Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allelujaalleluja

ŻAŁUJĘ ŻE NIE CZEKAŁAM Z SEKSEM DO ŚLUBU.

Polecane posty

Gość szesciara
jEZELI NAS I TEN TEMAT uwazasz za bydlo, to po co to czytasz i piszesz?

Gość allelujaalleluja
seks jest dla mnie dodatkiem. Chciałabym żeby facet podniecał się moją osobowością, żebym mogła przy nim wzrastać. Jeśli facet przestaje mnie szanować bo się ze mną przespał i stwierdza, że się nie szanuję, to dla mnie taki mężczyzna jest niewiele wart. Taki mam dziwny system wartości. Czasami. A czasami miewam wątpliwości.

a dlaczego brak seksu = szacunek? Seks jest czymś, co obraża kobietę, według Ciebie szczęsliwa zakochana? Skes jest czymś złym? Czy o co chodzi? alleluja- skes jest czymś bardzo istotnym, chyba sama to już zauważyłaś :)

Gość szczesliwa zakochana
tak sobie weszlam zeby pokazac inne poglądy, zeby ludzie nie mysleli, ze teraz kazdy zaraz ze soba sypia bo nie zawsze tak jest, czasem ludzie się szanują, choc teraz malo takich

Gość allelujaalleluja
@ szczęsliwie zakochana Dobór słów który używasz kiepsko o tobie świadczy. Może to ty masz jakiś z tym problem? Cipa mnie nie swędzi, panuję nad moim popędem. Idę do łóżka z facetem po to aby było nam bardzo miło, dlatego ze życie jest krótkie, i nawet jeśli nie będzi tym jedynym to pozostanie dla mnie do końca życia kims bardzo ważnym. Tyle.

Gość szesciara
a myslisz zeja jestem jakas ladacznica?mam kochajacego mez dzieci-to moj pierwszy chlopak i maz zarazem..i nie uwazam siebie za laske co nie moze wytrzyma ci daje dupy bo mnie cos swedzi,,,tragedia...

seks nie jest zły ale powinno sie to robic z wlasciwą osobą, najlepiej po slubie, a czekanie z seksem jest bardzo romantyczne i tacy ludzie są bardziej ze sobą związani i nawet byly badania, ze takie pary się rzadziej rozwodzą niz takie co sypialy przed slubem, wiec cos z tym jest, z tym szacunkiem do kobiety, ktora nie daje. facet tez taką bardziej szanuje, taka jest prawda niestety choc moze byc ciezko to zrozumiec takiej dupodajce ;)

Gość szesciara
do szcesliwie zakochana szanuje cie i wasze poglady, ale nie krytykuj tych co juz seks maja za soba, widocznie jeszcze nie doroslas do zblizenia z mezczyzna i twoje wypowiedzi o tym swiadczaa;/

dlatego bo życie jest krótkie to mam puszczac sie na lewo i prawo? haha ciekawy pogląd. żaden argument dla mnie. kocham swojego chlopaka, szanuję jego cialo i dlatego choc bardzo na mnie dziala nie chce narazie robic z nim tych prymitywnych zwierzęcych rzeczy. on mysli dokladnie tak samo o mnie, super sie dobralismy co nie?

wy chyba nie doroslyscie, skoro np. dajecie dupy a potem ciąża i wielkie lamenty na forum... ja wlasnie doroslam dlatego moge poczekac :) ide stad bo widzę ze same tepe dupodaje tu siedzą, papa 🖐️

Gość allelujaalleluja
hm....... nie wiem, może coś w tym jest że facet szanuje.. ale wiesz, jak mówi mi ktoś coś takiego kto używa wyrazów w stylu dupodajka, to sorry, ale to świadczy o tym że jesteś tak ograniczoną osobą, na dodatek wulgarną, że nawet jeśli miewasz jakieś racje, to twój całokształt soprawria że robi mi się niedobrze. Jeśli sprowadzasz relację i seks do dawania dupy to gorąco współczuję, także pojęcia własnej osobowości. Cóż, faktycznie, to była moja decyzja żeby nie bawić się w żadne czary mary w okół seksu i tego nie żałuję. Bardziej żałuję tego że jestem na tyle słaba że miewam wątpliwosci, ale dzięki bogu taka osoba jak ty i twój tok myślenia trochę mnie rozgrzesza. :)

po prostu nazywam rzeczy po imieniu, przykro mi, ze niektorych to boli.

Gość szesciara
ok kiedys tez marzylam zeby trzymac ''ten wianuszek'' do slubu.. nie wyszlo,bo poznalam faceta moich marzen i wiedzialam ze predzej czypozniej staniemy przed slubnym kobiercem a jezeli po slubie okaze sie ze facet jest impotentem, albo po prostu nie moze cie zadowolic?to sa przyczyny rozwodow mlodych malzenstw, bo seks chodz na 2 planie stanowi nieodzowny fragment milosc i zycia dwojga ludzi-to cos co nadaje kochajacym sie jeszcze wieksze szcescie i naprawde zbliza dwoje ludzi,pozwala wyrazic uczucia do tej drugiej osoby,,,, m oze lepiej sprawdz go przed slubem, bo potem nie bedzie odwrotu;p

no mnie się jednak wydaje, że masz problem z seksem, a właściwie z własna seksualnościa- stad taka agresja. Z jednej strony piszesz, ze seks to nic złego, a za chwilę, ze to zwierzęce, prymitywne rzeczy....Myslę, ze jesteś osobą zaburzoną. Powiem Ci tylko tak- jesteś z facetem zaledwie dwa lata. Ja jestem dziesięc, mamy dziecko a seks uprawialiśmy po pierwszej randce. Szacunek mamy do siebie od tylu lat. Moze dlatego, ze mam w domu MEŻCZYZNE, który szanuje mnie nie dlatego, ze mu nie "dałam", czy dlatego, ze byłam dziewicą. Szanuje mnie, bo mnie kocha, bo razem od dziesieciu lat budujemy naszą rodzinę, wspieramy się i kochamy. O czym nie masz pojecia- bo Twoja jedyna wartosc to "nie dawanie" dupy.

Gość allelujaalleluja
czyli sprowadzasz coś takiego jak miłość do DUPY I CIPY. Czyli organów którymi srasz i sikasz. Gratuluje. Moja cnota nie jest dla nikogo nagrodą. Ja sama jestem tą nagrodą. Jeśli facet tego nie rozumie to lepiej żeby zniknął.

Gość szesciara
''robic z nim tych prymitywnych zwierzęcych rzeczy.'' HAHAHA!!! SKAD MOZESZ WIEDZIEC?PRZECIEZ TEGO NIE ROBIŁAS....bez komentarza....;/

Gość allelujaalleluja
gdybyś natomias szczęśliwie zakochana napisała że nie jesteś jego pewna, że boisz sie pełnego zaangażowania etc. to bym cię lepiej zrozumiała.. może nawet i o to ci chodzi ale jakaś WIELKA DUPA< cipa i chuj przesłaniają twoj mózg.

Gość szesciara
--------''O czym nie masz pojecia- bo Twoja jedyna wartosc to "nie dawanie" d**y''--------rozbawila mnie ta cala rozmowa, a szczesiwei zakochana- to małolata i dewotka,,,na dodatek ma wiedze na tematy ogolne rowne zeru...zal mi takich ludzi- co udaja bog wie kogo a nic tak naprawde nie przezyli..:(

Gość allelujaalleluja
jak już mówiłam, albo nie mówiłam, nasze czasy mają obsesję na punkcie biologiczności seksu co jest doprawdy obrzydliwe. Nie rozumiem dlaczego ludzie tak rzadko mówią o tym co na serio ważne. Tyle ode mnie. Pozdrawiam miłe Panie. Oby nam sie wszystko poukładało.

Gość allelujaalleluja
masz rację

Gość gość
up

Gość gośćetxetera
Żal mi faceta szczęśliwie zakochanej. Jej zachowanie wskazuje na jakieś 13,14 lat. Ale wracając do kobiet dorosłych : seks jest dobry jeśli nikogo nie krzywdzi. To jest jedyna zasada jakiej warto się trzymać. Zdradzasz? Krzywdzisz. Kochasz się bez przekonania? Krzywdzisz. Kochasz się z kim popadnie? Też krzywdzisz, siebie i innych. Prawdziwa szczera Miłość zawsze jest dobra, nie ma wyjątków.

Gość gość
Ru/chaj/cie się a będzie wam dane. Tyle twoje co się nabzykałaś. Tego ci nikt nie odbierze!