Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWOSCCCCCCCC

Dlaczego kobiety nie żądają od potencjalnych partnerów testów na HIV ??

Polecane posty

Gość CIEKAWOSCCCCCCCC

Podobno dbacie o siebie??? dbanie o włosy, cellulit a o zdrowie ? ''Misiaczek'' moze byc zakazony i o tym nie wiedziec, nawet taki ktory mial jedna parnetke, ZONE , byl katolikiem, KAZDY jest narazony i dziwi mnie, ze dziewczyny kierują sie emocjami, uprawiają seks bez gumki :O no nie potrafie tego zrozumiec, moze jakas glupia jestem :O

Gość pęnh
dobrze jest gdy facet jest honorowym krwiodawcą wtedy wiadomo ze raczej nie ma

Gość CIEKAWOSCCCCCCCC
Tak ale wiekszosc facetow nimi nie jest :D Zalozylam ten temat bo ostatnio bylam swiadkiem rozmowy dziewczyn w pociagu ( ok 22-23 lat) jedna opowiadała po cichu o facecie ktorego poznala, na pierwszej randce poszla z nim do lozka. Bylo tam wiecej szczegolow i bylo jasne, ze bzykala sie bez zabezpieczen. Tabletki chronią przed ciązą ale nie przed chorobami a ludzie myslą ze HIV, HCV ( to duzo latwiej złapac niz hiv ) mają tylko dziwki i narkomani:O

Gość bo kobietom za bardzo zależy
na seksie by martwić się chorobami

Gość nie spotykam się z kurwiarzami
mój chlopak jest prawiczkiem i zawsze tylko z takimi sie spotykalam 🖐️ ruchacze mnie nie intersują 🖐️

Gość hm................///
"Zalozylam ten temat bo ostatnio bylam swiadkiem rozmowy dziewczyn w pociagu ( ok 22-23 lat) jedna opowiadała po cichu o facecie ktorego poznala, na pierwszej randce poszla z nim do lozka. Bylo tam wiecej szczegolow i bylo jasne, ze bzykala sie bez zabezpieczen. Tabletki chronią przed ciązą ale nie przed chorobami a ludzie myslą ze HIV, HCV ( to duzo latwiej złapac niz hiv ) mają tylko dzi**i i narkomani" no ale wiesz ta dziewczyna to jakaś zwykla ku r wa wiec moze nawet lepiej dla takiej jakby zdechla na aidsa

Gość gudlejka
to wynik wychowania -baby od urodzenia sa tresowane by byly mile , grzechn e, uprzejm e , usluzne , ulegle itp-99% matek i bab c to kretynki

Gość ja od swojego żądałam
ale nie zrobił testu. :(

Gość żona zakredytowanego
ja zażądałam od mojego już teraz męża. w szoku był, ale zrobił. a ostatni post mnie rozwalił "ja zażądałam, ale on nie zrobił" - to nie trzeba było iść z nim do łóżka, dopóki nie zrobi!

Gość no, w epoce powszechnego
kurewstwa trzeba żądać testów na choroby weneryczne i intercyzy. Z powodu kopulacji można stracić majątek lub życie.

Gość Papierek Wiaterek
no, w epoce powszechnego k**ewstwa trzeba żądać testów na choroby weneryczne i intercyzy. Z powodu kopulacji można stracić majątek lub życie. Zgadzam się. Przez to, że kobiety są takie "wyzwolone seksualnie" nie mówiąc puszczalskie trzeba robić takie badania. Kiedyś kiedy kobiety się szanowały nie było wręcz potrzeby myśleć o takich środkach ochrony.

Gość paddd
Tak a nie tylko HIV -przecież jest jeszcze popularny ostatnio HPV. Młode pindy puszczają się z kim popadnie po jakichś kiblach itp a potem problemy. Część ma hyzia na punkcie obcokrajowców -z im bardziej syfnego kraju tym nieraz lepiej. A potem problemy... Do tego "wykształcone " i sławetny erasmus. To dopiero jest raj dla lekarzy wiadomych specjalności.

Gość heligga
zawsze tak bylo -15-16 wiek szlala epidemia kiły- te choroby sa od zawsze

Gość Ajwa.
Kobiety sie puszczaja a z kim?no wlasnie

Gość kamil79jgora
HIVA jest w Polsce bardzo mało, problemem jest HCV gdzie zakażony może być nawet 1% populacji