Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość prawie perfekcyjna
ale ta żarty żartami , ale smutne jest ot ,ze naprawdę są takie kobiety jak autorka . Ja oczywiście zakładam ,ze w necie wszystko inaczej wygląda ale z drugiej strony kto z nas nie zna takich desperatek ?

Gość prawie perfekcyjna
taaa...... tak sobie myśl :)

Gość wantuback
desperatka to ona jest jego laska a nie ja. Ja mam wszystko z nim jeszcze przed soba :-)

Gość wantuback
ona dzieci rodzic juz nie bedzie. Myslala ze znalazla kasiastego ktory ja bedzie utrzymywal a tu nic z tego. mnie utrzymywac nie musi :-)

Gość Jaaaaaa27777777
Ale czego można Tobie zazdrościć? No czego? Jesteś przecież tylko przyjaciółką, która wyobraża sobie nie wiadomo co. Jesteś naiwna strasznie, jakbyś nigdy doświadczeń z facetami nie miała. Mówi Ci o uczuciach? Super, ale i tak robi swoje. Bujaj dalej w obłokach!

Gość prawie perfekcyjna
masz taką samą przyszłość z nim jak ja z Georgem Clooneyem :D

Gość ooo_o
Do wantuback: witaj w sztafecie! Za niedługo będziesz czytać o sobie, że jesteś żałosna (gdy się do tego facia przywiążesz). Życzę ci tego z całego

Gość prawie perfekcyjna
chyba też założę taki temat - moje cudowne życie z Georgem Clooneyem - a wszystkich , którzy będą mnie uświadamiać o mojej naiwności będę wyzywać od zazdrośników :D

Gość wantuback
tak mowi mi o uczuciach, mowi mi ze juz od dluzszego czasu mysli o tym aby od niej odejsc itp itd pozyjemy zobaczymy :-) jej dni sa juz policzone :-)

Gość .hashka.
żałośniejsze są te baby które na siłę domagają się własnego szczęścia kosztem innych :o to już jest szczyt żałości... ale wiesz co ...pocieszę cię ;) ty i ten facio jesteście siebie warci ;) banda debili szkoda tej biednej zapatrzonej w niego dziewczyny... więc czym prędzej go od niej uwolnij ! dziewczyna na niego nie zasługuje..

Gość wantuback
ja nie jestem naiwna, doskonale wiem co robie :-)

Gość prawie perfekcyjna
ty możesz robić co zechcesz a;e on i tak jest ze swoją kobietą :)

Gość ottalotta
wantuback.. chyba jednak nie jestes taka zdystansowana jak nam wmawiasz, skoro przez 1,5 roku czekasz az odejdzie od swojej partnerki.. nie masz nikogo na stałe? dziwne.. mloda, atrakcyjna kobita po studiach skazana na faceta po przejsciach, ktory w dodatku nie moze sie zdecydowac.

Gość wantuback
ale ona w nim zapatrzona nie jest :-O gdzies ty to wyczytala :-O nie ma gdzie pojsc laska i tyle :-O jeden od niej odszedl i wyladowala bez niczego a teraz nastepny odejsc chce :-O iwec czego chcesz? widocznie z nia cos nie teges ;-O a czemu kosztem innych ? Ja mu mowilam ze ciezko mi znalezc prace w moim rejonie a on mi prace i misezkanie zalatwil, od razu bez zastanowienia i bez mrugniecia okiem. on mi nic nie buja o przyszlosci, tyle ze mysli o mnie bez przerwy, ze ma nadal uczucia i ze bedzie szczesliwy az ja bede znowu w poblizu. i co zal ci doope sciska? :-O

Gość prawie perfekcyjna
i on - szlachetny - tak z litości z nią żyje ?:D ja pierniczę - albo masz coś z głową , albo masz 13 lat , albo to p prowokacja :D

Gość wantuback
oattalotta jeszcze raz pytam sie UMIECIE CZYTAC? pisalam JA NA NIEGO NIE CZEKAM!!! I NIE CZEKALAM!! MY CALY CZAS BYLISMY PRZYJACIOLMI IA ZE MAMY KONTAKT CALY CZAS TO CO INNEGO! ROZMAWIAMY O WSZYSTKIM I O NICZYM RAZ NA JAKIS CZAS POWIE COS O SWOIM ZWIAZKU ALE JA SIE NIE DOPYTUJE

Gość ooo_o
Do innych kobitek: "cieszy się, jak głupi blaszką" - dobre! To wypisz, wymaluj, o wantuback! Do niej (w.): zapiszę sobie adres (stronki), żeby poczytać ten wątek, jak będę się czuła stara & głupia. I od razu będę wiedzieć, że są głupsze :))) Podnosisz ego, jak 150! Dzięki! P.S. W poprzednim poście było serducho, ale się nie "wydrukowało". Życzeń nie zmieniam ;-)

Gość prawie perfekcyjna
skoro nic nie wiesz o ich związku - skąd te przypuszczenia ,ze on che ja ostawić , że ze sobą nie sypiają ?:) bo chciałabyś zeby tak było ? coraz gorzej idzie ci zmyślanie :)

Gość ottalotta
nie czekasz, ale jarasz sie straszliwie na mysl ze juz wkrótce bedziecie blisko siebie i ze on odejdzie od tamtej. nie wszystko co jest oczywiste musi byc napisane DRUKOWANYMI LITERAMI.. a z twoich wpisów widac bardzo wyraznie co jest grane:) i nie zlosc sie, sama prowokujesz zeby CI wytknac to czy tamto bo sie bezsensownie zapierasz i próbujesz nam wmówić ze jest inaczej

Gość na chłopski rozum
och jaki ideał tamtej roboty nie potrafi załatwić, ale tobie tak.... pogrążasz się każdym zdaniem, bo każde zdanie przeczy poprzeniemu facet utrzymuje laskę bez pracy ale tobei potrafi załatwić robotę w mig....i my takie kity mamy łykać ? no oczywiście że tamta to ofiara losu którą każdy facet rzuca i dlatego twój wybranek od dwóch lat jej matkuje tobie za to od razu znajdzie pracę byś dokąłdała się do rachunkór i byał pełnoprawną współlokatorką

Gość wantuback
stad wiem poniewaz mi sie juz pare razy zwierzal :-O stad wiem tepto poczytaj troche od poczatku to sie dowiesz :-O dobrze wiedziec ze wieku 30 lat jestem stara. bardzo ciekawe :-O

Gość Zuzanna Amelia & 21
Probuje czytac ten watek i przyznaje ze sie pogubilam. Popraw mnie jesli pisze nie tak. 1. On ma lat ponad 30 a ona okolo45 ? 2. To wszystko dzieje sie w Niemczech ? /wschodnich czy zachodnich/ Czy moze mowimy o Twoim powrocie do Polski? 3.Ona jest Niemka ? Nie ma dzieci i miec nie planuje? 4. Sa razem 1,5 roku. Co to znaczy "sa razem" ? Mieszkaja tyle razem ? Gdzie sie poznali? 5. Widzialas ja kiedys ?

Gość wantuback
och jaki ideał tamtej roboty nie potrafi załatwić, ale tobie tak.... tak ty madralo :-O to ty zacznij myslec :-O a moze ona nie ma WYKSZATLCENIA takiego samego jak my?????????? jest po zawodowce i ciagle na cos choruje, bo to tamto to sramto :-O wciaz choruje i biadoli do czasu :-) ja sie nie jaram i na nic nie czekam. tak, zycze sobie aby sie rozstali i wiem ze tak bedzie.:-)

Gość na chłopski rozum
spadam bo muszę przygotować obiad mojemu niewirtualnemu mężczyźnie....ale potem chętnie wpadnę by poczytać o twoim facecie marzeń

Gość bo tylko na kogoś takiego
cię stać. żaden normalny facet cię nie zechce. gadasz że nie czekasz na niego i nie liczysz że od tamtej odejdzie a on ci pokazuje jakim jesteś dnem. Jawnie daje ci do zrozumienia że twój ryj jest od ssania, a nie od gadania, dlatego jesteś tylko tą drugą...

Gość ooo_o
Zuzanna Amelia & 21, nie przerywaj! Ta frajerka to najlepszy sitcom, jaki czytałam. Prosimy o jeszcze!!

Gość prawie perfekcyjna
zuza - autorka zmyśla na potęgę posępnego czerepu :) i juz sie zaczyna gubić w swoich kłamstwach i nielogicznościach :) ale ja w pracy jestem to mogę sobie pozwolić na czytanie tych głupot :) czas szybciej leci .

Gość wantuback
Zuzanna twoje pytania nie maja nic do rzeczy. i nie mowimy o moim powrocie do Polski bo ja do Polski wracac nie musze. Mieszkam tu juz 20 lat wiec wiesz...nie widzialam jej i nie mam zamiaru bo niby po co?

Gość wantuback
[zgłoś do usunięcia]bo tylko na kogoś takiego cię stać. żaden normalny facet cię nie zechce. gadasz że nie czekasz na niego i nie liczysz że od tamtej odejdzie a on ci pokazuje jakim jesteś dnem. Jawnie daje ci do zrozumienia że twój ryj jest od ssania, a nie od gadania, dlatego jesteś tylko tą drugą.. nie, nie jestem druga, nie bylam i nie bede ty tepa krowo.

Gość prawie perfekcyjna
poziom pani magyster albo jenżynier ----powala :D