Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona całkiem zgłupiała?

teściowa chce wziąść pieniądze za wesele! czy ma rację?

Polecane posty

Gość wredniucha
jak tam? mężulo przemyślał wszystko? niech obetrze łezki i zacznie się zachowywać jak dorosły mężczyzna!

Gość SabinaSarnkowa
ja na twoim miejscu bym wrocila do domu swojego moze maz sie opamieta

ciesz sie ze mąz stanąl po twojej stronie a nie uwierzyl matce bo jak by uwierzy matce to lerzysz... spadajcie z tamtad i to w podskokach

Gość wredniucha
czuję w kościach, że synek jednak zostanie przy cycku - autorko - czas pakować walizki - SWOJE!

Gość slodkawisnia
niezly watek.. mam go w ulubionych moja tesciowa tez chciala zebym z nia zamieszkala nalegala, lacznie ze szwagierka ja sie sprzeciwilam to byla jedna z najlepszych decyzji w moim zyciu:)

Gość karolina ***
prowokacja i to coraz bardziej denna:-0 panna siedzi w domu na dupie i się mocno nudzi

Gość jak jest się pojebem
pt. zastaw się a postaw a po sumie 45000 zł wydanej na żarcie i chlanie widać jaka jesteś głupia to teraz płać teściowej , wiesz ludzie węszą okazje gdy mogą skubnąć coś od idiotów czyli was , powinna was oskubać co do grosza moze nabierzesz rozumu lanserko.

Gość czy ona calkiem zgłupiała?
to znowu ja:( co tu dużo mówic, tesciowa wyrzuciła mnie z domu, pow. ze nie mam po co wracac, a maz mial do wyboru i zostal z nia!!!! Jutro zanosze papiery rozwodowe

Gość patafian od cioty
haha wszyscy od razu tak mowili, glupia dziewucha, i tez fakt nie skomentowany przez nikogo na forum- 45 tys nadurne wesele a do gara nie ma co wlozyc buahahahaha

Gość Nie wierze w takie bajery!
Ciekawe kiedy zdążyłaś wyremontować mieszkanie u teściowej,zrobić wesele,a teraz wyrzuciła cie tesciowa i składasz o rozwód???? Widać że nie brak ci wyobrazni? Nie jestem młódką i w takie pierdoły nie wierzę.Dobry bajer,nie zły,ale ja tego nie łyknęłam!

słuchaj nie musisz wierzyc, mnie juz nic nie obchodzi. Moj maz pokazal dzisiaj kim dla niego jestem!!! Ciezko pracowalam, zeby sie przypodobac tesciowej, dac pieniadze, a teraz jak dostali czego chcieli on mnie zostawił!!! Dlaczego jestem taka glupia!!!!!

Gość KRUCYFIXXXXXXXXXXXXXXX
wlasnie, laska mowi, ze odkladala kase 3,5 roku a w tym- 30 tys na remont (ona dala) i z 20 na wesele (drugie tyle on) czyli w 3 lata 50 tys a ona mowi, ze po 700zl odkladala JAKA SCIEMA!!!!!

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E chyba jakies podszywy sie tu zakrecily

wrocilam do mamy, w prawdzie moj pokoj jest zajety, ale przespie sie w kuchni. Jutro ide spotkac sie z prawnikiem, a teraz mam ochote tylko sie pochlastac!!! stracilam szanse na taki duzy dom, meza, dobre imie i status materialny i pozycje spoleczna!!!! Dzwonie po kumpele i ide sie zchlac do nieprzytomnosci. Mam to gdzies!!!1 Jak mnie jakis koles poderwie to dam mu!!!!!!

Gość ..,..ll
Nie widzicie że ktoś pisze na pomarańczowo i podszywa sie pod autorkę???

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam psychofana buziaki 🖐️

Gość to nie podszyw
jak sie podszywa? spojrz na pierwsza strone, przeciez autorka pisze na pomaranczowo jak byk!!!!!!!!!!!

Gość nkmsunm
spadaj, napisz ze sandomierz to wiocha i tyle

Współczuję autorce. Też mieszkałam jakiś czas z teściowa. To była porażka. Mieszkaliśmy na wynajętym mieszkaniu a moje tz moich rodziców którzy za granicą siedzą stało puste więc się do mnie przeprowadziliśmy. Ona nic nie robiła nie ma żadnych dochodów i codziennie były kłótnie aż w końcu wyniosła się do jakiegoś tam faceta. Teraz jak nie raz przyjeżdża na tydzień to już mam jej dość. Ale dobrze że mieszkam bez niej :) i mam święty spokój.

Gość ale ściema.....
Nie wiem o co chodzi ale namnozyło sie durnych tematów- przecież to zwykła podpucha . Czy pracownikom kafeterii sie nudzi? Czy płacą im od rozwijajacych sie tematów? Dziewczyna gada od rzeczy- zna kobietę kilka lat i było cacy , nagle problem od 3 dni- rozwód , wyprowadzki itd Powtarza stereotypy na temat teściowych i mężów uzależnionych od swoich matek a wy się podniecacie.

Gość ja ci powiem ta baba juz te ka
se wydala badz zaplanowala na co wyda teraz sie wszystkiego chwyci, zeby ja dostac, a wszystko dlatego, ze od samego poczatku nikt jej nie powiedzial stanowczo NIE!

Gość prowo mówie wam !
na pierwszych stronach pisałas na pomaranczowo

Gość joł jołaa
bo nie zarezerwowała soebie nika od razu przygłupie:D

Gość mondeo
dobrze Ci tak, trzeba było się zakręcić najpierw za własnym katem, kto ci odda pieniądze włozone w remont ? To ich dom i mogą cię stamtąd wyrzucić, nie wierżę że ktoś mógł być tak głupi !

Szukam dużego czarnego penisa na gwałt

Gość ?????@@@@@@@@@@
uciekaj z domu tesiowej poki mozesz to nigy nie bedzie twoj dom, tak było i w moim przypadku, maż mnie kochał tesciowa knuła swoje intrygi, moje małżeństwo wisi na włosku, wiem że gdybyśmy się wyprowadzili byłoby inaczej, tez mamy pietro wyremontowaliśly je i było szkoda zostawić, a teraz moze zostanę bez domu i męża , smutne ale prawdziwe