Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie peniaj bedzie dobrze

wyszlam za maz za .................. :)

Polecane posty

Gość Prawda objawiona
Dawno takiej bajki nie czytałam. Autorko,po co w ogóle ujawniasz takie rzeczy? Kogo to obchodzi? Przeczytała,to co napisałaś i moje zdaniem jest takie,że masz bardzo bujną wyobrażnię.

Gość weqwweewe
Jara to mnie tępienie głupoty,a tu ją widzę :) Za cienka w uszach jesteś ,aby mi rozkazywać gdzie mam siedzieć i co pisać. To Ciebie bardzo boli,że na Kafe nie znalazłaś poklasku, na który liczyłaś. Ty jesteś szczęśliwa? Ha,ha,ha,ha No Ty puszczałaś się z innymi ,on z innymi i niby wzięliście slub i nie ma seksu. Co tu jest szczęściem?

Gość OPONKA JAPONKA JNNNN
weqwweewe- juz mnie wkoorwilas/es w tym momencie na chooj sie czepiasz autorki tepa gnido, zaloz sobie swoj temat i wypierdalaj stad w podskokach miala ochote zalozyc taki temat, to co Ci do tego pytam sie, nawet jezeli bylaby/jest to sciema? co Cie boli he? detektywem jestes? sory autorko za ostre slowa, mam dluga cierpliwosc ale....

Gość weqwweewe
nie peniaj bedzie dobrze weqwweewe - nie niczym nie chcialam zablysnac ; / widac bardzo boli cie to ze ktos moze byc szczesliwy a zreszta jesli cos ci sie nie podoba to nie musisz tu siedziec ? tak jara cie obrazanie innych ? .. Ty rzeczywiście jesteś tępa, poczytaj swój post, to już któryś raz z kolei piszesz ,a potem nie pamiętasz co napisałaś.

Gość weqwweewe
OPONKA JAPONKA JNNNN weqwweewe- juz mnie wkoorwilas/es w tym momencie na chooj sie czepiasz autorki tepa gnido, zaloz sobie swoj temat i wypie**alaj stad w podskokach miala ochote zalozyc taki temat, to co Ci do tego pytam sie, nawet jezeli bylaby/jest to sciema? co Cie boli he? detektywem jestes? sory autorko za ostre slowa, mam dluga cierpliwosc ale.... Na chooj to Twój facet ma kochankę, kolejna tępa szmatko ;) A autorka jak się czuje uciśniona,to po co zakładała ten durny temat? Ha,ha,ha no juz uciekam z tego tematu ,bo Ty tak chcesz , cały się trzęsę. Mów mi tak :) Kim jestem Cię interesuje? Gówno Ci do tego tepa strzało!!! Ja nie mam problemu z netowym ekshibicjonizmem (jakbyś nie wiedziała co to znaczy,to polecam wikipedię). Boli mnie tępota innych.

a rozmawialiscie juz np na temat dzieci?

weqwweewe---- > :D

Gość weqwweewe
nie peniaj bedzie dobrze weqwweewe - kto tu jest tepy to jest ; ) naucz sie czytac ze zrozumieniem bo kiepsko z tym u ciebie , koncze rozmowe z toba bo sensu to nie ma , jestes ograniczonym czlowiekiem , zegnam ; ) Naucz się poprawnie pisać po polsku. "Ciebie" - piszemy z dużej litery,ale skąd Ty możesz wiedzieć o takich rzeczach. Wyszłaś za mąż i myślisz,że teraz świat padnie Ci do stóp i będzie wielbił Twoją osobę. Mieszasz, mylisz fakty ze swojego życia, kłamiesz i myślisz,że każdy łyknie taki kit?

weqwweewe wypierdala ciulu,tu kobieta opisuje swoje życiowe problemy,ale Ty jesteś skurwisynem i tego nie rozumiesz.

nie podszywac sie :D

Gość weqwweewe
OPONKA JAPONKA JNNNN tak,tak ,potem sie dziwicie ,że faceci mają takie jak Ty za tepe.

Gość weqwweewe
OPONKA JAPONKA JNNNN widać jaka jesteś tępa,podszywając się pode mnie. Nic Ci nie zostało , brak argumentów i podszyw.

tak jestem tepa :( wybacz Moj Panie wiecej nie bede

Gość jakbym czytala o
swojej siostrze normalnie :D jest mezatka od 6lat i tez chajtnela sie ze swoim najlepszym kumplem

Gość advmnikjl
jakbym czzytala o a siostra jak zyje z mezem? Jak malzenstwo czy przyjaciele?

Gość Rubinowaa...
czyli malzenstwo z rozsadku jednym zdaniem :), wiesz co gratuluje ci, ja bym sie bala ppodjac taka decyzje ze np. nigdy go nie pokocham jako "meza" i ze zawsze bede trakyowac jak przyjaciela, a to bardziej otwarty zwiazek w sensie nie spotyka sie z inymi kobietami itd. myslisz ze mu na tobie zalezy? a moze on sie w tobie podkochiwal juz wczesniej :p w kazdym razie wow tak czy siak za to .. ;) mnie 'bajerowal' moj przyjaciel ktorego juz znam 9 lat ale nie moglam spojrzec na niego innym okiem oprocz przyjacielskiego ...

Gość fh
Widzę ,że co niektórzy wrócili pod innymi nickami i nadal wychwalaja w niebiosy autorkę. Żenujące.

Gość a czemu niby
wychwalaja ? pisze ze jest szczesliwa i niech jest co mamy ja jak ty wyzywac ?!

Gość fh
a czemu niby wychwalaja ? pisze ze jest szczesliwa i niech jest co mamy ja jak ty wyzywac ?! Wyzywać ? Pokaż mi gdzie wyzwałem autorkę lub kogokolwiek innego piszącego w tym temacie. Wystarczy,że popisałem sobie Wasze wyzwiska. Ty już mnie zaszufladkowałaś/łeś, ze jak się nie zgadzam z autorką tematu ,to jestem osobą ,która wyzywa. Ona jest szczęśliwa? Chyba nie wiecie na czym polega szczęście. Tkwić z małżeństwie z osobą ,której się nie kocha i to jest szczęście? Może dla Was ,ale nie dla mnie.

Gość Anitaaa,.
ja tez znam pare dobrych przyjaciol ktorzy postanowili sie pobrac, mieli kilka nieudanych zwiazkow jak autorka i wkoncu sami sie chajtneli, widac po autorce ze potrafi cieszyc sie z zycia i podchodzic do niego z dystansem, hieny kafeteryjne tez to widza dlatego musza ja gnoic :D bo przeciez jak to mozliwe ze ktos ma lepiej i poukladane zycie a nie tylko kafe :D

Gość a czemu niby
a kto wyzywa od tepych ? twoja kultura osobista postawia wiele do zyczenia

Gość a czemu niby
a i jeszcze ja szmata nazywales ;/// zal to ciebie kafeteryjna lajzo !

Gość weqwweewe
a czemu niby a kto wyzywa od tepych ? twoja kultura osobista postawia wiele do zyczenia Pisałem już ,pokaż mi gdzie do kogokolwiek tak napisałem.

Gość a czemu niby
problemy z pamiecia widze tez masz biedny czlowieczku