Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna mama

Co byście wybrały?

Polecane posty

Nie wnikając w szczegóły co byście wybrały: 1. Tydzień z dziećmi w lesie (jakieś 10-15 minut drogi od innych zabudowań) w domu z prysznicem i toaletą 2. Tydzień w lesie w centrum wypoczynkowym- domki letniskowe bez pryszniców i toalety (jakieś 300 m od domku połozone) za to z mężem. Dodam ze zapowiadają nieciekawą pogodę, możliwe burze.

Gość obie ale kijowee
ale bez watpienia 2 wersje moze bedzie kijowa pogoda to jest szansa ze bedą ibbi ludzie/dzieci..cos mozna zrobic -ognisko czy co a tak sami na zadupiu

To jest "grupa zorganizowana" okolo 100 dzieci od 8-18 lat. Na pewno będzie co robić, poza tym w dzień będziemy z nimi chodzi tylko o noclegi.

Gość zdecydowanie pierwszy
wariant

Gość zdecydowanie pierwszy
( po napisaniu przez Ciebie ,ze to grupa zorganizowana a nie wyjazd prywatny )

Gość b.e.a.t.a
No wlasnie ten brak toalet nie bardzo, skoro masz male dzieci. Chyba wybralabym opcje 2 ze wzgledu na meza i pogode. Mam nadzieje, ze biezaca woda jest w tych domkach? Wezmiecie nocnik i jakos to bedzie.

Gość b.e.a.t.a
Osobiscie wolalabym opcje 1 ale z mezem.

Gość dziwne jakies
ale dlaczego maz moze byc tylko przy 2 wariancie? bo taniej? nie rozumiem zaleznosci:o

Nie ma wody. Warunki są ... łózka piętrowe 3 osobowe szafka- regał stolik i dwa krzesła. Tyle jest w domkach. w domku w lesie jest prysznic, toaleta i łóżka pojedyncze. To jest wiekszy dom ale bysmy mieli tam jeden pokój i byli sami. Myślalam nad nocnikiem. Najbardziej mnie przeraża mycie ich, ale mozna by zabrać miskę. Kurde mam caly dzień na podjecie decyzji :D

Miska,nocnik i koniecznie czajnik elektryczny-bo prąd chyba jest? 2 baniaki 5l z wodą. W dzień do tego domku po zapas wody. A ewentualnie możecie w tym domu skorzystać w ciągu dnia z łazienki?

W tym domu nie, ale w tym ośrodku jest normlana łaznia i toalety, tylko ze nie są przy domkach a w odleglości jakiś 300 m od domku (mniej więcej, zależy który domek byśmy mieli) Prąd jest w domkach.

jestem uzależniona od męża więc nie ma opcji że bez niego, a warunkami aż tak się nie przejmuje....kiedyś się bawiłam dość mocno w archeologię eksperymentalną i naśladowałam ludzi żyjących w XI wieku....

No to luz. Wieczorem kąpiesz dzieci-weź cieplejsze szlafroki i idziesz do tych domków. Tam woda w baniakach i nocnik w razie jakiejś potrzeby. Taki camping i tyle. Z rzeczy potrzebnych: miska ciepłe szlafroki czajnik nocnik chusteczki nawilżane dla dzieci dużo książek żeby się w razie gorszej pogody nie nudziły-aczkolwiek pogoda będzie super,bo i ja pod koniec tygodnia jadę,więc już zaklepałam-to możesz skorzystać. :p

Gość mi mala niezalogowanaaa
hej wiosenna- ja czesto jako dzieciak i nastolatka jezdzilam pod namioty, kapanie bylo czasem tylko w jeziorze;) i bylo ok a toaleta = latryna:D dasz rade- a maz niezastapiony;) jak jest prad, to spoko, zawsze mozesz troche wody podgrzac nawet w czajniku elektrycznym a na kapanie raz dziennie do tej lazienki w osobnym budynku co do toalety - 300 m to nie tak daleko, da sie dojsc. ale w miare jedzenia rosnie apetyt teraz jestem tak wygodnicka, ze nie pojade na wczasy bez apartamentu z wlasna lazienka z wejsciem prosto z sypialni;)

Nooo tylko wiecie czego sie boje, oj wiecie. Że po jednym takim kąpaniu i przejsciu wieczorem, albo po jednym sikaniu w czasie desczzu wroce z zapaleniem krtani u co najmniej 2/3 mojego stada. To jest moje najwieksze zmarwteinie bo jakby nie to tez bym jednak wybralą meza zamiast łazienki ;) Swoją droga... kilka lat malżeństwa a ja mam dylemat co wybrać męża czy WC... :D:D:D:D:D

:D ale ja nadal za drugą opcją-w razie czego mąż potem będzie się Tobą troskliwie opiekował.

Gość mi mala niezalogowanaaa
tylko druga opcja. bez meza sie nie ruszam chyba ze biznesowo:P