Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgfytdfrty5e564

czy ta dziewczyna jest wg was ladna>????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość hjgfytdfrty5e564

to moja kumpelka caly czas narzeka ze jest gruba, brzydka i wogole, mam juz tego dosc!!!postanowilam wiec dac to zdjecie na forum i sami ocencie http://www.voila.pl/310/rj2np/?1

Gość ffedfedf
i ma racje

Gość hjgfytdfrty5e564
aha no ok;) czyli jest gruba i brzydka tak???moim zdaniem to gruba ona niejest bo wazy 44kg;/;/;/ i jest chuda jak patyk boje sie strasznie o nia bo juz raz wpadla w bulimie..

Gość dominik ciuklu
lambadziara 2/10

Gość hjgfytdfrty5e564
noto skoro wg was jest tak brzydka to co powinna zmienic????radzilam jej ze moze byc cos zrobila z wlosami???zapuszczac zapuszcza ale niedaje sie namowic np na braz...a ma ladne brazowe oczy moim zdaniem i by jej to pasowalo

Gość lukas podkolsk
gruba nie jest ale brzydka tak

Gość hjgfytdfrty5e564
dlaCZEGO ODRAZU wyzywacie nieznajac jej?

Gość aleXXX25
ale paszczur :(

Gość dominik ciuklu
ales ty tepa jeden napsiał a ty juz idiotka z ciebie aona chuda ale blond pustak WIDAC

Gość hjgfytdfrty5e564
hmmm...no ok....widze ze niepowinnam tu wkejac tego zdjecia, laska ma powodzenie a ze duzo w zyciu przeszla ma strsznie niska samoocene i chcialam ja jakos podniec na duchu....takze zamykam temat i sprobuje gdzie indziej:D

Gość Olgierdd
powodzenie to chyba ma bo każdy chce puknąć pustą blondi pozatym jest raczej brzydka

Gość Same zlosliwe malpiszony
nie wazne czy to Ty czy twoja kumpelka.Wg mnie dziewczyna jest bardzo szczupla i bardzo ladna ,faktycznie z wlosami powinna cos zrobic.Sa do bani.

Gość oooriuj
TO TY JESTES NA FOTCE a nie kumpelka :D

Gość brick80
ja tam bym puknął - zła nie jest - taka tam foczka :)

Gość hjgfytdfrty5e564
nie nie ja...ja jestem o wiele brzydsza i szczerze wolalabym swoich zdjec tu niewstawiac bo dopiero byscie mnie zjechali pusta blondi hmm.... zabardzo oceniacie nieznajac jej ja moge tylko napisac tyle ze jej matka chleje, ojca a raczej ojczyma miala w wiezieniu, duzo sie ciela, i nietolerowala kurestwa swojej matki jej matka zawsze ja wyzywala i wyrzucala z domu wlasnie dlatego ze ona nieakkceptowala tego co robi.... teraz pracuje, uczy sie i jest na swoim , bedac w takim wieku ja bym sie nieodwazyla no ale jak chcecie to oceniajcie ja od pustakow... ona taka niejest a ja chcialam jej poprostu pokazac ze naprawde jest fajna wartosciowa dziewczyna

Ta dziewczyna przede wszystkim nie ma do siebie szacunku. Żadna dziewczyna/kobieta, któa zna swoją wartość nie zrobi sobie takiego zdjęcia a tym bardziej nie wrzuci go do sieci. Widac, ze to dziecko. Niedługo szkoła, niech się weźmie do książek. I bluzki niech zakłada takie żeby jej biustonosza nie było widać. Tylko niech w razie co nie płacze, ze faceci ją traktują jak sz..te.

hjgfytdfrty5e564 jakby nie była pustą blondyną to by raz - nie ubierała się tak, a dwa - nie robiła by sobie takich zdjęć. Jeśli Ci się wydaje, ze na podstawie zdjęcia nie można stwierdzić czegoś o człowieku to sie mylisz. To foto daje wystarczająco dużo powodów aby ją nazwać pustym dzieckiem. Aż się prosi żeby komentować to foto"ale cyce". Jeśli jej to imponuje to współczuje.

Gość faciooo
Podejrzewam że równie ładna co głupia.

Gość hjgfytdfrty5e564
no wlasnie aprops wlosow mozecie cos doradzic??ona ma naturalny ciemny blond, i ja caly czas namawiam zeby wlasnie takie zrobila a jak zapusci je do pasa to juz wogole bylaby niezla szprycha, no albo braz chociaz ona twierdzi ze w ciemnych kolorach czuje sie do bani

Gość hjgfytdfrty5e564
czy to jej wina ze ma duzy biust?>

Gość kaskaaorlik
Nie jest brzydka ale poprzez to jak wykonała sobie zdjęcie widać, ze jeszcze za dojrzała nie jest. Niech się nie farbuje na blond i nie nosi do tego rożu na litość boska! Niech zrobi odcień włosów taki jak ma naturalny u przestanie wydziwiac:/ gruba... Jeśli tak myśli o sobie ro wybacz ale jest nie madra

Gość hjgfytdfrty5e564
no wasnie aprops rozu to jest jedna jedyna bluzka jaka ma rozowa bo caly czas nosi sie na czarno co mnie wrecz wkurwia wyglada jakby na pogrzeb sie wybierala aprops blondu to ona jest blondynka tyle ze ciemniejsza

Gość gość urodzinowy 28
fajna jest, daj numer do niej to osobiscie zapewnie ją ze nie jest brzydka

Gość hjgfytdfrty5e564
wasnie wiem ze niejest madra myslicie ze powinnam odeslac ja do psychologa????caly czas sie ''odchudza'' ub cos;/ niemam sily do tej dziewczyny boje sie ze wlasnie przez swoja matke sie zmarnuje, ciagle tylko narzeka na swoje wyimaginowane faldy i wogole, ja jestem 20kg ciezsza od niej i tak nienarzekam ona jest dzieckiem dda,,,,mysle ze powinien pomoc jej psycholog, ale ona niechce;/

Gość gość urodzinowy 28
to musisz zrzucic te 20 kg, dziwie sie ze nie przeszkadza Ci ta nadwaga

Moze przede wszystkim zacznij od wywalenia tego tematu. Może napisz wszystko na jej temat. Obie siebie warte "szprychy". Noże widzisz a nie grzmisz.

Gość muszynianka5
brzydka

Gość pan bogaty
ladna, szkoda ze sztuczna