Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

southdragon

17 lat roznicy

Polecane posty

Rozumiem że według was to jest głupota :) Dziekuje za wasze wypowiedzi :) Radzę sobie z dzieckiem sama od łuższego czasu. Od czasu smierci mojego narzeczonego nie byłam z nikim w związku tak dla wiadomości. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

Gość dcwer3
raven991 och,ach studiujesz ;-) pracujesz i wchowujesz dzecko,do tego chcesz wychowywac 2 je dzeci starszemu o 17 lat facetowi ;-)

Oj dziewczyny nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Powtarzam moja córka była planowana. Nie bawię się w łapanie chłopakow na dzieci, tym bardziej się nie puszczam. Żegnam panie :)

Gość lella
Dziewczyno....poczekaj i znajdziesz sobie młodszego faceta.Założycie rodzinę i będziecie razem dlugo żyć.Róznica 17-tu lat jest dużą roznicą.To nie 5-7.teraz jest ok ,ale za 10 lat już zobaczysz ,że ty młoda ,pelna życia ,a on już inny i chcący spokoju.Wiem co piszę ,bo mam znajomą,pobrali się z wielkiej miłości ,roznica 15 lat,dalej się kochają ale on chce już siedzieć w domu a ona chce żyć życiem młodej osoby,zaczynają sie podejrzenia,konflikty ,no to ustępuje i też siedzi w domu z żalem straconego czasu.Natury nie oszukasz.No,chyba ,że szukasz związku na kilka-klikanaście lat, a nie do końca życia.

Gość ciekawski ktos
Przyszly zawistne,grube samotne i niedoruchane tzipy,aby nawrzucac dziewczynie.Jepane zmije.

To jak można planować dziecko nie mając nic? Przecież byłaś po szkole chyba? Chyba że twój narzeczony miał kasę i na to leciałaś i teraz po nim masz?

Nie jestem na utrzymaniu rodziców. Mój ojciec również nie żyje. Staram się pomóc mamie. I takie pytanie: Rozumiem że jak zobaczycie 14 latke z dzieckiem to też powiecie że się pusciła mimo że mogła np zostać zgwałcona? Mentalność ludzka nie zna granic

Gość ciekawski ktos
jakby tu przyszla jedna i powiedziala ze znalazla faceta mlodszego o lat 17 .Bylyby ochy,achy hahahaha

Magda podałam tylko przykład. Moje dziecko było planowane. Zareczylismy się, postaraliśmy się o dziecko i planowaliśmy ślub. Wszystko było dobrze do czasu wypadku. Moja córcia nie jest z gwałtu.

Gość dcwer3
raven991 no to ty jestes przecudna kobieta wq wieku 21 lat masz dzecko,pracujesz,studiujesz,pomagasz do tego matce,chcesz byc matka dla 2 jga dzeci facedta 17 lat starszego.:-) ty cud malina nei dzewczyna ;-) Same zalety posiadasz i to majac tylko 21 lat :-) Altruistka z ciebie do tego ;-)

Gość ciekawski ktos
same puszczaja sie z duchem kafe hahaha

Myślisz że kasa dzięki dobrym wynikom w nauce starczy na utrzymanie dziecka? Ile miał twój narzeczony? bo nie kumam masz 21 lat pracujesz wychowujesz dziecko? za co ? Nie masz szkoły tzn studiów jako kto pracujesz? Masz faceta który jest starszy o 17 lat.

Podałam taki przykład ze wzgledu na docinki niektorych na temat tego ze musialam sie puszczac skoro mam dziecko. Niektorzy nie rozumieja ze dziecko moze byc z milosci. Wiem ze teraz wiele nastolatek zajdzie w ciaze i nie wie nawet z kim. Wiec one owszem mogly sie puszczac choc nie mi to oceniac i komus dowalac.

Gość Żaden logicznie myślący facet
z odrobiną honoru nie będzie brał panny z dzieckiem wyjątkiem są bezpłodni, którzy chcą być ojcami, chorzy psychicznie i desperaci.

Owszem. Mama wychowała mnie tak żebym potrafiła sobie poradzic, studiuje zaocznie co jest dozwolone. Pracuje 3-4 dni w tygodniu jako grafik praca jest w domu więc nie narzekam. I za to mam naprawdę niezłe pieniadze. Owszem stac mnie na utrzymanie i wychowanie mojej corci.

Nie dałaś żadnego przykładu. Jesteś jak bohaterki z telenowel pracujesz masz 21 lat masz dziecko, pomagasz mamie, dostawałaś w liceum pieniądze za dobre wyniki w nauce. Aż dziw że to ci pozwoliło wychować dziecko! Może ty opowiadasz jakiś serial?

Gość lella
napisalam co napisala,ale teraz szkoda mi dziewczyny ,bo co nas obchodzi dlaczego ma dziecko i z czego się utrzymuje ?Spytala o rożnice wieku a tu ....przecież rożnie to w życiu jest i niezawsze tak jak zaplanowaliśmy.

Mogę wiedzieć ile lat miał twój narzeczony? skoro tak planowaliście przyszłość? 3 dni pracy i stać cię na dziecko, opłaty, mieszkanie, jedzenie to ty musisz niezła kasę wyciągać

Gość dcwer3
raven991 miałas stypendium za nauke,wiec byłas i jakby jestes ambotna i niby zaplanowąłas dzecko ;-)

Gość dcwer3
raven991 mitomanka z ciebie dziołcho 21 letnia:-)

Dziekuję lella :) Z tego co tu czytam teraz wynika ze jestem puszczalską dzi*ką ktora leci na kasę... Jak to ludzie potrafią ulozyc czlowiekowi zycie, znając go tylko przez internet przez godzinę Jedno proste pytanie a lawina tych którzy wiedzą o Tobie wiecej niz Ty sam

Bo ja mam 2 tys na miesiąc plus mój mąż dziecko i nam jest ciężko mimo że pracujemy po 6 dni w tygodniu! Jestem po studiach.

Gość dcwer3
raven991 opisujesz swoje zycie jakbyts miałą co najmniej 30 lat,a nei 21 :-)