Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierniczonypolsat

POLSAT CYFROWY- macie to dziadostwo? Jesteście zadowoleni?

Polecane posty

Gość pierniczonypolsat

Mnie kurwica bierze.... żałuję ,że rok temu jak podpisywałam umowę na cholerne 36! miesięcy nie poszukałam najpierw opinii na temat tej niezwykle przyjaznej klientom firmy. Macie jakieś opinie? Napiszcie, może jednka znajdzie się ktoś kto jest z ich usług zadowolony? To niech napisze jak tego dokonał:) a jak ktoś chce tu upuscic trochę żółci z ich powodu to ja chętnie sie dołaczę

Gość pierniczonypolsat
nikt? nic?

Gość Jajco smażone
Ja nie mam polsatu, lecz mam opinie. Oszukiwanie, podawanie najmniej korzystnych ofert dla klientów, tak zarabiają ci którzy przedstawiają te oferty. Po prostu zerowanie na naiwnych i manipulowanie. Pracownicy są specjalnie szkoleni, żeby wiedzieć jak naciągnąć ludzi. Wiem to, znajoma pracuje na cyfrowym polsacie, tam wytrzymują tylko najgorsze hieny cmentarne.

Gość gffgfggdgddfd
mam w domu kupa kanałów i nic ciekawego wiecznie powtórki, ale to chyba wszędzie moja mama płaci jakies 50 zł abonament a potem chce zmienic na mniejszy bo i tak nic ciekawego najlepiej dać 10zł a jak nie płacisz to ci dają pomarańczowe coś na prawie cały ekran i musisz co jakis czas to wyłańczac

Gość pierniczonypolsat
No właśnie ! Okazało sie oni oszukać potrafią już w pierwszej chwili, jak przedstawiają ofertę! Pani w punkcie obsługi powiedziała mi, że do mojego pakietu sa dwa pakiety dodatkowe i ,że nie płace za nie. Dziwiło mnie to więc sie upewniałam do bólu, mówiłam ,że ja ich nie chcę ali pani się zapierała ,że one sa obowiązkowe, bo taka mają ofertę do tego pakietu i mi to wcisnęła. A potem sie okazało ,że te dwa pakiety kosztowały mnie 40 zł miesięcznie(razy dwa bo dwa dekodery) kurwa co za dziadostwo. Potem 3 ! miesiące łaziłam i wydzwaniałam ,żeby mi to dziadostwo wyłaczyli. Twierdzili, że się nie da. Po trzech miesiącach, jakaś chyba nowa i nie ustawiona jeszcze konsultantka jednak mi je wyłaczyła, bo wesdług niej się dało! To potem przez tydzień wyłaczali mi sygnał na obydwóch dekoderach. Codzień! O tej samej porze

Gość pierniczonypolsat
oni to dają bez względu na to czy zapłacisz dwa tygodnie przed terminem czy tego dnia kiedy termin upływa! ja właśnie z nimi walczę ,żeby mi te dziadowskie powiadomnienia wyłaczyli. Bo zapłaciłam w dniu kiedy się kończy okres rozliczeniowy. Czyli jednak w terminie! Ale oni tego dnia już straszą windykacją i pojawiają się przez cały bity dzień informacje na cały ekran

Gość pierniczonypolsat
Mało tego- zawsze 10 dni przed terminem zapłaty wkurwiają mnie jak mi wysyłają dzień w dzień smsy ,że mi przypominają o terminie, wyświetlaja mi przez 10 dni na telewizorze te posrane przypomnienia, zawalają mi pocztę przypomnieniami! Przeciez to już podpada pod prześladowanie! Nie mówiąc już o tym ile razy musiałam świecić oczami przed znajomymi czy tam obcymi jak mi się wyświetliło info kurwa na pół pokoju że oni przypominają o terminie zapłaty! i co ? I ja mam kazdemu tłumaczyć ,że ja wcale nie mam problemów finansowych? I jak tu się pozbyć tego dziadowskiego polsatu??? no kurwa jak? Nie mówię tu o wyrzucaniu dekodera przez okno, chociaz mam często ochotę to zrobić...

Gość Jajco smażone
Nie wyrzucaj!!! Zabulisz ze dwa tysiaki...

Gość pierniczonypolsat
kurwa leczenie będzie mnie drozej kosztowało jak tak dalej będzie! Może pójdę do rzecznika praw konsumenta czy coś w ten deseń

Gość pierniczonypolsat
A może komuś się udało tego pozbyć przed końcem umowy? Poradźcie coś, błagam

Nie miałam nigdy cyfrowego polsatu, mimo że szukając telewizji cyfrowej kilka razy byłam w Cyfrowym polsacie, jednak zawsze te 3 lata mnie odrzucały. Pierwsza moja umowa była z Cyfrą+, było świetnie, miałam świetne warunki i nigdy żadnych problemów, później N przez dwa lata, sprzęd był dużo lepszy nić w C+ wszystko było szybkie i nowoczesne i to właśnie wyróżniało N przed C+, teraz jestem znowu w C+, mieli fajną promocje, i zawsze zastrzegam że chcę tylko 12 miesięcy i się zgadzają :) Tak też jest i teraz, mimo że troche wolne dekodery, to jednak świetna oferta 20 zł i Canal+ :)

Gość pierniczonypolsat
A jak tak prześladują? A nie można tych informacji co wyświetlają na ekranie podciągnać pod jakieś bezprawne udostepnianie danych osobowych? Bo w sumie oni w ten sposób sugerują mozliwym postronnym osobom że mam problemy finansowe, a nie mają prawa przecież

Gość pierniczonypolsat
właśnie w tym problem ,że mnie to skusiło ,bo ja jestemz tych co nie lubią zbyt często załatwiać jakichś takich spraw- sterty papierków do podpisania itp. Mam nauczkę do końca zycia

Gość milvaser
ja mam od chyba 3 lat i płace 38,90 a mam wszystko co potrzebuje jestem zadowolona

Gość pierniczonypolsat
TO MIŁE:)

No musiala byś sprawe skierować do sadu a to sporo zachodu, możesz próbować, napisz pismo do głownego działu Cyfrowego Polsatu, zobaczymy co odpiszą :D

Gość pierniczonypolsat
Juz pisałam , dzwoniłam, chodziłam. Oni są jak taka pijawa- jak się uda im przyssać do kogos to już się nie odczepia. Tego sądu wlaśnie bym chciała uniknąć. z tego co wiem jest masa ludzi , która by od nich z przyjemnością zwiała ale właśnie w tym problem,że nie ma jak. Myślałam,ze może jednak są ludzie, którym udało sie uwolnić od nich wcześniej

Gość lady mary
Solorz jak każdy Zyd ,jak już złapie głupiego Polaczka w swoje pazury,to nie wypuści aż nie wyssie. A czego się spodziewałaś po pejsatych. Nie masz szans. Jak już wyssą Cię jak pająk muchę,to może wypuszczą ze swoich szponów.

Gość nie jestem zadowolona
mam cyfrowy polsat od kilku lat. Najpierw był cyrk, bo mieszkaliśmy za miastem w domu i nie mogliśmy wogóle złapać sygnału, ale wkońcu się udało i okazało się, że każda burza, wiatr, wszystko powoduje zakłócenia i słaby sygnał... kiedy chcieliśmy zrezygnować mieli dla nas bardzo korzystne oferty - zostaliśmy. Później przenieśliśmy się w inne miejsce zamieszkania, niby z sygnałem lepiej, ale właśnie zapłaciłam im 25, bo tak płacę inne rachunki, więc przy okazji i ten... no i zaczęło się... jakieś komunikaty o postępowaniu windykacyjnym, itp. Ja milczeć w takich kwestiach nie umiem, natychmiast zadzwoniłam do nich, udało mi się rozmawiać z jakimś prezesem... przeprosił za "niedogodność", ale "takie mają procedury"... wtedy już postanowiłam z nimi skończyć. No i zgodnie z tym, co postanowiłam wypowiedziałam umowę, która i tak kończy mi się z końcem sierpnia... miałam już kilka telefonów, ostatni bardzo nieprzyjemny, gość praktycznie na mnie krzyczał ;-) ludzie, ja jestem w poważnym wieku, na poważnym stanowisku, a ten gówniarz na mnie krzyczał przez telefon !!! zakończyłam rozmowę, ale nosi mnie żeby coś z tym zrobić... W każdym razie do polsatu nie wrócę, chociaż mój mąż twierdzi, że mają dobre oferty... ale jakie? u nas w domu praktycznie telewizji nie oglądamy, czasami TVP2, TVN, dzieci kanały disney, a tam ciągle to samo ;-( już nie wiem ile razy widziałam te same odcinki Myszki Mickey czy misia Moukie ;-( totalna porażka ;-( Może Wy mi podpowiedzcie jaką warto telewizję założyć - mały abonament i kilka normalnych programów ?

Gość pierniczonypolsat
A jak rozwiązałaś tą umowę? Z ich winy? Składałaś jakieś reklamacje? Czy tak po prostu? Nie straszyli Cię karą? A Burza to kuźwa może być 100 km dalej a i tak sygnału nie ma. jak wiatr wieje silniejszy- sygnału nie ma. Paranoja jakaś. Ja najchętniej wróciłabym do Vectry. Żałuję ,że zrezygnowałam i musze się z tymi dziadami użerać

Gość pierniczonypolsat
a te powtórki to już mnie do pasji doprowadzają, ten mouki czy myszka miki i tak w kółko do wyżygania

do mnie to dzwonią telefonicznie i przypominają o niezapłaceniu 14 zł 12groszy

Ja mam N. Jak zapomnę zapłacić to raz na trzy dni gdzieś pojawi się komunikat. Nie raz zapomniałem zapłacić i płaciłem dwa abonamenty jednocześnie. Nigdy nie straszyli mnie windykacja.

Gość szycha
dobrze, ze trafilam na ten temat, bo wlasnie sie zastanawialam cp czy n. po tych postach postanowilam ze wejde na strone enki, a tam pisza ze jest opcja dla niezdecydowanych ze mozna na m-c wziac bez podpisywania umowy a potem dopiero podpisac lub oddac. ale watpie ze oddam po tym co tu przeczytalam o cp ;p a pozniej chyba wezme abo na 59 zl bo 6 mcy npremium w prezencie wiec sie oplaca, osttro sie wzieli do walki z cp i dobrze

Gość pawie_oczko
o matko, też miałam cp :/ na początku tego roku od nich nawiałam, bo okazało się, że cos w regulaminie pozmieniali, oczywistka, że na niekorzyść :( wybrałam n-kę, bo akurat mieli pakiet dla mnie przystępny cenowo i kanałowo. mija kolejny miesiąc i nie narzekam :) poklikaj na ich stronce na fb, eny time, tam często pojawiają się świezzynki, jeśli chodzi o promki, pakiety, konkursy :)

Też mam N i jestem zadowolony. Czasami zapominam zapłacić i też raz na ruski rok jakiś monit na ekranie wyskoczy. Nie raz płaciłem dwa rachunki jednocześnie i nie było żadnych problemów. Nigdy mnie niczym nie straszono :).

Gość co z tym kotem
cyfrowy polsat dla ludzi mieszkajacych za granica i poza miastem jest dobry tylko w sloneczne bezwietrzne dni:) i wiecznie problem z tym ze na dole sa opisy co leci a za chwile brak informacji i tak w kratke

Gość Cyfrowy Polsat.......
Mam CP już prawie dwa lata i teram pakiet Premium czyli płacę 100 zł ale mam wszystkie kanały , łącznie z VOD od kanału 59 do 65 i cóż zdarzyło się , że kilka razy wyłączali mi bez powodu kanały ale wtedy dzwoniłem na 801080808 i wszystko było ok. - Na chwilę obecną jestem zadowolony z CP

Gość Cyfrowy polsat to ściema
dla wieśniaków i buraków, których jedynym hobby jest przełączanie kanałów pilotem :) czują się wtedy władcami świata :)