIE NIE CHCIAŁA. :) i nie dowartościowywuj się idiotycznymi tekstami, że skoro Ciebie nie spotkała taka fajna sprawa, to tylko dlatego, że inni nie potrafią .... :D co za pajac :D HAHAHAHAHA widocznie nie zasłużyłeś. :)

Gość martinnn
troche malo kulturalna jestes

Gość autorko co się dziwisz młode
kobiety mają taką chcice na seks, że gościu próbował pewnie z Tobą. Nic dziwnego.

Gość hdrtudtr67j
Widocznie jesteś głupia że nie potrafiłaś poflirtować a nóż widelec przerodziła by się z tego jakaś miłość życiowa ? Zaprzepaściłaś okazję.Mało jest facetów którzy są na tyle odważni żeby zagadać do obcej dziewczyny i to jeszcze na...basenie.Co do jego wieku 30 lat na oko to co z tego ? emerytura ? Ja sam mam 27 lat a moja dziewczyna 19, nie widzę w tym nic złego.Dużo dziewczyn lubi starszych mężczyzn a nie rówieśników którzy myślą tylko jak tu zaliczyć bo nigdy tego nie robili.

Gość whedif
o co chodzi autorce? to najlepsza różnica wieku. jak miał 30 lat a opisała jakby miał umrzeć ze starości to może chory, nie zdawaj się z nim bo się zarazisz :O ja jestem 2 lata starsza i chciałabym :classic_cool:

Gość małolata basenowa
facet nie prezentował się atrakcyjnie.. niestety. a ja spotykam się z max. 5 lat starszymi facetami, którzy dbają o siebie, są wysportowani i mają określone cechy wyglądu jak i charakteru, wiec on odpadał w przebiegach, co w tym dziwnego? żaden z Was Panowie chyba nie spotkałby się z loszką, czy też wielorybem - zwal jak zwał - jeśli owo stworzenie ważyłoby +100kg bez względu na to jak ogromna byłaby jej odwaga, gdy podchodziłaby do Was w bikini............

Gość 678678i768
Ja mam 187cm, 80kg, sylwetka szczupła i umięśniona, ciemna karnacja, brunet, piwne oczy, czarne krucze włosy, lekki zarost i ubieram się dobrze.Mam 32 lata i wyrywam co chwile nowe laski 18-23 to norma, wszystkie są chętne :) no ale trzeba wyglądać, a jak do Ciebie podszedł jakiś wieśniak z piwnym brzuchem to co się dziwić :)

Gość whedif
678678i768 - - - - - - pozdro. :) :classic_cool:

Gość małolata basenowa
678678i768 - opis przyjemny :classic_cool: ważny jest błysk w oku, uśmiech, własnie sylwetka - umięśniona, facet musi być wysoki i duży, żeby kobieta w jego ramionach czuła sie malutka, drobna i krucha. :D co do karnacji to nie zwracam na to uwagi, chyba że facet uczęszcza na solarium, lub jest zbyt brązowy... wtedy działa to odpychająco.

wyebane na świat cały opalanko doopska i te sprawy już mi sie nie podobasz;)