Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allelujaalleluja

ŻAŁUJĘ ŻE NIE CZEKAŁAM Z SEKSEM DO ŚLUBU.

Polecane posty

Gość allelujaalleluja
tak, może. Ale się zastanawiam czy ja nie mam jakiś chorych zahamowań? Chciałabym po prostu się kocach i żeby po mnie cała reszta spływała. Ale jakoś nie umiem. Jestem słaaaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaa/

Gość Lubie czarne oliwki.
To nie jest chore, zawiodłaś się i to chyba takie zachowanie obronne.

Gość allelujaalleluja
kurde, chyba lat. jeatem tak cholernie naiwna i głupia, że bywałam z facetem z powodu jakiejś litości, doszukiwałam się potem jakiś uczuć, a teraz to już sie kurewsko w tym gubie, ale z 2. str to dobrze - w końcu zaczynam rozumieć co to znaczy wiązać się z kimś na stałe i brać za to odpowiedzialność, wcześniej tego zupełnie nie czułam.

Tak sobie mysle :D Gdybyś czekała z seksem do slubu to obecnie nie miałabyś takiego doświadczenia jakie masz teraz, mogłabyś wyjść za ostatniego idiote z naiwności, obecnie wiesz że faceci to podła rasa :classic_cool: i trzeba uważać ;)

Gość alexandra z Torunia
Ja mam 25 lat i dotąd jednego kochanka - mojego przyszłego (jeszcze miesiąc) męża i uważam, że to była najlepsza decyzja mojego życia. Fakt, że zaczynaliśmy ze sobą być w wieku 20 lat, uczyliśmy się razem wszystkiego, nie wiem co by było jakbym miała Twój wiek i dopiero kogoś poznała.

Gość allelujaalleluja
najgorsza w tym wszystkim jest pamięć tego wszystkiego. Poza tym miewalam taki nastrój że byłam pewna że można się kochać w paru osobach na raz, w związku z tym małzenstwo wydaje mi sie dziwne. .. born this way.

Ja jakieś 3l temu też była przekonana że kocham 2 facetów rónocześnie ( przy czym z żadnym nie byłam :classic_cool: )

Gość allelujaalleluja
czyli nie ma dla mnie nadziei :/ ;)

Alexandra ja nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak to jest mieć 1 faceta i być z nim "zawsze" zazdroszcze, ale nie wiem czy bym nie żałowała.

Gość allelujaalleluja
Aleźandro, w takim razie udało ci się znaleźć pewnie przede wszystkim siebie a następnie mężczyznę który cię na prawdę rozumie i jest dla ciebie wsparciem. Mi natomiast jakoś nie.. Nie będę się zmuszac, potem jeszcze jakieś dziwne dziecko się z tego zrobi, którego nikt nie pokocha i etc. To musi mieć ręce i nogi.

Gość allelujaalleluja
poza tym ja mam ciągle chęć poznawać nowych ludzi/facetów. Ale trochę to nie wychodzi bo takie powierzchowne znajomości niewiele znaczą a dla głębszych potrzeba czasu i zaangażowania, a jak sie pojawia zaangażowanie to moze się pojawić seks. i tak w kółko.

Gość szesciara
uwazam ze warto czekac na jedynego!!ja poczekalam i mi sie oplacilo:) w wieku 22lat spotkalam milosc i to z nim mialam swoj pierwszy raz,od tego czasu wiele sie zmienilo,znaczy nadal jestesmy razem,jestesmy malzenstwem, mamy 2 dzieci:)wspaniale i kochamy sie totalnie z milosci:)seks jest wspanialy jezeli kochasz ta druga osobe a ona ciebie:)i nie wazne czy jestescie w tym swietni-wystarczy czuc to cos a wtedy najgorszy seks bedzie doznaniem niesamowitej rozkoszy;)

Gość alexandra z Torunia
@ Lubie czarne oliwki - ja absolutnie nie żałuję :) jest dla mnie ogromnym wsparciem, czuję się przy nim bezpieczna, jest wrażliwy a jednocześnie umie postawić na swoim czy załatwić jakąś sprawę, no i w łóżku też iskrzy :) ale trafił mi się jeden na milion :) wcześniej miałam związek, ale facet za bardzo naciskał na seks, a miałam 18 lat, nie dałam się przekonać ;) mój narzeczony cierpliwie czekał, a zwlekałam z seksem 1,5 roku i po prostu tak się przekonałam, że zależy mu na mnie a nie na łóżku @ allelujaalleluja - to prawda :) mam zresztą taki charakter, że nie poszłabym szybko do wyra nawet gdybym teraz była sama i dopiero kogoś poznawała.

a moze autorko przestań szukać/poznawać facetów? Skup się na sobie, a odpowiedni gosciu sam się napatoczy. Wydaje mi się, ze jesteś osobą, która na siłę musi mieć kogos- po co? Ja miałam sporo chłopaków, gdzieś tak koło 25 poznałam tego właściwego i do dzisiaj jesteśmy razem. Nawet potomka doczekaliśmy. Ale w życiu nie powiedziałabym, ze moje poprzednie związki były pomyłką. Z każdego coś wynosiłam, każdy troche mnie zmieniał jako kobietę. Wrzuć na luz i przestań tak mysleć nad seksem.

Wy tak piszecie o tym jedynym, ale ja też kiedy byłam ze swoim 1 chłopakiem, byłam przekonana że to ten jedyny, seks uprawiałam z nim w wieku 19l i to po ponad roku znajomości. Zdradził mnie, kolejne związki to tez nie były jednaroazowe przygody, byłam z nimi i też wyszło beznadziejnie, z ostatniego związku wycofałam się przed ( a może nawet w trakcie) seksu, nie da się przwidziec że to będzie ten jedyny :(

Gość szesciara
allelujealleju !!!! ILE TY MASZ LAT??moze jestes w wieku mlodzienczym kiedy poznajesz plec przeciwna?to tez zalezy od tego jakie wartosci wpoili ci rodzice,mozna tez oczywiscie miec pecha i trafiac na samych dupkow:) po prostu przestan szukac na sile,a na pewno ktos sajebi.ty stanie przed toba, nie jakis tam romeo, a prawdziwy facet z uczuciami, dobry troskliwy i wartosciowy ogolnie :D

Gość allelujaalleluja
mireczkowataa - może ja mam jakąś obsesje na pkt seksu? i faktycznie powinnam myśleć o sobie ale po rpsotu cięgle mi te kwestie moich znajomości z facetami latają po łbie. Eh.

Gość allelujaalleluja
jak już pisałam mam 26 lat (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :/

Gość szesciara
hmmm, ciezki temat,,,a jak wygladasz?moze swoim wygaldem prrzyciagasz niewlasiwywch facetow?

Gość allelujaalleluja
co to znaczy? Mam brązowe oczy, włosy, jestem chyba niebrzydka. ci faceci byli ok, w sensie na serio z potencjałem.

Gość szesciara
26 lat, RADA: NIE SZUKAJ, SAM SIE POJAWI. TYLE MOGE POWIEDZIEC, A JESLI PRAGNIESZ NIESAMOWITYCH DOZNAN, POJEDZ NA MAJORKE I SIE ZABAW,POTEM WROC I SZUKAJ MEZA;P

aaa, i jeszcze jedno- seks wcale nie jest przereklamowany :) Natomiast mam wrażenie, ze Ty postrzegasz seks , z jednej strony, jako coś co TRZEBA robić, a z drugiej wcale tego nie czujesz... Tak na marginesie osobiscie wcale nie rozumiem jak można uprawiać seks bez checi? Jak czytam Twoje wypowiedzi wydaje mi się, ze tak właśnie robisz. A seks uprawia się wtedy jak się czuje, że robisz to w zgodzie sama ze sobą- czy to w zwiazku, czy poza nim. No i do tego trzeba coś czuć do goscia, zeby było ok. A wydaje mi sie, ze Ty do facetów nie czułaś za wiele stad takie patrzenie.

Gość allelujaalleluja
ale szczerze mówiąc już sie przyzwyczaiłam to wizji że się ustatkuje grubo po 30. I chuj. Nie każdemu musi się fajnie udać. Poza tym chyba pójdę do psychologa :/

Gość szesciara
a wiesz,,,teraz ponoc robia takie operacje na dziewictwo...;p

Gość szesciara
do mireczkowataaa!!! SWIETA RACJA!!

Jestem w tym samym wieku co autorka i... mam wrazenie, że ci "najlepsi" (najbardziej wartościowi) faceci mają już rodziny, lub planują je z wieloletnimi partnerkami 😠 gdy rozgladam się na rówiesników i nieco starszych, to stwierdzam fakt, że zostali faceci którzy lubią się bawić- upijać nastki w klubach i zaciagać do wc :o reszta to sfrustrowani prawicy, maminsynki i niezaradne życiowo ciapki 😭

Gość allelujaalleluja
tak, tak właśnie czułam, Czułam że chcę to zrobić bo wszyscy się kochają i chcę sprawdzić jak to jest. Nawet gdy robiłam orala facetowi to robiłam to po to żeby zobaczyć jak on zareaguje i zeby sprawić mu przyjemność. Ja nie jestem jakąś wielką katoliczką, mam mocno materialistyczne podejscie do zycia, w sensie że nie chciałam żeby sentymenty zanadto mną kierowały. No tak, ale w końcu pokonałam sama siebie i stwierdzam powoli że chyba jednak mam coś takiego w stylu duszy, czy cos.

ooo i nagorszy typ faceta : "zostałem zraniony" typ bezwzgledny ;D obawia się stałego związku, jest zazdrosny i podejrzliwy, wszedzie widzi podstep i doszukuje sie zdrady :o