Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiot czy nie idiot

Jestem kurduplem i noszę wkładki podwyzszające. Co o mnie myślicie ?

Polecane posty

0_o 2525 - Tak pamiętam Cię. Nie pamiętam co wtedy nawypisywałem, ale pewnie coś niefajnego o Tobie i Twoim he-manie, także jeśli tak faktycznie było to przepraszam.

Gość 0_o 2525
Kurdu_bydzia-mój facet (169 cm) idzie teraz do szkoły oficerskiej w Grudziądzu i jakoś wzrost mu w tym nie przeszkadza.

Gość 0_o 2525
Frodo-no miło nie było, ale wiedziałam, że musisz trochę zmienić podejście i będzie dużo lepiej :)

Gość Antybaby Ala
Zwłaszcza, że wyciągnałeś dane z 2005, a ja z 2008:D Idź Ty chłopie, bo masz paranoję:D

Tusk to zobaczy, to od razu zmieni i facet będzie musiał mieć 170 cm wzrostu aby być policjantem!! A swoją drogą konus 165 cm to co to kurwa za policjant?? Gówno nie policjant!!! Akurat w tej kwestii Tusk ma rację !!

Gość Antybaby Ala
Sam ma mało wzrostu, a innych wyzywa od gówna. Jeszcze zwolennik Pis-u. Dla mnie PIS, PO, SLD, KORWIN ITP. TO WSZYSTKO JEDNO BAGNO. Każdy jak dojdzie do koryta to chcę się nachapać, a wy wierzycie w CUDA i KACZKI:D FRODO ZWRACAM HONOR - MIAŁEŚ RACJĘ - NIEREFORMOWALNY.

170 to sredni wzrost, ale 165 to niski. Ale nawet jak ma 3 metry to nie ma to nic wspolnego z atrakcyjnoscia. Liczy się twarz i budowa ciala. Wole 170 cm faceta z mocna budowa niż rachityka 185

Gość Antybaby Ala
177,5-178,5 to wzrost średni dla meżczyzny, ale ogólnie masz rację:) On tylko patrzy na jeden czynnik i zwala wszystkie niepowodzenia na to.

Gość Antybaby Ala
Wiele już ta średnia nie pójdzie w górę, bo powyżej 215 zaczynają się niezłe hece z kręgosłupem, stawami. Przyklad Gigantów. Po za tym, gdyby ludzie byli zbyt wysoscy to nie byliby tacy ekonomiczni, bo więcej potrzeba jedzenia, materiałów na ubrania itd. Tendencja ulega wyhamowaniu. Średnia nawet w Holandii się normuję do 186 cm, a to jest najwyższy naród. Chyba to też idealny wzrost 185.

170 cm to wzrost akceptowalny u faceta, ale poniżej to już dno! Jakbym miał 170 cm to mógłbym mieć nawet i równą kobietę! Niestety, mam 169 cm i muszę mieć dużo niższą !!!

Gość 0_o 2525
O 1 cm robisz taki lament? :D daj spokój. Mój facet ma 169 ja 167 i jest doskonale. Nie chciałabym mieć wyższego faceta, bo i po co skoro ten jest taki jakiego zawsze chciałam mieć? Co by mi przyszło z faceta 190 jeżeli byśmy się nie dogadywali?

Niestety, ja znam inne opinie nt mojego wzrostu i to nie z jakiegoś forum bez pokrycia, a po prostu z życia!! 169 cm to bardzo zły, niski i niewyjściowy dla faceta wzrost! Tylko kobieta poniżej 160 cm jest dostępna dla takiego faceta, tylko i wyłącznie !!!

Gość 0_o 2525
taaa. nie idzie Cię przegadać. Szkoda mi Cię (to nie jest złośliwość) bo naprawdę robisz sobie sam pod górkę takim podejściem. Ja znam wielu niskich facetów,w tym też bracia mojego i mają dziewczyny, bardzo ładne. Wśród znajomych też jest paru niskich, już po ślubach i dzieciatych. Jakoś nigdy nie mieli problemu z akceptacja wzrostu i podejściem do życia. Chyba się nawet nad tym nie zastanawiali i to było dla nich na plus, bo żyją teraz normalnie a nie żyją jakimiś zupełnie niepotrzebnymi kompleksami.

0_o 2525 - Niepotrzebnie piszesz o tych niskich znajomych. Jak ktoś ma tak jak tutejsze niziołki(kłaniam się), to nie jest w stanie uwierzyć, że to prawda i myśli się, że to tylko głupie bajanie.

Gość 0_o 2525
Właśnie wiem, ale zawsze mam nadzieję, że pomimo swoich obiekcji zaczną myśleć inaczej. Po prostu przykro mi, że niski wzrost może być dla kogoś aż taką udręka skoro wiem z własnego doświadczenia, że nie przekreśla nikogo jako człowieka.

Gość 0_o 2525
No ok ja już się nie będę wypowiadać. Swoje 3 grosze dorzuciłam i zdania nie zmienię. pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Gość aga123456789
moj facet to kurd*pel ma 174 a ja 178 i co i nic...ja mam male cycki i duzy tylek..i co i nic. Z ludzmi sie jest za to jacy sa jakie maja wartosci a nie za to ile maja wzostu i w biuscie. pewnie ze drazni mnie czasem ze nie jest wyzszy no ale za skarby swiata nie zrezygnuje ze wspanialego faceta co mnie mega kocha i jest mega przystojny bo nie ma 10cm wiecej, albo ja mniej...musialabym byc idiotka. Dlatego panowie szukajcie dziewczyn madrych :) a operacje wydluzania nog..to niestety nie jest zbyt madre.. i jeszcze jedno..GENY jesli juz jestescie niscy to nie biezcie sobie kobiet jeszcze nizszych bo potem narodza sie synowie z 160cm i bedziecie patrzec jak cierpia

Gość adam243
Słuchaj, jest wielu mężczyzn, którzy chcieli by być bardziej obdarzeni wzrostem. To nie jest powód do wstydu, jeśli się źle z tym czujesz można to jakoś tuszować. Ja np mam 168 wzrostu, jest to bardzo mało! Ale na moje szczęście ostatnio znajomy mi polecił buty z Conhpolu, które podwyższają o 7cm:) Powiem szczerze, że poprostu rewelka!!! Teraz nawet moja dziewczyna gdy gdzieś wychodzimy swobodnie może założyć szpileczki:) Podaje link do sklepu on-line, zawsze można do nich zadzwonić i odpowiedzą chętnie na wszystkie pytania :) http://conhpol.pl/sklep/kategoria/meskie/conhpol/podwyzszajace Pozdrawiam

Gość AgreSor
je**ć takie gadanie pustych tepych dziewczyn , tylko jedno im w głowie , bardzo dużo jest takich które wolą większych bo taki męski jest wtedy facet , g***o prawda , niższy ma większy poziom inteligencji , udowodnione . Wolą takich a wiekszość takich dziewczyn to same idiotki które dały by d**y za przeproszeniem pierwszemu lepszemu ''mężczyźnie'' . po za tym wysoki facet bardzo często to pokraka , ja mam 170 cm czy mi to przeszkadza , NIE , sport uprawiam i jestem o wiele sprawniejszy od facetów wyższych ode mnie , wręcz czasami ich ośmieszam , oprócz tego mam fantastyczną dziewczynę która jest praktycznie mojego wzrostu :D olewać przeróżnego rodzaju komentarze , mieć dystans do tego ;D a i jeszcze jedno słowo do kobiet HIPOKRYTEK , zdejmijcie makijaże i pokażcie swoje mordki paskudne ;)

Gość Ja nie lubię wysokich
Też zauważyłam, że ci z niższym wzrostem są inteligentniejsi, zabawniejsi i mają lepszą koordynację ruchów :) serio tak zauważyłam. Dlatego zostawiłam takiego 188 cm i teraz mam takiego troszkę ponad 170 cm :D bo jest o wiele ciekawszym człowiekiem, z energią do działania i życia, z temperamentem. v Ci wysocy nie wiem czemu, ale wydają mi się dość nudni z charakteru i jakby mało energiczni, mało temperamentni. Ciekawe dlaczego? Może to długie ciało więcej energii ich kosztuje i trudniej nim "zarządzać"? Nie twierdzę, że wszyscy wysocy tacy są, ale z moich obserwowanych taka jest większość.

Gość gość
popieram zdanie powyżej

Gość 170
Mam 170 cm wzrostu a moja kobieta 180 - Sczesilwie zakochani od ponad roku. Nie interesuje mnie zdanie oponi publicznej, ani kazdego komu to wadzi... Mamy zamiar finalizować nasz związek - zaręczynami, a później mieć 2 pięknych dzieci. mamy po 25 Lat - Jeśli kogoś się szczerze kocha ... wzrost to najmniejszy problem .. a inni ludzie gdy dziwnie się spojżą, no to już ich problem. Gdy ktoś juz zwróci uwagę i się odezwie ...a zdarzało się ^^, mówię że jest modelką, ja jestem niski ale napewno nie mały.. więc pasuje w sam raz haha :D Pozdrawiam i szczęścia w swoich cm życzę.

Gość gość
170 to dobry wzrost dla pacjentki.