Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka0022

Czemu niektórzy faceci tak mają?

Polecane posty

Gość modliszka0022
o tego słowa też mi brakowało 'nauczyciel' czasami tak można to odebrać

Z mojego doświadczenia wiele razy spotykałam sie z takim traktowaniem. Jestem filigranowa w dodatku blondynka i poprostu chyba robie wrazenie neizbyt rozgarnietej. Kiedyś spotkałam sie z facetem który wyraznie chciał dominowac. Z poczatku traktowalam to jako żart ale z czasem to zaczeło mi przeszkadzac. Zaczęłam wobec tego faceta podchodzić bardziej poważniej i fakt odkrywałam to ze jego wypowiedzi niekoniecznie zgadzały sie z prawda był poprostu facetem ktory ku moim złudzeniom nie był dojrzały.

Gość modliszka0022
akurat kolor włosów jest u mnie inny, to być może obrał sobie jakiś inny punkt , że być może też właśnie tak mnie odebrał. Chociaż akurat naprawdę jeszcze u żadnego faceta nie sprawiłam wrażenia nierozgarniętej... raczej wręcz przeciwnie, bo zawsze wszystko dokładnie analizuję, jestem ostrożna i łatwo to wyczuć. Mam nadzieję, że wyłącznie go to kręci i nic złego w tą stronę się nie rozwinie, bo jeśli będzie powtarzalo się to notorycznie jak u Ciebie , to już widzę , że brnąć nie będę. Na dodatek nie cierpię jak ktoś mnie poucza, poczułam się wtedy dosłownie jak jakiś dzieciak, który mało wie... ale no , że to początek znajomości to oczywiście obróciłam to w żart

Widocznie rzeczywiście to taki jego żartobliwy ton wobec Ciebie:) Mysle ze jesli bedziesz to obracała w zart jak on to napewno nie zawazy to na waszych powaznych relacjach:) Powodzenia!:)