Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elinka .,.,.,

mozarella jest bez smaku. ohydna!!

Polecane posty

Gość elinka .,.,.,

dziś pierwszy raz sprobowalam ser mozarella. wszyscy sie nim zachwycaja wiec postanowilam kupic ser w zalewie. i bardzo sie rozczarowalam, ten ser wogole nie ma smaku! normalnie jak nie ser. dodalam do salaty, pomidorow, doprawilam i nic. powiedzcie jak mozecie sie zachwycać tak mozarellą? to już feta o niebo lepsza. a może ja trafilam na jakis felerny, zepsuty, bez smaku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tośka warfr
bo mozarella nie ma smaku:) dlatego jej nie lubię :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicka
kwestia gustu :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek10000
mozarella faktycznie sama w sobie nie ma smaku dlatego nie je sie jej samej, tiramisu jest okropne, natomiast brownie od czasu do czasu wsune :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość annna londonn
stawianego tuż przed wschoden słońca:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość annna londonn
ale takie kulinaria są jedynie dla VIP-ów :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A ja lubię, ale z czymś, samej to raczej sie nie je. Lubię z pomidorem i bazylią do kanapki, albo ze szpinakiem i krewetkami na ciepło do makaronu - wtedy fajnie się ciągnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość annna londonn
TaMiła PASZCZUR Z CIEBIE!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
a ja lubię mozzarellę nie tylko na pizzy (zresztą nie robię w domu sama). Mozarelle kroje w kostkę, dodaję do tego pokrojone pomidory bez skórki, sałatę (masłową i rucolę), trochę ziól prowansalskich i skrapiam oliwa z pestek winogron - uwielbiam :) a Tiramisu jest super, ale to w restauracjach mi nie podchodzi - robie sama w domu i do kremu nie dodaje jajek ale smietanke kremówkę (jakos tak wole bo nie ufam jajkom ) zresztą wasza dyskusja jest beznadziejna bo o gustach sie nie dyskutuje, nie wszyscy musza lubić to samo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elinka .,.,.,
annna od września do szkoły marsz dziecko! :) kołnierzyk już uprasowany?:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elinka .,.,.,
czyli nie tylko ja mam taką opinię że bez smaku, a już myślałam że trafiłam na jakiś zepsuty "egzemplarz" ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obiadkowa1
ja też nie lubię mozarelli, jadłam ją kilka razy, w różnych postaciach, różnie doprawioną, głównie u gości bo sama nie kupuję ale jakoś nie mogę się przełamać :) no cóż..... kwestia gustu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość beagle09
Mozarella jest smaczna, jeśli ją odpowiednio przyprawisz. Dojrzałe pomidory przekładane mozarellą i świeżą bazylią, polane oliwą z czosneczkiem i z ziołami prowansalskimi. Fajna przekąska. Mniam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozarella jest fajna zapiekana
na pizzy np

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzesia
widzialam na programie fox life jak para na randce miała pudełka z serem mozarella i jedli to , samo, ciągnęlo sie i ta dziewczyna była zachwycona więc sama nie rozumiem bo podobno nie ma smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jesfajna
a ja uwielbiam ja z pieczywem chrupkim, masełkiem i pomidorkiem, mniam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Bo mozarella musi być przyprawiona albo zamarynowana odpowiednio. Sama w sobie nie ma smaku. Też jej niezbyt lubię, chociaż z pomidorem mi smakuje :).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z pomidorkiem i przyprawami jest okej, sama rzeczywiście smakuje jak gąbka ;) poza tym stopiona jest rewelacyjna, do wszelkich zapiekanek czy pizzy własnie, mało który ser tak ładnie się wytapia jak mozarella.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wikipedii skład spermy, no i jednym z jej składników jest KAWEDRYNA która jest odpowiedzialna za smak i zapach spermy. maskara a zajrzyjcie sobie czym jest KAWEDRYNA Ma postać oleistej cieczy bez wyraźnej barwy. Należy do tzw. trupich jadów, ma silny nieprzyjemny zapach rozkładających się zwłok i jest szkodliwa dla zdrowia (uszkadza układ krążenia). Działa też jednak stabilizująco na rybosomy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość natasza sos
mozarella jest zajebista tylko polacy przyzwyczajeni dol flakow i bigosu nie doceniaja tego co lagodne w smaku.mozarella najlepiej smakuje z bazylia pomidorami odrobina soli i oliwy.do tego swierze pieczywko i zarelko wymiata

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja też uważam, że mozzarella nie ma smaku, to jest jakaś kretyńska moda na ten ser. Jego jedynym plusem jest to, że jest delikatny (podobno po roztopieniu się fajnie ciągnie - nie wiem) ale nie ma smaku i jest drogi (kilka zł za jedną kulkę?!) i kalorii też ma dużo. Nie wiem jakim cudem można stworzyć produkt, który jest nabiałem i nie ma smaku. Natomiast ubóstwiam tiramisu! Jadłam kilka i przyznam, że moja mama robi najlepsze - rozpływa się w ustach, jest delikatne, kremowe i po prostu przepyszne. Najlepszy deser, jaki jadłam w życiu!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×