Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinejro1977

sex po ciąży

Polecane posty

Gość ewelinejro1977

Witam Mam problem i chce sie dowiedziec jak bylo uwas , mam 3 mc dziecko, po 6tyg zaczelam uprawiac sex z mężem ,nie mogl sie doczekac heh , i nie bylo mi juz tak dobrze jak przed ciąża , zniechecilam sie , mąż z koleji napalony i codziennie chce sie dobjerac a ja sie wykrecam jakimis glupotami , jest mi smutno i przykro czuje sie zle , bo wiem ze sex jest wazny ale nie moge mu go dac , wczoraj juz sie tak zniecierpliwil ze zrobilam to jak kłoda, nie chce takiego sexu :( a sex oralny to nie ejst dla niego sex wystarczajacy poki co , czy powinnam isc do jakies psychologa moze nie wiem juz co robic, boje sie ze maz znajdzie kochanke, jest atrakcyjnym facetem :(

Gość yukki
wyluzuj kobito :P jesteś DOPIERO 3 m-ce po porodzie. hormony szaleją, nie śpisz po nocach, same nowe obowiązki i do tego "obowiązkowy" seks. Pomalu wszystko wróci do normy - tylko pamiętaj - nic na siłę. męża zaangażuj w pomoc przy dziecku jak przez kilka godzin zajmie się mauchem, upierze i zrobi obiad to może zrozumie, że w nocy to ty chcesz po pierwsze spać :)

Gość ewelinejro1977
tyle ze maz pracuje praktycznie wraca po 20 do domu to juz sily nie ma do dziecka , poza tym piersia karmie to w tym nie pomoze , ja kapie 19,30 jak on wraca to dziecko juz prawie zawsze spi :) ja zabita a on żwawy heh