Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierniczonypolsat

POLSAT CYFROWY- macie to dziadostwo? Jesteście zadowoleni?

Polecane posty

Gość co z tym kotem
a te komunikaty sa naprawde ityrtujace, w przyszlosci na pewno nie zgodze sie na polsat

macie rację niestety. znałam kolesia, który jest stoi trochę wyżej w tej firmie i muszę przyznać ze niezły cwaniak z niego :D

Gość mulerusz
Też mam polsat :( Ostatnio w ogóle nie włączam, bo nie mam już nerwów. Nie mam komunikatów o windykacji (miałam gdy byłam winna 2 złote - zrobili z tego dramat!!), za to "#$S&*^^>" albo "reg-coś tam- indeks". I wywala się to moim własnym tv, na 3/4 ekranu. No NIC nie widać. Tylko to głupkowate polecenie: potwierdź komunikat OK. No szlag jasny! Pytam CO mam potwierdzić! Pytam DLACZEGO! To mój czas wolny i odpoczynek. No i musiałam wstawać i szukać pilota. Wówczas myślałam o ludziach, którzy przykuci do łóżek i nie mogą zerwać się na ich życzenie. Ostatnio, w ciągu 3 godzin oglądania naliczyłam 20. Nie da się tego wyłączyć biegusiem, Wisi i wisi. I zasłania :((( Rzygać się chce. Jeden dekoder już wypowiedziałam, drugi w styczniu i żegnam. Nie chce mieć z nimi nic wspólnego. NIGDY W ŻYCIU. To jest coś niesamowitego! bezczelne i chamskie. Kolejna wielka, bezduszna korporacja, która nie słucha co mówi jej jeden malutki klient.

Gość króóóóólowa nooocyyyy
ja mam polsat, pakiet familijny umowa na dwa lata, przez pół roku chyba nic nie płaciłam, a może przez 3 miesiące? nie pamiętam, płaciłam 37,90 \po dwóch latach- żadnych zmian, umowa bezterminowa i za to samo płacę 39,90 po dwóch latach dzwonił i mnie namawiał na cuda na kiju, ale zostałam przy tym co miałam-nie spędzam dużo czasu przez tv i nie jest dla mnie podnietą mieć tysiąc kanałów w HD :-) i chyba bym umarła z żalu, gdybym płaciła 100 zł miesięcznie za coś, co nawet przy mnóstwie czasu nie zdołałabym obejrzeć :-) faktycznie w czasie burzy sygnał znika (ale nie na długo, nie pamiętam uciążliwości z tego powodu), komunikat mi się nie wyświetla o płaceniu, bo też płacę w ostatniej chwili- ale za prąd, który muszę opłacić do 5-go to przy okazji wszystko płacę (a polsat muszę zapłacić do 21-go nawet nie wiedziałam że są jakieś komunikaty i tak sobie myślę, że z z tv jest tak samo jak z operatorami komórek- jest dobrze do czasu, jak coś się stanie (np. brak zapłaty, pomyłka w rachunku itp. obojętnie z czyjej winy) to zaczyna się jazda i na razie nic się nie dzieje i nie będę nic zmieniać (a dekoder kupiłam jest moją własnością, a nie polsatu, a antena to nie pamiętam, chyb też moja )

Gość Polak1
Cyfrowy Polsat-uwaga oszukują ludzi!!!! Skorzystałem z ich oferty modem LTE na 7 dni próby bez żadnych kosztów. Udałem się do salonu i podpisałem umowę. Wziąłem modem i sprawdziłem czy jest zasięg Cyfrowego Polsatu u mnie w okolicy. Okazało się, że nie ma i modem nawet się nie połączył, także nie ściągnąłem nawet 1 bajta danych. Po jednym dniu udałem się do salonu, aby zwrócić modem. Modem został zwrócony, rozwiązanie umowy podpisane przez przedstawiciela i przeze mnie. Wydawało mi się, że sprawa zamknięta. Jakie było moje zdziwienie jak dostałem smsa po miesiącu od Cyfrowego Polsatu ze wzywają mnie do zapłaty zadłużenia po rozwiązaniu umowy!!!!! Zadzwoniłem na infolinie (notabene trzeba za to zapłacić-skandal!!!) Trwało to z 5 minut zanim mogłem się połączyć z konsultantem-w międzyczasie reklamy Polsatu i bzdurne całkowicie niepotrzebna informacje!!!! Miły Pan na infolinii poinformował mnie ze to nie pomyłka i musze zapłacić za świadczoną usługę!!! Jak się zapytałem, za jaką usługę? ,bo przecież nie było zasięgu i nawet się nie połączyłem z internetem, to Pan z infolinii zaczął się jąkać i coś tam dukać. Poinformowałem go, że nie zapłacę, bo nie skorzystałem z ich usługi, bo nie połączyłem się z internetem!!! Dodam na końcu, że oczywiście pytałem się z salonie o jakiekolwiek koszty związane z 7 dniami próby i zostałem poinformowany, że jeżeli rozwiąże umowę w ciągu 7 dni, to nie będę ponosił absolutnie żadnych kosztów!!!! Witać jak Polsat zarabia na niczego nieświadomych klientach i jak ich oszukuje!!! Przestrzegam wszystkich przed Cyfrowym Polsatem!!! Nigdy nic wspólnego nie będę miał z nimi i odradzam wszystkich z całego serca!!!

Gość gość
Najlepiej zamówic cyfrowy polsat przez internet z tej strony -->>>http://allsh.net/Lh08X Jest teraz dobra oferta do 6 miesięcy za 0zł , omijajcie punkty sprzedazowe bo pobierają prowizje najlepiej zamówić przez neta macie wówczas najlepszą ofertę programów i ceny -->>> Ja tam wole NC+ masz super kanały filmo takie jak canal+ najnowsze filmy bez chodzenia do kina mozecie zamówić tu -->>>http://allsh.net/W3ngb tez polecam omijac punkty tylko zamawiac przez internet