Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaxxx1990

Hej.Czy są tutaj dziewczyny,które chciałyby być niższe?

Polecane posty

Gość ja tez bym chciala byc nizsza
wiem ze sa operacje skracania nog jednak zastanawiam sie co musialoby sie stac zeby mnie do niej zakwalifikowano

Gość Weronikaxxx1990
Jeżeli masz kasę to możesz ją zrobić na własne życzenie :).Ja myślę o takiej operacji aby skrócić nogi-mam bardzo długie-4 cm udo i 4 cm łydkę-wtedy miałabym 1.66 :)

Gość mysli-nieoswojone.blogspot.com
Żyrafa? Skrócić nogi? O matko, dziewczyny! Ja mam 180 cm i kiedyś był to dla mnie koszmar, zawsze wyższa od każdego, jak umawiałam się z facetem to obowiązkowo w balerinach. Teraz mam faceta, który jest nieznacznie wyższy ode mnie, ale wychodząc z nim noszę płaskie buty lub takie obcasy, że jestem od niego tylko troszkę wyższa, co nie jest przeszkadzające. Lubię szpilki i je noszę, choć pewnie według niektórych z Was jestem "zyrafą". No trudno, ja się żyrafą nie czuję, za to czuję się mega seksowna. Mam dłuuugie nogi i niejeden facet się zagapił na mnie gdy szłam, a wóz policyjny wjechał raz w hydrant ;) Mam figurę, długie nogi i nie wstydzę się tego. Dziewczyny, trzeba siebie zaakceptować. Wydaje się Wam, że jesteście wielkie i nieatrakcyjne, ale spójrzcie na to innymi oczami. Z facetami może być ciężko, ale pierwszy look (takie nogi w szpilach) przyciągają uwagę, na spotkania noście płaskie buty (jest tyle świetnych płaskich butów) a jak się zakocha to nic już mu nie będzie przeszkadzać, może się tylko cieszyć, że ma taką modelkę za dziewczynę :) Każdy jest na swój sposób atrakcyjny tylko należy uwierzyć w siebie, a wiadomo, że nie każdemu człowiekowi przypadniemy do gustu i będzie nas wielbił. Kiedyś chciałam być niska, czasem mi szkoda, że nie jestem bo wiadomo, że nie ubiorę wysokich litów czy innych świetnych butów z platformami, ale inne szpilki? Mogę, owszem. Teraz czuję się dobrze i naprawdę polubcie siebie :)

Gość Ewekeke
Ja mam 175 i zawsze na imprezy noszę 15 cm szpilki....jestem zazwyczaj w klubie najwyzsża i czuje sie z tym swietnie!!!!

Gość Pani Hania
Ja mam 170 cm i jest akurat, ale do obcasów mogłabym być z 5 cm niższa.

Gość Wzrost ok. 175cm jest
najlepszy ;) Ja taki mam i moze tylko dwie pary plaskich butow, chodze tylko w szpilkach. Skad wy jestescie? Z jakiejs wsi w Polsce? Ze wszyscy wygladaja tak samo?

Gość facet12343442
Dziewczyno super wzrost. Wysoka dziewczyna ma w sobie to coś. Ja mam 196 cm i jest mi z tym świetnie... oczywiście jestemn facetem :)

A ja was przebije, dzisiaj się mierzyłam i wyszło mi 180 cm! Popatrzyłam sobie na forum zagranicznym: większość pozytywnych albo nawet mocno pozytywnych komentarzy o wysokich kobietach, tylko w Polsce taka nagonka na wysokie. Chyba więcej narodu sfrustrowanego w Poslce siedzi.

Gość ollipa777
ja am 1.54 i nie jestem zadowolona z tego

A ja jestem dumną posiadaczką 158cm wzrostu i w życiu nie chciałabym być wyższa ani o centymetr ;] Niższa zresztą też nie. Wrzućcie na luz dziewczyny i zaakceptujcie siebie takie jakie jesteście ;] Zwłaszcza w sprawach, na które nie macie wpływu.