Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona całkiem zgłupiała?

teściowa chce wziąść pieniądze za wesele! czy ma rację?

Polecane posty

Gość jedno wyjście
ZAJDŹ W CIĄŻĘ AUTORKO- NABĘDZIESZ PRAWA DO CZĘŚCI DOMU, DZIECKO TEŻ :)

Gość wredniucha
niestety, nie nabędzie

Gość dfsfdffsds
skoro planowaliscie za ta kase kupic auto to zxrobcie to szybko namow meza na zakup auta a tesciowej poweisz ze nic nei dostanie bo nie macie juz tej kasy bo potrzebowaliscie auta a auto oczywiscie zarejestrujcie na was oboje i dupie bym miala co powie tesciowa a mezowi bym poweidziala ze nich wybiera albo ty i dziecko albo mamusia

Gość wredniucha
jakie dziecko? nawet nie ma go jeszcze w planach!

witam ponownie:) z mężem rozmawiałam wczoraj, obiecał, że porozmawia poważnie z matką, bo jak stwierdził, teraz dopeiro widzi, jak próbuje nami manipulować:o pomysł z dzieckiem fajny, ale narazie potomka nie planujemy:) takie nierwy nie wpłynęlyby dobrze na rozwój maleństwa. I miałam dziś spotkanie z teśicowa. nie odzywa sie do mnie. ominęła mnie ostentacyjnie w korytarzui trzasnęła drzwiami. ciekawe co bedzie sie dzialo jak mąż wróci z pracy

Gość wredniucha
na razie nic - napisz później co twój mężulo wskórał u teściowej - pozdrówko!

Gość he he....eh
no i Autoka już się rozpogodziła i dobrze czuje w swoim nowym domu :) jest pełna wiary i z nadzieja myśli o przyszłości a złośliwe, zawistne komentarze to już sobie darujcie wspaniała dziewczyna:)

Gość wredniucha
ha ha ha ha ha ha ha!!! od śmiechu już mi się zajady porobiły

Gość wredniucha
dawaj pisz - coś poradzimy!

Gość co sie stalo?
opowiadaj.

Gość bfjvksk
no pisz szybciej bo wyjsc musze :O

Gość csdf
dawaj autorko

Gość Kfkfyfjycnhc
Najlepsze jest to ze to prowo a i tak siedze jak idiotka i czekam na ciag dalszy

a więc mąż wrócił z pracy. znalazłam kilka fajnych samochodów, koło 20000 zł i pokazywałam mu je. Mąż słuchał mnie bez entuzjazmu, widać było , że jest coś nie tak. Wiecie co odwaliła moja kochana ku**a teściowa?! zadzwoniła do niego, że ją wyzwałam i powiedziałam niby, żeby nie podskakiwała bo to i tak będzie moje. wku**iłam się nie na żarty! szybko zbiegłam na dół i wiecie co? ta pi**a o mało nie wpadła na klatkę schodową !!! podsłuchiwala pod drzwiami!! Wyskoczyłam do niej, ze co sobie wyobraza kłamąc w żywe oczy, ze jak smie mnie oczerniac i ze jak chce to juz teraz moge sie stad wynosic skoro jej ta sytuacja nie pasuje. Babsztyl nic nie powiedzial, łzy stanęły jej w oczach i zaraz do męża, który przybiegł za mną , że niech zobaczy jak ja traktuję, ze miała rację itd. zaśmiałam sie jej w twarz, ze jest śmieszna i żałosna. mąż stanął w mojej obronie, powiedział, że nie życzy sobie takich gier z jej strony i zeby sie uspokoiła, bo nie ma racji. Wtedy teściowa zmieniła się nie do poznania. Zaczęła krzyczeć, że możemy zapomnieć o mieszkaniu, że wezwie policję, że stąd się wyniesiemy, że prędzej oskarży nas o kradzież (!) tych 20000 niż sobie za to samochód kupimy:o mąż zatrzasnął jej drzwi przed nosem. teraz siedzi i płacze w pokoju. chce zostać sam... mówi ze musi wszystko przemyslec...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze tesciowej odbija bo czuje ze macie kase,kupcie ten samochód,moze wtedy bedzie wiedziała ze kasy nie macie i sie uspokoi

Gość csdf
lepiej pospieszcie sie z tym samochodem, bo jeszcze Was okradnie :P

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czyli najlepszym wyjsciem jest wyprowadzka i tyle

Gość Dermon
ale ci wspolczuje:o

Gość teneaa
chcialabym w tej sprawie wysluchac tez co tesciowa ma do powiedzenia,piszesz ze skonczylas studia,jaka to niby zaradna jestes,a teraz gdzies pracujesz?z czasu w jakim piszesz posty widac ze siedzisz w domku...to dom tesciow i w kazdej chwili moga Was wywalic,byloby to chyba najlepsze rozwiazanie,zawsze moga dom oddac w zastaw bankowy za dozywotnia rekompensate,z kasy ktora za to dostana beda Was splacac za remont pietra,nie rozumiem dlaczego chcesz tam mieszkac?lubisz sporty ekstremalne?z osoba ktora sie kocha starczy jeden pokoj i chleb ze smalcem,byle razem i w spokoju

Gość wredniucha
"Wiecie co odwaliła moja kochana ku**a teściowa?! zadzwoniła do niego, że ją wyzwałam i powiedziałam niby, żeby nie podskakiwała bo to i tak będzie moje. " a skubana!!! - jednak cie rozgryzła!