gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Witam,szukam osób,które chcą stracić kilka kg ,ale aby nie było to puszczanie słów na wiatr. Zakładam nowy topik,ponieważ na tych których byłam nikt nie pisze, a wszystkie deklarują swoją chęć schudnięcia w gronie innych osób bo tak raźniej. Czekam na jakiekolwiek kompanki chcące się w 100% wziąć w garść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cellka111 Napisano Sierpień 22, 2012 co zamierasz jesc w tym limicie kalorii a czego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 jem normalnie słodycze w bardzo małej ilości i to rzadko w ramach kalorii nie używam cukru,ograniczyłam też już dawno sól.no i staram się dużo pić wody i herbaty.Nie palę i nie piję-jak jest okazja to wolę wypić drinka z napojem light albo lampkę wina nie piję na co dzień wcale napojów -czyli gazowanego i słodzonego w sumie te nawyki dawno w życie wprowadziłam, aby utrzymać efekt poprzedniego odchudzania, a teraz liczę kcal aby jeszcze trochę zgubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 czesc gosik czemu nie odpisalas na tamtym topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 zmieniłam stopke bo tamta nieaktualna powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziaaaa1 Napisano Sierpień 22, 2012 Hej Jestem na "tysiączne" już 3 dzień. Na razie jest dobrze :)) Startuje z wagi 68 kg przy wzroście 170 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azi123 Napisano Sierpień 22, 2012 hej ja sie przylącze;p jutro rano sie zwaze i podam wage;p chcialabym wazyc 55kg to jest moj pierwszy cel;p a pozniej zobaczymy jak bd sie czuc;) gruba nie jestem bo mam ok 173 wzrostu ale kiedys wazylam 53- w tamtym roku i dobrze sie z taka waga czulam, teraz moj cel to 55 a pozniej kto wie;) ale malymi kroczkami sukces murowany. dzis zjadlam bulke razowa z serkiem wiejskim lekkim ok 8, ok 12 serek morelowy 0% ok 88 kcal i bardzo malutkie jabuszko;) takze nie jest zle, nie wiem ile taka bulka moze miec kcal? serek wiejski ok 100kcal bulka no nie wiem ok 150kcal? jablko 50kcal? jogurt 88kcal? czyli 100+150+90+50=390kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 beaciaaa hej ale chyba się nie znamy:)byłaś na 1000? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 no i witam dziewczyny:)mam nadzieję,że żadna nie wymięknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 okey, nie znamy sie z 1000 tylko z wysokobiałkowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azi123 Napisano Sierpień 22, 2012 mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac i trzymac razem!:) az do osiagniecia celu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 zmienilas nik ale mnie juz tu nie ma trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 azi cały serek wiejski 200g to ok 200kcal ja czytam zawsze na opakowaniach,a jak nie wiem czegoś to na tą stronę wchodzę ilewazy.pl no i na tych 1000 to powinno byc tak 200kcal-śniadanie 100kcal-2 śniadanie 350kcal-obiad 100kcal-podwieczorek 250kcal-kolacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziaaaa1 Napisano Sierpień 22, 2012 Też mam taką nadzieję W grupie siła :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziaaaa1 Napisano Sierpień 22, 2012 Niestety u mnie troszkę kiepsko z 5 posiłkami Wyrabiam tylko do 4 z powodu braku czasu. Tak to jest jak się lubi pospać Dziś Śniadanie I- serek wiejski i kromka ciemnego chleba Śniadanie II- kromka chleba vasa i jedna kromka ryżowego pieczywa Obiad i kolacjo-podwieczorek jeszcze przede mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 no a ja po serku wiejskim,kawie,talerzu zupy warzywnej-bardziej kartoflanka i gruszce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Hej, też pisze na topiku ktory powoli upada.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 to zapraszam tutaj. a ja dzis przegięłam chyba bo zjadłam dwie kanapki posmarowane prawdziwym masłem u mamy i tak na oko:/i trochę lecza bo jakbym nie zjadła to chyba by się troszkę obraziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Gosh ile mierzysz? :). I jaki jest twój cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cellka111 Napisano Sierpień 22, 2012 jak godzicie prace ( jesli pracujecie) z dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 163cm a ja pracuję w domu tzn mam działalność gospodarczą od niedawna i zajmuję się córką,domem,mężem itp itd:) a godzę bardzo łatwo-tak po prostu bo co w tej diecie jest wielkiego:) no a czas mam na pisanie bo laptop ciągle włączony i mi pipka jak ktoś coś napisze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziaaaa1 Napisano Sierpień 22, 2012 Już dzień zakończony ... Obiad 100g czerwonej fasoli z puszki, pomidor, 3 plastry papryki, pół puszki tuńczyka w sosie własnym i łyżka ryżu brązowego Kolacja 2 średnie marchewki i jabłko :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziaaaa1 Napisano Sierpień 22, 2012 Dziewczyny, a jak długo planujecie być na diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 22, 2012 jA do momentu aż mi się spodoba mój wygląd tyłka w spodniach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franiekaa Napisano Sierpień 23, 2012 witam sie widze z eautorka topiku zmieniła nik i diete a chcialam sie przylaczyc do tamtego wysokobialkowego ale tam jest pusto, ale fajna dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Jezu ja myślałam,że o Dukana chodzi bo tak też kiedyś byłam,ale bardzo dawno,a tu chodzi o Clarka. Tamta dieta trochę dla mnie uciążliwa,bo nie mam czasu kombinować z układaniem dań,poza tym to kurczę droga dieta jest-zaczęło to kolidować z posiłkami innych domowników a na 1000 wszyscy jedzą ten sam obiad.tym bardziej,że dojadam po dziecku-nie lubię wyrzucać jedzenia więc jednak wróciłam do tej diety,a książkę przeczytałam i dobrze do tej diety trzeba się przygotować. a ja standard kawa i serek.więc 250kcal wczorajszy dzień uważam za nieudany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franiekaa Napisano Sierpień 23, 2012 jakie dawno , miesiac temu chyba nawet beaciia tu pisala a udawals ze jej nie znasz , dziwna jestes zakladasz topik, znikasz bez slowa a potem nie znasz ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to jak... Napisano Sierpień 23, 2012 stad znikniesz to daj znac chociaz :):P):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Sierpień 23, 2012 chyba nie muszę się tłumaczyć dlaczego znikam?? i pisałam o Dukanie,że byłam na nim dawno,a nie na Clarku??? poza tym tam były tylko 2 osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 23, 2012 a tu jest 100? haah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach