Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka8009

Inteligentny mężczyzno - zapraszam na flirt

Polecane posty

Przejmuję obowiązki gospodarza w takim razie:) I robie to pełnoprawnie bo wygrałem walkę którą on zaczął:)

Ja?:) Jestem podekscytowany perespektywą bycia człowiekiem sukcesu takim jak duch np:D No i oczywiście zaintrygowany pani osobą wielce:)

Gość Izka8009
A koleżanka spać nie może? Z jakich przyczyn?--buahahahahahahhahahahahahhahaha

Gość Izka8009
Prosze sie tu nie szarogęsić ,ja założyłam temat !!

Coż Przyznam szczerze, że ciekawość ta miała swój początek w obojętności jaką mi łaskawie pani okazywała gdym pisał jako nędzna pomarańczka... Poza tym odnalazła się pani szybko w tym co się tu działo co na osobę, która przebywa tu miesiąc jest wręcz przejawem wielkiej inteligencyji:P

No cóż, lecz niestety będę musiała cię opuści, ponieważ założycielka topiku jest zniesmaczona, że to nie ona z tobą pisze ;)

Nie jestem przekonany co do tożsamości osoby ukrywającej się pod nickiem założycielki Głównie z powodu upodobania pewnych nieobecnych;) już osobników do podszywania się:) Jutro mnie już tui nie będzie a duch pewnie wróci:) Więc sobie pogwarzycie:) Chciałem mu tylko nauczkę dać bucowi

Dobranoc. Sorki za tak sztywną formę ale została zalana już jakiś czas temu przez ducha:D:D:D papa ;)

Kacperku nie szalej Nie jestem oficeremtylko zwykłym szwejem w rezerwie... Co jednak nie świadczy dobrze o Twoim profesjonalizmie:P

Dla tych co nie zakumali: Duch występujący jako N_I_E zapyrtolił pomarańczowego nicka komuś kogo to bardzo wnerwiło. Działanie takie ujawnia haniebne podobieństwo do postępowania Slużb specjalnych PRL: Po cichu pozbyć się jakichkolwiek głosów opozycji a samemu udawać dobrego samarytanina. Znać wielką wprawę a także to, że dobierając sobie "nowy" nick "N_I_E" pan duch SB kalkulował, że jest on nie do podrobienia, jako, że z własnej działalności dobrze wiedział jak łatwo się jest podszyć, oraz nie chciał straszyć "nowego mięska" swoim starym i dobrze wszystkim znanym nickiem "duch kafe" Jednakże zgubiła go ignorancja w kwestiach technicznych i teraz Pan duch SB ,który pracował za granicą prawdopodobnie w bratniej sztazi, poczuł się jak jego ofiary. Miło było padalcu?

I z czego się cieszysz trutniu? :o Najpierw trzeba się upewnić, zanim się zacznie rzucać w kogoś oskarżeniami. TO JA ZACZERNIŁEM TWÓJ NICK. Duch nie miał z tym nic wspólnego.

Gość kks
a jaki dla was cipeczki jest inteligetny facet???

witam WOW dzienks masz świńska odwagę sie przyznać lecz uważam Cie w moim wypadku za GENTELMENA.No tak Polskie Piekiełko musi trwa bo cóż by to było tak spokojnie odejść.Twoim zdaniem podszywaczu N_I_E trzeba mocno komuś dowalić aby długo bolało.Tę historię przeszedłem już dawno jak Ty konusie jeszcze nie byłeś w planowaniu .Bo Twoich rodziców na świecie jeszcze nie było. :)

Nancjan, stanowczy lecz silny uścisk dłoni Ci podaję. Truteń wcześniej mi zarzucił,ze go zaczerniłem.Toż rozmawiam z uroczymi damami i mam się tłumaczyć truniowi ,ze nie jestem wielbłądem :DWyjątkowa paranoja trutnia-podszywacza.Trafnie określiłeś go nancjan, :D:D:D

tak duchu ty jestes jak dinozaur :classic_cool: nikt nie jest od ciebie młodszy:D "flirt", "męzczyna", "inteligentny" czy ja naprawdę jestem na dziale erotyczny w kafe?:D:D:D Takie zestawy sa tu tylko przez chwilę:classic_cool:

nikt nie jest od ciebie "starszy"!!!:O ide po kawe :O najlepiej do Zeta

00:47 [zgłoś do usunięcia] *duch* cafe--tutaj się pożegnałem i olałem jeszcze zimnym moczem trutnia. v34 mylisz się koteczku jest jeszcze jedna kobieta na cafe co jest starsza ode mnie o całe 10 lat :DNie powiem Ci nicka,poniewaz na mailu mi to powiedziała. :D:D:D

zaraz, zaraz zaraz...To co teraz ja jestem truten bo moje podejrzenia co do okna, z którego do mnie strzelano były mylne? Z czego ja się cieszę? No to odbijam piłęczkę panie nancjanie i powiedz pan z czego pan się cieszysz i dlaczegóż pan strzelał?

Poza tym "nancjan," Ten przecineczek na końcu mnie wielce zastanawia. Krótko rzecz ujmując, jeden z Twoich duchów zawitał na topik:)