Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animowyxxxx

Moja dziewczyna... mam problem..

Polecane posty

Gość animowyxxxx

Moja dziewczyna bardzo lubi minetke, ja tez lubie robic minetke... ale mam nową partnerke, i smierdzi jej tam... strasznie... ostatnio jak lizalem to myslalem ze sie porzygam, a ona nalegala.. teraz mnie zaprasza na noc a ja wymyslilem wymowke tylko dlatego zeby nie zrobic jej przykrosci.. kurwa nie wiem jak jej to powiedziec...

to co lubiles minetke ze "stara" dziewczyna, a teraz masz nowa i nie myje pipki ? to wez ja nastepnym razem na wspolna kapiel ;p niby romantyczna. Sie umyje i nie bedzie klopotu

albo zrob jej dobrze i daj od razu soczystego buziaka :D na pewno poczuje i sama sie zorientuje ze cos nie halo

Gość a może przed...
zaproponuj wspólną kąpiel.

Gość kafeteria.pl :)
delikatna sprawa... może ma jakąś infekcję o której nie wie mam nadzieję że opcja że się nie myje (przepraszam jeżeli uraziłam) nie wchodzi w grę :P dla mnie to też stres na szczęście na pytanie czy smakowałam 😘... spytaj może czy zmieniała płyn do higieny intymnej lub żel bo inaczej pachnie... a może zażywa jakieś leki... musisz zorientować temat powodzenia

Gość małaMI_25
polecam jogurt +ogurki

Gość animowyxxxx
Poprzednim partnerka nie smierdzialy, normalny zapach mialy az lizalem godzinami, a tu mam wstręt...