Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allelujaalleluja

ŻAŁUJĘ ŻE NIE CZEKAŁAM Z SEKSEM DO ŚLUBU.

Polecane posty

Gość allelujaalleluja
nie, to ja w odróżnieniu od koleżanki która lubi oliwki czarne które i ja uwielbiam tak nie uwazam. Nie wszysycy wartościowi faceci wzieli ślub, chociaż jeden który wziął - cóż to zabolało. IU faktycznie był totalnie wartościowy. Smutno mi że go nie wyłapałam w swoim czasie - ale w swoim czasie byłam zajęta samorozwojem ;) Szczerze mówiąc mi się ciągle marzy chłopak poznany w podstawówce. Ale jestem dla niego za głupia :/ Życie to nie je bajka.

Gość szesciara
ROZBAWIŁA MNIE TA WYPOWIEDZ O DUSZY..:d To prawda, wiekszosc zajebistych facetow ma juz rodziny-moj takze:)hehe ale na pewno znajdzie sie ktos godny uwagi-tylko moze nie chodzi na imrezy a ,,,,dokosciola,albo jakies kolko maryjne?czy oaze?

Gość JOAŚŚKAA
Pierdzielisz kobieto! Sex jest czymś naturalnym tak jak pragnienie napicia się wody czy zjedzenia czegoś jak się jest głodnym jak oddychanie czy umiejętność chodzenia i nie jest grzechem jakmówi ci ksiądz z ambony! Jeśli się wkręciłasw te głupoty to jesteś poprostu słabym człowiekiem którym można manipulować-współczuję ci.

Gość szesciara
joaska do kogo to?

Gość Lubie czarne oliwki.
Nie twierdze że wszyscy, jednak spora większość :(

Gość szesciara
chlopak zraniony???????najgorszy?? ja wiem, mysle ze najgorszym z tymow jest dupek,ktory ma kobiety za pracownice swoje i szmat,,,nosi dresy i nuci hip hop;/ a zraniony mysle ze jest uczciwym gosciem a tylko nadwraziwym, bo kocha i nie chcebyc ranionym znowu;/

Gość allelujaalleluja
do JOAŚLKI no ok, może masz rację, może przejebałam życie, ale powiedz mi z iloma facetami spałaś i jak to robisz że nie masz problemów z samopoczuciem?

alleluja- nie chodzi o ilośc facetów, ale o JAKOSĆ! Jakość= chce iść z tym gościem do łóżka, podnieca mnie, czuje się z tym dobrze. Ja spałam z wieloma facetami, a z samopoczuciem u mnie jak najlepiej. Do tego od 10lat mam jednego faceta- do seksu i do życia :)

Gość szesciara
DO JOASKI: posluchaj, jezeli tak jak mowisz ze seks to cos jak pice wody itd. to bylabym dziwka, bo mam caly czas na to ochote, i co niby mam to robic bo tak chce? mylse ze wazniejsze jest to zeby panowac nad zachciankami i pozadaniem,to sprawia ze mamy do siebie szacunek;)

Gość szczesliwa zakochana
ja mam 25 lat, mam chlopaka w podobnym wieku, 2 lata razem i seksu nie uprawiamy bo sie po prostu kochamy i szanujemy :) choc ciezko wytrzymac czasem ale da sie, w koncu nie jestesmy zwierzetami ;)

Gość JOAŚŚKAA
panować nie mówie ze nie ale nie bać się że jak nie zapanujesz to ściągniesz na siebie gniew bozy

Gość szesciara
zreszta nawet najwiekszy dran znajdzie swoja 2 połowke I NA ODWRÓT, bo SERCE NIE SLUGA :d

Gość szesciara
''ja mam 25 lat, mam chlopaka w podobnym wieku, 2 lata razem i seksu nie uprawiamy bo sie po prostu kochamy i szanujemy choc ciezko wytrzymac czasem ale da sie, w koncu nie jestesmy zwierzetami '' szacun kolezanko:) ale jedna rada-znalam osobe co nie ''dawala'' facetowi zbyt dlugo, on juz zrezygnowal nie wytrzyma, i ja zostawiał- bo natura tez ma swoje prawa;) nie mecz zbyt dlugo chlopaka, a moze jest gejem?

Gość JOAŚŚKAA
nie uprawiacie sexu bo się szanujecie? dziwne zdanie nie rozumiem co masz na myśli

Gość szesciara
bo seks przed slubem to grzech hhehehehe:D

Gość allelujaalleluja
no właśnie, ja też nie rozumiem. Dla mnie seks nie jest czymś zwierzęcym!!

Gość bleee, żygać się chce
no to autorko masz już przebieg, wstyd

Gość szesciara
zreszta kurde, to naturalne ze jak ludzie sie kochaja, to najpierw za raczke, potem przytulanie sie, całus, no i kolejna rzecza jest seks-no to jest silniejsze od nas-seks to takie wulgarne łowo- po prostu uprawiaja miłość, konsumują........

Gość bleee, żygać się chce
a ta JOAŚŚKKA to takie pierdoli bzdury, ladacznica rozwiązła która daje każdemu kto popadnie

Gość JOAŚŚKAA
bo chodzi o to byś nieszczesliwa była szczęśłiwy człowiek to człowiek wolny o jasnym umyśle a ty masz mieć umysł zniewolony masz być plastyczną masą którąmożńauformowac jak się chce Gdybyś była wolna mogłabyś za daleko zajść a nikt tego nie pragniemasz siedzieć tam gdzie teraz mniejwięcej i odprowadzać potatki.

Gość allelujaalleluja
kurwa jaki przebieg, przepraszam bardzo?

Gość szesciara
joaska o co kaman???

nie jest gejem, jest 100% hetero, strasznie sie podnieca na mnie ;) ale po prostu szanuje mnie bardzo, ja jego tez i dlatego tak postanowilismy, że nie bedziemy tego robic bo nie na dupie chcemy budowac związek, jak to teraz robi 90% par :)

Gość JOAŚŚKAA
joaśka to człowiek myślący logicznie

Gość szesciara
ta rozmowa schodzi na psy...

ale wiemy, że takie bydlo jak wiekszosc z was tego nie zrozumie, dlatego cieszymy sie ze trafilismy na siebie i mamy w tej kwestii takie same poglądy, w ogole strasznie ejstesmy podobni do siebie ...

Gość allelujaalleluja
no widzisz a ja to zawsze postrzegałam inaczej. Dla mnie PONIEWAZ seks NIE jest czymś tak istotnym, jak np. charkater i relacja itd, to właśnie dlatego chciałam to robić. Nie interesował mnie facet który tak by się podniecał moja cipą że to miałaby czekać na seks.

Gość szesciara
ja pierdole,,,, budowac zwiazek na dupie???dziecko ile ty masz lat?? no nie....tragedia, chyba jednak masz racje, za mloda jestes do zwiazku, daj facetowi spokoj,,,;/ chyba nie wiesz na czym opiera sie zwiazek,jezeli uwazasz ze na seksie-JESTES W BŁĘDZIE!!!!!!!!

tak jest wlasnie z tym szacunkiem