Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy bez mężczyzny kobieta może czuć się kobietą?

Polecane posty

Gość świerk syberyjski
Kobietą jest zawsze. Gdy kobieta umieści w centrum wszechświata mężczyznę- poniesie klęskę w ostateczności.

fiku mikuuu To kiedy będziemy chucznie obchodzić okrągłe 300 Topików ?? :D Trzeba zorganizować alkochol ,zakaski ,łatwe kobiety bo Ty to raczej trudna jesteś w obyciu i impreza się prędzej skończy ,niż Ty dasz sobie zabrać wianek dziewictwa :O:O Gdzie Samuel co do Ciebie tak smalił cholewki ,umarł z tęsknoty?

Gość dsandbhew
blumen ale tu chodzi o psychiczne aspekty, nie tylko o rozbieranie. byle ruchacz nie wydobędzie z niej kobiecości jeśli już o czystym seksie mowa. kobieta z natury lubi się czuć pożądana, piękna i kobieca, a żeby tak się czuła to potrzebuje mężczyzny, który ją będzie tak traktował. czyli prawdziwa męskość jest w stanie wydobyć prawdziwą kobiecość. głupi facet potrafi podważać, podkopywać wartość kobiety, by się dowartościować. często kobiety odżywają jak kopną w tyłek takiego faceta. zgadzam się, że to jakiego partnera wybiera k świadczy o niej. jednak to czy ten facet jest czy go nie ma u stabilnej kobiety nie zmieni jej wartości. facet nie jest potrzebny kobiecie by była kobietą jakkolwiek głupio to brzmi. kobieta urodziła się kobietą i umrze kobietą, a faceci raz przychodzą raz odchodzą i nie ma co na nich opierać swojej kobiecości. dobry facet może sprawić, że ona się otworzy, rozpromienieje i rozkwitnie i że będzie chciała być kobieca nie tylko dla siebie ale i dla niego. będzie mogła dzielić się swoją kobiecością czyli mnożyć kobiece zachowania dla niego:P nie wiem skąd w PL przekonanie, że jak się nie ma faceta, to się jest gorszą kobietą.

fiku mikuuu ja nie widzę w tym problemu, jeżeli ktoś widzi to ejst dziwny Słonko ale o czym Ty piszesz ? dsandbhew oj to pierwsze to był żart ,wiem o co Ci chodziło Cyt.zgadzam się, że to jakiego partnera wybiera świadczy o niej -no i o to mi chodziło Cyt.nie wiem skąd w PL przekonanie, że jak się nie ma faceta, to się jest gorszą kobietą -często są to zajebiste kobiety pod każdym względem ,a są same bo mogłu mieć pecha lub mają wymagania a nie każdy men je spełnia,łapię o co Ci chodzi :)

Gość swierk syberyjski
nie wiem skąd w PL przekonanie, że jak się nie ma faceta, to się jest gorszą kobietą. To nie przekonanie tylko próby zdeprecjonowania kobiety, która woli żyć sama niż z pierwszym lepszym facetem, który jej się nawinie, bo inne Kaśki, Małgośki, Anie mają już męża i dzieci.

fiku mikuuu w tym, że jestem trudna jak to ująłeś Aha bo nie łapałem do kogo ten tekst :) No a kiedy ta impra ? okrągła liczba 300 Topów nie zdarza się codziennie :D

A ja uważam, że kobieta, która nie jest w związku jest 100 % kobietą. Jeśli jest atrakcyjna, niezależna mieszkaniowo i finansowo, to może mieć prawie każdego faceta. Mało tego, może mieć kilku, i traktować ich w zależności od swych potrzeb, np. jako konserwatora w razie awarii sprzętów wyposażenia mieszkania, osiłka do noszenia zakupów, budowlańca jeśli coś remontuje no i jakiegoś wysportowanego, zdrowego kolesia, który ją profesjonalnie, regularnie będzie bzzzykał.

" To kiedy będziemy chucznie obchodzić okrągłe 300 Topików " chucznie? znaczy, tak z chucią? :P

świętować będziemy pod warunkiem, że przyprowadzicie an imprezę bruneta w okularach ;) jak nie to 300 topiku nie bedzie

"bez faceta jednak nie żyje się w pełni, że tak to ujmę " może żyje się nawet bardziej w pełni niż z facetem.

Gość kobieta bez mężczyuzny jest
nikim

A czym jest facet bez kobiety ? moim zdaniem - ^^ ruchaczem pospolitym^^ z jedną szarą komórką w kieszeni....

Gość łódz rządzi
"A czym jest facet bez kobiety ? moim zdaniem - ^^ ruchaczem pospolitym^^ z jedną szarą komórką w kieszeni...." proszę tutaj nie szargać opinii prawiczkom :D

Gość mas
prawda, prawiczki z kafe to inny gatunek faceta