Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowa 02

Byłam dziś na kolejnej randce z Internetu - PORAŻKA

Polecane posty

Gość fdhdcchhftddff
nadal obstaje przy swoim. a moze im sie bedzie fajnie gadac i wtedy wyglad zejdzie na drugi plan. czyli twoim zdaniem zwiekszy swoje szanse siedzac w domu? no bo bez retuszu przeciez zadna sie z nim nie spotka co do bialych skarpetek to tylko w takich chodze :D ale tylko w adidasach bo w innych butach nie chodze i nie widze tu obciachu

w białych skarpetkach i sandałach nie ma nic złego pod warunkiem że facet ma 3 latka albo ......80 lub więcej ;)

Gość zulululu
ech kobieto zmarnowałaś szanse - dla fiku miku byłby ideał może daj je namiary... a pozatym widać zdrowy chłop bo wcina brokuły :classic_cool: jakby się obciapał majonezem z MDonalda do by ci preszkadzało??

"w białych skarpetkach i sandałach nie ma nic złego pod warunkiem że facet ma 3 latka albo ......80 lub więcej" no ale ja pytam całkiem poważnie więc jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć to po prostu milcz. ostatnio na jakichś "pokazach mody" prezentowano "spódnice dla mężczyzn". i normalnie faceci przyginali w spódniczkach. no jaja jak berety. czyli tak można i nie jest to żadna zbrodnia a białe skarpetki czy skarpetki + sandały to jest? nie rozumiem tej obsesji.

dwie randki z neta i juz sie tak zniechecaz?;o swpoja droga dzine ze masz takiego pecha mnie sie malo kiedy to zdarzalo czasami cos tam bylo nie tak raz jeden mial bardzo dlugiego malego paznokcia u reki innym razem jden smierdzial obora czy czyms ale wiecej jakichs szczegolnie zlych momentow nie pamietam:) a mialam kupe tych randek , bo duzo portali przerobilam;) ja bym sie na Twoim miejscu tak szybko nie zrazala

"ale tylko w adidasach bo w innych butach nie chodze i nie widze tu obciachu" np ja widzę. chyba że masz 15 lat. bo jak więcej to chodzenie "tylko w adidasach" to trochę obciach jest. bo tzw "obuwie sportowe" to w zasadzie do uprawiania sportu służy. ale to oczywiście jest kwestia indywidualnej oceny, jednak sprawa tych skarpet o które pytałem nie jest indywidualna tylko to jakaś powszechna schiza. ciągle się jakaś wyrywa jaki to "obciach".

Gość one naprawde maja swira na pun
Kscie wzrostu. W kazdym przesmiewczym opisie faceta ktorego spotkaly pisza o wzroscie, a to byl nizszy a to mial miec 180 a mial 179. Kurwa niech mi ktos powie że laski "bardziej patrza na charakter i nie sa takie jak faceci ktorzy zwracaja uwage tylko na wyglad" to zygne że smiechu ogorkami ktore wlasdsnie konsumuje

ja spotkałam sie kiedyś z 2 facetami z sympatii, obaj byli przystojni i zadbani, wyglądali lepiej niż na zdjeciach, nei wiem setuniu skąd ty bierzesz takich wybrakowanych

"a mnie namawiają żebym się umawiał z laskami z kafe" Chyba w takim gównie to nie gustujesz? :D

nei wiem setuniu skąd ty bierzesz takich wybrakowanych Fikujamialamdwaprzypadkitakie moze, na ok 30:D i co sie z Twoimi staloZ?? nie odezwali sie juz?

[zgłoś do usunięcia] Darker "a mnie namawiają żebym się umawiał z laskami z kafe" Chyba w takim gównie to nie gustujesz? Odrobinka inspiracji: "kto się przezywa ten sam się tak nazywa":classic_cool:

Gość tomaszzz pozdro
jakimto trzeba byc manekinem zeby szukac kogos na necie. zazwyczaj dziala to w dwie strony . albo przychodzi oblesny typ albo zaniedbana baba . a najczesciej oboje tak wygladaja ... bo kto normalny siedzi na czacie i marnuje czas na wirtualne zycie chyba tylko uposledzeni .

"bo kto normalny siedzi na czacie i marnuje czas na wirtualne zycie chyba tylko uposledzeni" i jak to świadczy o autorce tematu? :D

Gość tomaszzz pozdro
nie no ok ja rozumiem jak jest sie w wieku szkolnym moze nawet studia chociaz wolałbym wyjsc gdzies do kanjpy z kims z uczelni ale ludzie pracujacy na czacie !!! ?? czy czyms podobnym szok.

Gość fhjtka?
a ja miałam taka sytuacje pisałam z panem z portalu randkowego fajnie sie nam pisało wiec zaczelismy rozmawiac na necie i czas na fotki OK pPan mi wysłał normalny zwykły facet ok40 czyli troche brzuszka itp ale wszystko w normie wiec ja mu swoje zdjecie troche niechetnie bo nie miałam ani jednego gdzie byłam sama , z dziecmi to nie bardzo bo po co ma moje dzieci oglądac a reszta była z ex .w koncu powiedziałam on na to ok rozumiem wyslij wiec poszło i ..usłyszałam Kur..a przeciez ty mnie zostawisz ja szukam normalnej kobiety a nie modelki ...

Gość duzy grubas
fhjtka?-mialem tak samo,laska wyslala mi zdjecie i jak je powiedzialem ze jest dla mnie za ladna,to juz sie nieodezwala

tez bym się po takim tekście nie odezwała :P a co do "patrzenia na wygląd" - kobiety tak samo nie patrzą na wygląd jak faceci na biust. :D

Gość fhjtka?
przykro mi było bo fajny normalny facet i co ..skreslił mnie za co ? pisałam z nim jeszcze ale on powiedział ze bardzo by chciał ale wie ze go zostawie bo takie kobiety nie leca na takich jak on i tego sie boi i nie moze przestac myslec o mnie do tej pory wysyła mi na walentynki kwiatki wirtualne na poczte ale co z tego

Gość duzy grubas
fhjtka? bo ladne kobiety nie umawiaja sie z przecietniakami lub brzydalami.

Gość fhjtka?
ja byłam juz z przystojniakie chciałam poznac normalnego faceta takiego ktory bedzie oparciem kiedy zle ,czulym i normalnym a nie z podwyzszonym ego i problemami z okresleniem siebie a tu nic , wiecie jak to jest jak jestes sama to nawet kolezanki nie chca cie zapraszac na wszpolne imprezy w obawie o swoich facetów itp zostałam sama bez faceta bez kolezanek i mam dosc i chciałam tak normalnie poznac kogos normalnego kurcze a to takie skomplikowane ehh

Gość fdhdcchhftddff
nie mam 15 lat ale i tak uwazam ze fajne adidasy(nie abibasy za 30zl) lepiej wygladaja niz zjebane gejowskie lakierki czy inne goowna

"nie moze przestac myslec o mnie do tej pory wysyła mi na walentynki kwiatki wirtualne" ale kołek :D jak można być taką cipą to ja nie wiem. to znaczy rozumiem gościa że nie chciał się z tobą spotkać. ale nie to znaczy nie. tym bardziej skoro to on powiedział to powinien się odczepić a nie robić z siebie pajaca.

"nie mam 15 lat ale i tak uwazam ze fajne adidasy(nie abibasy za 30zl) lepiej wygladaja niz zj**ane gejowskie lakierki czy inne goowna" nieco to smutne no ale co tam kto lubi.

Gość offerma ma tu jedyny trzezwe
Podejscie do kozek. Wie jak stapac i po czym i kurwa jak maja się sprawy patrzac na nie trzezwo. A laski jak je tutaj czytam to kurwa kazda widac by chciala żeby tylko przystojniaki się do niej odzywali i kazdy pisal jaka to ona nie jest dla niego "zbyt ladna"- co rzecz jasna tak kurwa laskocze jej ego że aż musi się tym pochwalic gdzies na forum. Kazda mysli że jest piekna i wszyscy robia pod siebie akurat tylko na jej widok. I że och ona sama nie wie na coi się zdecydowac tylu tych kurwa mezczyzn w konkury do niej staje. Jak się tak czyta te wasze wyrzygi to aż w dupie kreci