Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

southdragon

17 lat roznicy

Polecane posty

witam. poznalam mezczyzne.jest starszy odemnie o.17 lat tozwiedziony ma dwoje dzieci ktore sa z nim. ja rowniez.jestem sama i mam malutkie.dziecko. wiele.nas laczy. czy.jest szansa probowac?

Gość sdfgh
między moimi rodzicami róznica wynosi 12 lat. owocem związku jestem ja :) uczucia nie wybierają, wiek się nie liczy (chyba, ze w przypadku Łapińskich)

ile masz lat autorko? 91 to twój rocznik? jeśli tak, to chyba sobie żartujesz to, ze jestes samotną amtką nei oznacza, że nikt inny cie nei zechce, nie zadowalaj sie byle czym z braku laku

Gość ciekawski ktos
sluchaj fiku,a do konca zycia bedziesz samotna:-D

Gość dcwer3
raven991 po co stary grzyb z 2giem dzeciaków? NIe dosc,ze sama masz jedno,to chcesz wychowywac jego 2? Daj sobie spokój z takim starym i z dzieciatym.

We wszystkim jest sens, szkoda byloby później żałowac, ze się nie spróbowało. nawet jeśli faktycznie 91 to Twój rocznik. i nie mówie tego, bo takie mam obiektywne tylko zdanie. byłam w związku, gdzie rocznikowo różnicy było 18 lat, ale on styczeń, ja grudzień, czyli 19. 6 lat z nim spędziłam, żaluje momentów, ale nie żałuję związku i tego czasu

Gość ciekawski ktos
zwiaze sie z mlokosem ktory jej zrobi 2 dziecko i ucieknie buahah

tak moj rocznik to 91 jego dzieci kocham jak wlasne. nie uwaxam ze jest stary podziwiam go wrecz za oddanie dzieciom na ktore matka sie wypiela.

Gość dcwer3
raven991 ;-) te 21 latko,kochasz jego dzeci jak własne ;-) ale chcrzanisz ;-) CZyzby facet forsiasty i dlatego chcesz z nim byc?:-) NIe dosc,ze sama nie umiałas ustrzec sie nichcioanej ciazy,bo watpie abys zaszła w całkowicie planowana ciaze,to jeszcze niby taka kochajaca jestes dla 2 ga dzeci faceta o 17 lat starszego ;-)

Gość 075
jesli sie chce i sa uczucia to wszystko jest mozliwe

Gość ciekawski ktos
dcwer3 ale Ty pierdolnity/ta jestes

Gość dcwer3
ciekawski ktos JESTEM ZYCIOWA,A NIE PIERDOLNIETA :-)

Gość ciekawski ktos
dcwer3 po pierwsze nie kazdy w wieku 21 lat ma dzieci zwpadki.Po drugie moze facet nie ma kasy,ale ma klase.Dba o dom,rodzine,partnerke.jest zaradny i moze to jej sie w nim podoba.

Gość dcwer3
ciekawski ktos wybacz,ale samotna 21 latka nie zaszła w caize planowana,bo jakby planowała,to by samotna matka nie była. Po 2 ten facet zajał sie swoimi dzecmi,bo innego wyjscia nie miał,Matka je olała,gdzies czmychła,to co miał niby z dzecmi zrtobi?oddac do domu dzecka? Facet zachował sie normalnie,a nie ponadnormatywnie wychowuja swoje dzeci,które matkaporzuciła.

Gość samotna matka w takim wieku
to pewnie puszczalska była

Moje dziecko było w 100% planowane dc3r, moj niedoszly mąż zginął w wypadku zanim nasza corcia sie urodzila. Od tamtego czasu wychowuję ją sama więc proszę byś mnie nie obrazał bo nie zasłużylam sobie na to. Pieniedzy mamy po rowno oboje więc jego nie są mi potrzebne. Pozatym nie każda dziewczyna leci na kasę u faceta. Jest opiekuńczy, troskliwy i zapewnia dzieciom to co najlepsze. Czuję się dobrze w jego towarzystwie, chodzimy na spacery z dziećmi, do parku, i pierwszy raz od bardzo dawna zaczynam czuć się szczęśliwa. Na przyszłość myśl o tym co piszesz bo nie każdy jest taki jak Ty

Gość dcwer3
raven991 ojojoj,ale tkliwa historia ;-) tak,tak planowane dzecko i niedoszły zginał w wypaku ;-)

I właśnie tu się mylicie :) Nie byłam puszczalska a samotną matka nie jestem z wyboru tylko z konieczności

dcwer no niestety nie każdy może się pochwalić tak cudownymi historami jakie zapewne chowasz w zanadrzu. :) No coż głupszemu się ustępuje więc niech będzie po Twojemu.

Gość dcwer3
raven991 zycze powodzenia,tylko nie przychodź tutaj za rok i nie wypłąkuj sie,ze jesstes słuzącą dla obcych dzeci i masz juz dosc .Masz dopiero 21 lat,dzecko i checsz juz startowac jako "matka" nastepnych 2. Pozyjemy,zobaczymy i wróze,ze szybko bedziesz miaął dosc matkowania nieswoim dzeciom.

Jeśli dziewczyna jest szczęśliwa to dla czego nie? Moja mama jest 10 lat młodsza od taty. Nie zastanawiaj się jeśli jesteś szczęśliwa. Ważne aby było wam dobrze a reszta ułoży się.

Gość dcwer3
raven991 i jeszcze jedno,21 latko,taka dojrzała ejstes ,a w tak waznej kwestii zyciowej wchodzisz na kafe i zadajesz pytanie czy twoj zwiazek ama sens czy nie :-)

Jesli jestes wróżką skoro wrózysz to zatrzymaj rady dla siebie nie pisze zeby sluchac krytyki przed kim to ja wedlug ciebie nog nie rozkladalam i jaka jestem puszczalska. Szkoda ze nie potrafisz zrozumiec ze nie kazde dziecko jest z wpadki. Zycze Ci zebys kiedys miała dziecko z prawdziwej miłości która naprawdę nie zdaza sie bardzo czesto Pozdrawiam :)

Gość dcwer3
raven991 pracujesz,a w ogole uczysz sie jeszcze,czy po prostu srednią ledwo zaliczyłąs,a moze wcale?

owszem studiuję obecnie 2 rok informatyki. O moje wykształcenie i pracę się nie martw, nie tego post dotyczy

Gość dziewczyna sama sobie nie
radzi to bierze starszego z dzieckiem bo sama też ma.

Gość dcwer3
raven991a le ty pleciesz :-) masz dzecko z wpadki,no chyba,ze pop prostu zasząłs w ciaze celowo,tylko zycie ci dało w kosc.RZadko ktoradziewxczyna w wieku 21 lat ma dzecko be wpadki i to w tych czasch.Ale tak jak pisałam,moze to była wpadka celowa.