Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beskidziuk

Skracanie szyjki, wyplyw wod? Trzesienie sie dziecka?

Polecane posty

Gość Beskidziuk

Witam. Jestem w końcówce 38 tc. Od 3 dni odczuwałam w pochwie dziwne mrowienie. Jakby łaskotki, jakby przechodził mnie prąd, jakby coś wyciekało, bardzo dziwne uczucie. Jako, że nie mam już czopu od 2 tyg i mam rozwarcie pomyślałam, że to może sączą się wody, gdyż ilość wodnistej wydzieliny także wzrosła. Udałam się do lekarza z tą przypadłością - sprawdził on tym błękitem bromotymolowym i stwierdził, że to nie wody. Uspokojona wróciłam do mu, jednak uczucie "wypływania" nie minęło. Występuje ono zwłaszcza wówczas gdy wycieram miejsca intymne po skorzystaniu z toalety. Sporadycznie w innych przypadkach. Wczoraj doszło podobne uczucie mrowienia, drgawek, łaskotania jakby za wzgórkiem łonowym. Wewnątrz brzucha. To uczucie pojawia się po kilkadziesiąt razy dziennie, trwa zaledwie 2-3 sekundy i mija. Początkowo myślałam, że to dziecko się trzęsie, gdyż już wcześniej bywały takie trzęsące się ruchy, jednak to nie to. Te mrowienia chyba nie są związane z aktywnością dziecka, gdyż zdarzają się także gdy córka spi. Zastanawiam się czy to normalne? Jaki może być tego powód? Może to coś z dzieckiem i rzeczywiście mała trzęsie tak główką? Może to coś z szyjką albo zmienia się ukrwienie? Mialyscie cos podobnego? Proszę o poradę.

Gość niuu
tel. do lekarza. Zrób też ktg żeby sprawdzić czy z dzieckiem ok/

Gość Beskidziuk
Wczoraj bylam u lekarza, nic niepokojacego nie stwierdzil, sluchal tetna detektorem. Jutro o 18 mam usg i nie wiem czy czekac. Dziwne jest to mrowienie... Nigdy wczesniej tak nie mialam.

Gość Beskidziuk
podnosze,,,

Gość Niko12345
boze joanno to znowu ty, codziennie inny "kłopot"

Gość Beskidziuk
Moje klopoty moja rzecz, zajmuj sie soba.

Gość Beskidziuk
up

Gość junnn
Na jaką odpowiedź czekasz??

Gość Beskidziuk
To nie ja akurat podbijam. Ktos pod moim nickiem. dziwne.

Gość Beskidziuk
może ktoś jednak jeszcze się wypowie?