Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogurodzic

Czego oczekujecie od faceta ? ze śmiertelną powagą pytam

Polecane posty

Gość bogurodzic

jaki winien być ?

Gość bezinteresowna k
bogaty przystojny, brunet /niebieskie oczy / wysoki tzn 183 + wierny inteligentny

Już to wklejałam: *wymagania niezbędne: - wrodzona inteligencja - wykształcenie wyższe - ogłada życiowa: spryt, umiejętność podejmowania właściwych decyzji, zaradność, szybkość w działaniu - wzrost 180+ - wiek: 26+ - doświadczenie w seksie: minimum 2 partnerki w łóżku - władczość z nutą delikatności *wymagania nie niezbędne, ale wysoce pożądane: - wykształcenie techniczne - ciemne włosy - umiejętność majsterkowania - prawo jazdy - minimalna zdolność radzenia sobie w kuchni: przyrządzenie dobrej herbaty i jajecznicy Czy to tak wiele? :D :D :D

Gość załamana mężatkaaa
Żeby mnie szanował:(

Gość uuuu ups
to się nie załapię, choć lubię kraków :)

Gość bogurodzic
ok wszystko ok ale ... coś mi nie gra z wyższym wykształceniem, powaga ? dzisiaj większość panów magistrów ma problemy z wyborem "poszłem" -: poszedłem" chyba , ze mówisz o posiadaniu zaświadczeniu ukończenia studiów magisterskich, że ważny jest fakt papierka w szufladzie

Gość Truflo, Łuna ma 162
i jest łysy, wic nie napalaj się ukończył tylko podstawówke w PRL :D:D:D

Gość bogurodzic
ojej, 2 w łóżku powinny już być, a to czemu ? a dlaczego dwie a nie 23 np ? jakieś sensowne wytłumaczenie ?

Przecież na pierwszym miejscu zamieściłam wrodzoną inteligencję... To już świadczy o tym, że musi taki być a papierek o niczym nie przesądza - wiem to - dlatego wykształcenie wyższe jest na drugim miejscu...

Gość bogurodzic
🖐️ ja jestem łysy i ukończyłem podstawówkę w prl-u kilka pań uznało jednak, że jestem dla nich nie lada atrakcją chyba głupie były w g was, idiotki zdesperowane ? :)

Gość bogurodzic, hehehe
jak 162, to waga ze 40 kilo, kawał chłopa, ale chociaż mocny w ryju :D:D:D:D

Gość bogurodzic, hehehe
to pochwal się chociaż kutasem, nie wstydź się :D:D jesteśmy Ci życzliwe i wszystkie Cię to lofciamy, koguciku ❤️

Gość trufela
takich jak ty wyszczegolniłaś to jest może z 5% , a reszta cholernie przeciętna. Będziesz miała trudno trafić. A po za tym kto powiedział że taki właśnie da ci szczęście w życiu, być może da ci je ktoś zwykły, przeciętny. A tak w ogóle to wyszłaś na materialstkę.

Gość whedif
opiekuńczości, zaradności życiowej (nie musi się to koniecznie przekładać na ilość zer na koncie), żeby był dobry dla zwierzątek i był outsiderem ;) z tym że ja nikogo nie szukam, tak się tu wpisałam pozdro :)

Gość bogurodzic
ale ale dlaczego ktoś kto nie ma 185 cm , nie jest brunetem z portfelem ma być kimś "zwykłym" hehe :) będąc łysym jestem gorszym facetem ? NORMALNIE PADAM ZEMDLONY dlaczego ? geny? chodzi o geny ? dzieci będą wysokie z wypchanymi portfelami ?

Gość bogurodzic
pochwal się kutasem ? i ty pewnie tez szukasz jakiegoś super faceta,,,,, wyrazy współczucia frajerowi 🖐️

Każdy szuka super faceta - kto chciałby aby przypadł mu jakiś ochłap? Bez hipokryzji, ludzie... Moje wymagania są normalne. Taki powinien być facet. A, że większość nie jest to cóż... Mogę jedynie ubolewać.

Gość nie udawaj, wstydzisz się
jesteś zarozumiały, jakbyś miał czym się pochwalić tobyś go pokazał :D Dawaj go tutaj

Gość whedif
mi tam nie zależy na genach, bo nie chcę mieć dzieci. większość kobiet patrzy na stałego partnera pod kątem produktywności ech

Gość bogurodzic
te, trufla, wiesz kto ma najlepszą smykałkę do odszukiwania takich skarbów jak Ty ? .... no więc, tak jesteś jeszcze młoda więc póki co łysy jest palantem , jak się wyszalejesz , nie znajdziesz wysokiego z wyższym, wrodzonego inteligenta to wtedy, może , po latach jakiś łysy palant pójdzie w notowaniach do góry , ... o rzesz ty pewnie uważasz, ze kobiety, które raczyły mnie swoimi wdziękami ale i miłym , inteligentnym towarzystwem były stare i już nie miały możliwości wyboru , co ? jestem trochę zaskoczony toliem rozumowania...muszę im to przekazać, powaga, pewnie nieźle się uśmiejemy razem

Gość Łuna, nie mdlej kochany
albo mdlej, będziemy Cię tu słonko wszystkie reanimować; najlepiej usta,usta 👄

o chuj ci chodzi? mnie tu nie było... uprawiam sobie inne poletko

Już się wyszalałam. I nikt mnie nie będzie odszukiwał spod gruzu za parę lat. Poza tym nic takiego nie uważam... w ogóle cię nie oceniłam. Śmiej się, śmiej... :)

Gość resident
Przy takich wymaganiach liczę że jesteś zbliżona do ideału, bo spełniam prawie wszystkie te cechy

Gość rozynek kk
Jaki powinien byc facet? Oto moje odpowiedzi : - przystojny - inteligentny - zaradny - pracowity - uczciwy/szczery - obowiazkowo musi lubic zwierzeta - czysty/dbajacy o siebie - wysoki - dobrze zbudowany/wysportowany - zadbane zęby - kochajacy - wierny - niekoniecznie bogaty, bo tacy mnie nie kreca. Wole raczej wspolnie dorobic sie z mezem, dlatego cenie facetow, z ktorymi mozna sie dorobic dzieki ich pomyslowosci, pracowitosci oraz dobremu zarzadzaniu pieniedzmi Na koniec dodam, ze takiego mezczyzne juz znalazlam 🖐️ :)

Gość bogurodzic
trufla taaaak idealna, już się wyszalała :P