Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzerinkaa

DUKAN PO RAZ KOLEJNY - KTOŚ ZE MNĄ? NIE MA NA CO CZEKAĆ!

Polecane posty

Gość lakjshbc
5 dni to za d\uzo nic ci to nie da zrob dwa

Gość paolaaaa1
dzieki za przyklad

Nie ma sprawy Większość potraw wymyślam już sama Moje ulubione to spaghetti carbanara (czy jak to sie pisze), dawno tego nie robiłam, ale chyba dzisiaj sie pokuszę na obiad Makaron robię tak: Mielę płatki owsiane czy otręby na puch (mąkę) dodaję jajko i wodę, rozwałkowuję, czekam aż przeschnie i kroję na makaron (ale musi byc trochę grubszy bo się rozwala cieńki) gotuję jak zwykły makaron sos kabanosy drobiowe kroję na małe kawałeczki, smażę i wylewam ten tłuszcz co wyciekł, wycieram papierowym ręcznikiem, dodaję jogurt nat 0% tłuszczu do tego wbijam jajko i dużo przypraw, (ja mam w doniczkach różne zioła tymianek, oregano, bazylię, miętę i dodaje do wszystkiego) do tego sól, pieprz, można troszkę vegety i gotowe, ja to bardzo lubię

robię też śledzie w jogurcie kupuję 2 płaty śledzia w zalewie octowej, ale jakieś naprawdę dobre, kroje je na małe kwadraty cebulkę drobno posiekać i sparzyć wrzątkiem, dodać do śledzi. do tego trochę jogurtu, pół łyżeczki musztardy, sól i pieprz. Też fajne

Gość nsrvslskissa
sama sie odchudzaj na glupiej diecie

dlaczego uwazsasz, ze jest glupia? Stosowalas ja, ja stosowalam i schudlam na niej dosyc duzo bez szkody dla zdrowia, wkurzaja mnie takie teksty, moge sie odchudzac sama, jesli nikt nie ma ochoty

Gość Dziewczynashanu
Hey Ja jestem ma diecie dukana od wczoraj Cel 20kg

hej ciesze się, że jesteś ja zaczęłam też wczoraj\właśnie korci mnie jogurcik bałkański i chyba się skuszę Napisz ile dni chcesz stosować 1 fazę jak możesz to pisz swoje menu ja będę pisać swoje, zawsze to więcej pomysłów

Gość Dziewczynashana
Ok super! Ja zaczelam wczoraj 1 faza do niedzieli Moje menu dzisiaj byli: Rano: 2 jajka z odrobina tuny W pracy jogurt plus 4 male kawaleczki gotowanego kurczaka Po pracy troche twarozku z lyzka otreb I kropla olejku pomaranczowego

Gość kjgfcv
Najpierw przeczytajcie zasady bo otrab sie ma zjesc wiecej niz lyzke

na duaknie sie jes duzo, jert zasada im wiecej jesz tym wiecej chudniesz jak bedzisz jesc tylko tyle to szybko nie schudniesz,

Gość Dziewczynashana
Chyba zartujesz Lyzka otrab w fazie 1

jestem musiałm na szybkiego wyjsc z psem :) \ co do otrab to w ksiazce jest napisane ze 3 łyzki ja byalm na dukanie pare lat temu i wszyscy tak stosowali

moje menu na dzis 1) owsianka na chudym mlleku z 2 lyzek otrab owsianych i 1 łuzki pszennej 2 ) jajecznica z 2 jajek 1/2 makreli wedzonej 3)- piers z kurczaka w zioąłch, korniszon $)-paluszki surimi jogurt naturalny 6^)- serek wiejski light, i poledwica drobiowa

Gość Dziewczynashana
Ah ok. Ja Rano zjadlam 1 pszenna I 1 zytnia zmieszana z twarogiem I jajkiem smazone bez tluszczu Dzisiaj moja waga 74.6 Schudlam juz 6.4kg Ale wciaz 15kg przede mna Moja mama przylatuje do mnie pod koniec padzierniks, chce Ja zszokowac Odezwe sie na lunchu Powodzenia

Gość dziewzynashana
mysle ze w przeciagu 3,4 tygodni Ale ja raczej sie nie odchudzalam. Tylk staralam ograniczac slodycze, a pozniej znow mialam napady, wiec to sie prawie ze nie liczy :)

Hej Cieszę się, że jest nas już 3 :) Ja na śniadanie zjadłam jajecznicę z 3 jaj z kabanosami drobiowymi. Kabanosy najpierw podsmażam, oczywiście bez tłuszczu, późnij odsączam z tłuszczu za pomocą ręczników papierowych, przy okazji patelnie też przecieram i dopiero daje jeszcze raz podsmażonego kabanosa i wtedy wbijam jajka :) Moja waga dzisiaj 61,9 kg ja też chcę ok 5 zgubić, ale 1 fazę chcę robić 5 dni. Czy uważacie, że to za długo. Jeżeli chodzi o to czy dam radę to myślę, że jednak dam bo jak już się przyzwyczaję do tego jedzenia to mogę długo jechać na samych proteinach, ale nie chcę przesadzić

za długo, potem mozesz miec na pw problemy z waga mnie wyszlo wg testu 1 dzien wiec robie 1 dzien nawet autore pisze ze nie ma co pzredluzac 1 fazy ja poprzednio chudłam nawet na 3 fazie

Ja planuje do niedzieli ale jak bede czuc sie zle to skroce Dzisiaj moj 3 dzien Spodnie sa luzne Moj facet wczoraj powiedzial ze 10 kg powinnam zrzucic kiedy go o to zapytalam Dam rade